jaceen Napisano 1 Marca 2017 Share Napisano 1 Marca 2017 Żeby być słownym, to przypominam o równoległej rywalizacji w GP. Proponuję dodatkową w kategorii kleń. Do końca pierwszej tury 6 największych kleni wygra zestaw woblerów pod te ryby. Oczywiście, jak ktoś złowi 4 czy 5 i będą w sumie miały więcej cm niż 6 ryb konkurencji, to wygra ta osoba. Nie liczymy bonusów i innych dodatków. Liczą się gołe centymetry i maksymalnie 6 ryb. Zestaw przynęt przedstawię przy najbliższej okazji. Postaram się o jakiś ciekawy komplet:) Jeżeli ktoś będzie chętny dorzucić się do kapelusza, będzie mile widziane. Myślę, że wynik na 300pkt, to będzie poważny kandydat do zwycięstwa:) Ja nie odpuszczę;) Łowimy, jak w poprzednich edycjach, zbieramy punkty do całej klasyfikacji a ta kleniowa, to taki dodatkowy motorek do GP;) Ciekawe kto podejmie rękawicę? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wernicjusz Napisano 2 Marca 2017 Share Napisano 2 Marca 2017 Jeśli Tomek nie będzie oponował to bardzo chętnie dorzucę swoje fanty z ubiegłorocznej edycji na to konto. Co prawda kleni u mnie jak na lekarstwo ale co tam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 2 Marca 2017 Autor Share Napisano 2 Marca 2017 7 minut temu, wernicjusz napisał: Jeśli Tomek nie będzie oponował to bardzo chętnie dorzucę swoje fanty z ubiegłorocznej edycji na to konto. 17 godzin temu, jaceen napisał: Żeby być słownym, to przypominam o równoległej rywalizacji w GP. Proponuję dodatkową w kategorii kleń Bardzo fajnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 6 Marca 2017 Share Napisano 6 Marca 2017 Mam pytanie..........zamieściłem zgłoszenia 2 ryb w GP 2017, już ponad tydzień wisi i czeka na zaakceptowanie przez moderatora...... Czy moderatorem jest Yeti ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kepes53 Napisano 7 Marca 2017 Share Napisano 7 Marca 2017 Spokojnie napewno sie doczekasz na akceptacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem331 Napisano 14 Marca 2017 Share Napisano 14 Marca 2017 Jak można wziąć udział w GP ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kepes53 Napisano 15 Marca 2017 Share Napisano 15 Marca 2017 18 godzin temu, nikodem331 napisał: Jak można wziąć udział w GP ? zachęcam do lektury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 15 Marca 2017 Share Napisano 15 Marca 2017 O 14.03.2017 o 20:15, nikodem331 napisał: Jak można wziąć udział w GP ? Wystarczy zglosic rybe, ktora spelnia wymogi regulaminu z temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 16 Marca 2017 Share Napisano 16 Marca 2017 Wstępny zestaw dla łowcy największych kleni. Do końca tury sporo czasu, to postaram się dorzucić coś pod te ryby. Rozmiarowo +/- 30mm 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 28 Marca 2017 Share Napisano 28 Marca 2017 Następny owad do kolekcji. Około 30mm, pływający, maksymalnie zejdzie do 2-3cm. Sprawdzony i na 100% łowny;) Jeszcze coś dorzucę w miarę czasu. Teraz przydałby się żuk. Dopowiem jeszcze za co taka kara:) Trochę niejasno wcześniej napisałem. Zestaw będzie dla łowcy, który uzyska najwięcej centymetrów po zsumowaniu wszystkich kleni zgłoszonych do GP w pierwszej turze. Zgodnie z regulaminem maksymalnie 6 kleni. Można wygrać pięcioma jeżeli komuś się poszczęści i złowi kilka pięćdziesiątek. Suma długości złowionych ryb. 50+45+37+?+?+?=wynik. Chyba będzie to w miarę sprawiedliwe. Trzeba się trochę natrudzić;) Biorę się za żuka, pzdr:) PS Na drugą turę, za pozwoleniem Administracji, możemy dodatkowy motywator do GP pociągnąć w temacie np. okoni. O ile pamiętam, też 6 sztuk limit w zgłoszeniach? Rybka praktycznie dostępna w każdej wodzie. Sprzętowo nie trzeba rewolucji a woblerki jakieś się wymyśli:) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 28 Marca 2017 Autor Share Napisano 28 Marca 2017 @jaceen Super ! Nagroda warta grzechu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EsoxHunter Napisano 2 Kwietnia 2017 Share Napisano 2 Kwietnia 2017 Jeżeli tak jak w tym roku 30.04 wypada niedziela, czyli okres ochronny jest skrócony, to ewentualne szczupaki/bolenie z danego dnia można zgłaszać do GP? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 3 Kwietnia 2017 Share Napisano 3 Kwietnia 2017 13 godzin temu, EsoxHunter napisał: Jeżeli tak jak w tym roku 30.04 wypada niedziela, czyli okres ochronny jest skrócony, to ewentualne szczupaki/bolenie z danego dnia można zgłaszać do GP? Można 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 12 Kwietnia 2017 Share Napisano 12 Kwietnia 2017 Brakuje mi tej rywalizacji w GP haczyku, ale i w tym roku jestem raczej zmuszony do zrezygnowania z zabawy. Ciężko by było walczyć na trzy fronty (GP okręgu, GP koła i GP haczyka)... Za to być może i w tym roku chociaż zaoferuje coś od siebie w postaci jakiegoś upominku od rybomaniaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 1 Maja 2017 Share Napisano 1 Maja 2017 W kategorii "kleń" mamy trzy owady, żabkę i do kolekcji dokładam jednego żuka z ostatniej dłubaniny. Na obecną chwilę jest pięć przynęt i mam zamiar jeszcze coś dołożyć. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 7 Maja 2017 Share Napisano 7 Maja 2017 Nie ma to tamto Panwie. Poziom tegorocznej pierwszej tury bardzo wysoki! Gratuluję łowiącym ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalvcf Napisano 26 Maja 2017 Share Napisano 26 Maja 2017 Mozna się dowwiedzieć jak wyglada ta klasyfikacja z kleniami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 26 Maja 2017 Share Napisano 26 Maja 2017 Niestety nie wiem. Najlepiej, jak sami ogarniecie swoje zgłoszenia i policzycie im centymetry. Na dzień dzisiejszy, to chyba nawet nie będę musiał wysyłać, tylko pakiet przynęt przekażę do ręki;) Możemy zrobić w tym wątku tabelkę i będziemy do końca czerwca podmieniać. Przy okazji będzie wiadomo ilu chętnych chce powalczyć w kategorii kleń i będzie na bieżąco wiadomo kogo gonić i czy są szanse:) U mnie obecnie na zero, ale mam nadzieję, że za tydzień lub dwa zacznę uzupełniać zgłoszenia. 1. jaceen 0 + 0 + 0 +0 + 0 + 0 = 0 2. ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalvcf Napisano 27 Maja 2017 Share Napisano 27 Maja 2017 1. jaceen 0 + 0 + 0 +0 + 0 + 0 = 0 2. Michalvcf 35 + 34 + 37 + 42 + 31 + 54 = 233 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 27 Maja 2017 Share Napisano 27 Maja 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 27 Maja 2017 Share Napisano 27 Maja 2017 To się pomyliłem w przypuszczeniach, kto prowadzi w kleniu:) Dzięki Robal. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elast93 Napisano 27 Maja 2017 Share Napisano 27 Maja 2017 @Robal Chyba coś źle popatrzyłeś bo ja nie zgłosiłem żadnego klenia do GP Ba jeszcze żadnego powyżej 30 cm nie złowiłem haha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 27 Maja 2017 Share Napisano 27 Maja 2017 46 minut temu, Elast93 napisał: @Robal Chyba coś źle popatrzyłeś bo ja nie zgłosiłem żadnego klenia do GP Ba jeszcze żadnego powyżej 30 cm nie złowiłem haha. Racja. Nie wiem czemu ale miales wpisanego na koncie 35cm. To znak ze musisz dorwac takiego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 29 Maja 2017 Share Napisano 29 Maja 2017 Mam wątpliwości odnośnie wymiarów płoci .........30 czy 25 cm bo nie jest jednoznacznie określone , oraz jazia........w tabelce jest 35 cm a zgłaszane są ryby poniżej tego wymiaru. Może ktoś się ustosunkować bo nie wiem czy zgłaszać czy nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kepes53 Napisano 29 Maja 2017 Share Napisano 29 Maja 2017 Chyba w regulaminie jest jasno okreslona.. Ploc 25 cm Jaź 30 cm Moze przegladales kolego regulamin z 2016 roku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi