Gość bifa Napisano 12 Września 2010 Share Napisano 12 Września 2010 ja ostatnio testuje Izumi shad alive 120mm 25gr i bardzo ladne efekty.na filmiku demonstracyjnym jest po 4min i 5sec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
red20 Napisano 12 Września 2010 Share Napisano 12 Września 2010 ja ostatnio testuje Izumi shad alive 120mm 25gr i bardzo ladne efekty.na filmiku demonstracyjnym jest po 4min i 5sec. trzeba przyznac ze pracuje pod woda swietnie, chyba nawet lepiej niz zywiec ale czy mozna gdziec takie cuda w polsce kupic tutaj na francuzkiej stronce znalazlem http://www.peche-leurre-evolution.com/an/catalogue-IZUMI-Shad-Alive-105SK,1910.html ale za 14ojro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bifa Napisano 12 Września 2010 Share Napisano 12 Września 2010 niestety w polsce ich nie ma .w holandii tez 14 euro.rozmiary od 5 do 14 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
red20 Napisano 12 Września 2010 Share Napisano 12 Września 2010 znalazlem tez w czeskim sklepie on-line, w zaleznosci od rozmiarow od 40 do 55zl bifa widze ze juz takowego zakupiles, masz juz jakies efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość naleśnik27 Napisano 12 Września 2010 Share Napisano 12 Września 2010 piekna rzecz piekne pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endryou Napisano 15 Października 2010 Share Napisano 15 Października 2010 Chciał bym dodać znowu swoje parę groszy do tematu - w tym roku na moim łowisku "killerem" był pomarańczowy 4 calowy twister w kolorze pomarańczowym. Ogólnie zasada jest taka - iż brak zasad . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdrapek Napisano 15 Października 2010 Share Napisano 15 Października 2010 znalazlem tez w czeskim sklepie on-line, w zaleznosci od rozmiarow od 40 do 55zl Powoli znajdą się firmy, które wyprodukują, oczywiście nie takie same lecz o podobnej pracy w niższej cenie hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sito Napisano 15 Października 2010 Share Napisano 15 Października 2010 Na moich łowiskach najlepiej sprawdza się Manns predator maximus biały z niebieskim grzbietem,Mepps lusox 3 (złoty) i kalewa 2 polspingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość naleśnik27 Napisano 16 Października 2010 Share Napisano 16 Października 2010 sito, na twoich łowiskach czyli gdzie ?? mi w szczecinie na parnicy i na zielonym kanale gryzą twistery i kopyta seledynowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sito Napisano 16 Października 2010 Share Napisano 16 Października 2010 naleśnik27,źle sformułowałem zdanie,oczywiście te łowiska nie należą do mnie hehe. ale chodziło mi o kanał zielony,jezioro głębokie i kilka stawów w lasku arkońskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość naleśnik27 Napisano 16 Października 2010 Share Napisano 16 Października 2010 sito, nie chodziło mi że Twoje tylko właśnie o miejsca i ich nazwy ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kozii Napisano 24 Października 2010 Share Napisano 24 Października 2010 Macie jakieś godne polecenia przynęty do trolingu na szczupaka? Chodzi mi o jakies blaszki/gumy. Głębokość jeziora do 5 metrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość naleśnik27 Napisano 27 Października 2010 Share Napisano 27 Października 2010 seledynowe lub jak kto woli fluo z czarnym grzbietem podstawa !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kozii Napisano 27 Października 2010 Share Napisano 27 Października 2010 A guma do trolingu sie nada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michorn Napisano 27 Października 2010 Share Napisano 27 Października 2010 Kozii, pewnie że się nada przy odpowiednim obciążeniu i uzbrojeniu odpowiednim co do wielkości przynęty i głębokości łowiska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Napisano 27 Października 2010 Share Napisano 27 Października 2010 A guma do trolingu sie nada? Kup najnowszy numer WMH, tam jest artykuł na ten temat, możesz zobaczyć jak obciążać gumę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kozii Napisano 27 Października 2010 Share Napisano 27 Października 2010 A co to za czasopismo wędkarskie (WMH)? Mógłbyś podac pelną nazwę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Napisano 27 Października 2010 Share Napisano 27 Października 2010 Oczywiście, Wędkarstwo Moje Hobby, zawsze zafoliowane z dołączonym filmem. Artykuł na str. 92 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FantasySpirit Napisano 27 Października 2010 Share Napisano 27 Października 2010 Chodzi o Nr 10 z Sandaczem na okładce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Napisano 27 Października 2010 Share Napisano 27 Października 2010 Chodzi o Nr 10 z Sandaczem na okładce? Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieja Napisano 29 Października 2010 Share Napisano 29 Października 2010 Oto moje blachy na spokojne jezioro http://img525.imageshack....8/dsc05114z.jpg z czym na szczupaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszA Napisano 29 Października 2010 Share Napisano 29 Października 2010 Oto moje blachy na spokojne jezioro http://img525.imageshack....8/dsc05114z.jpgz czym na szczupaka popraw linka bo niedziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieja Napisano 29 Października 2010 Share Napisano 29 Października 2010 http://img525.imageshack.us/img525/4158/dsc05114z.jpg z góry przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszA Napisano 30 Października 2010 Share Napisano 30 Października 2010 najlowniejszych przynet niema ,sa tylko dobrze trafione w dany dzien;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endryou Napisano 30 Października 2010 Share Napisano 30 Października 2010 Choć napisałem wcześniej dwa posty w tym temacie, to zgadzam się w stu procentach z kolegą MariuszA, najważniejsze jest znależć się w danym miejscu o danym czasie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi