kamil1213 Napisano 26 Listopada 2010 Share Napisano 26 Listopada 2010 A panowie co sądzicie o miejscowości Rajskie tam gdzie wpada San NA PRZEŁOMIE LIPCA I Sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rayon30 Napisano 26 Listopada 2010 Share Napisano 26 Listopada 2010 Witam, ja jeżdżę co roku na solinę w miejscowości Rajskie, najlepsze miejsce na świecie dużo ryb, najczęściej na cały tycień pod namiot, w tym roku byłem w czerwcu, bardzo dużo leszczy, sandaczy łapaliśmy, zero karpia i suma. W tej miejscowości jest tyle fajnych miejscówek tylko trzeba 2km płynąć łodzią. W przyszłym roku też się wybieram na wyprawę na tydzień, zazwyczaj jeździmy we trzech i jest super. Pozdrawiam wszystkich kochających solinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil1213 Napisano 27 Listopada 2010 Share Napisano 27 Listopada 2010 Wielkie dzięki .I połamania kija na SOLINIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek1 Napisano 30 Stycznia 2011 Share Napisano 30 Stycznia 2011 Piękne miejsce pojechałem tam 10 lat temu pierwszy raz później dwa trzy razy w roku aż kupiłem malutki kawałek ziemi w zawozie.Okolice zawozu na ryby najlepsza wiosna wtedy do zatok wchodzi duża płoć a za nią drapieżniki trafia się przyzwoity karp w lato w zatokach bierze leszcz głównie w mocy w dzień zadurzy tumult , oczywiście sandacz na trupka trafiają się sumy. Pozdrawiam wszystkich i zapraszam nad soline . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borat Napisano 21 Czerwca 2011 Share Napisano 21 Czerwca 2011 Panowie a od strony miejscowości Zawóz da sie połapać z brzegu,bo na weekend sie wybieram i nie wiem czy kupić zanęte cz skrzynke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskika28 Napisano 26 Lipca 2011 Share Napisano 26 Lipca 2011 Łowił ktoś naprzeciwko Jawora ? Planuję się tam wybrać na kilka dni na początku sierpnia , a jeszcze tam nie łowiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macko Napisano 31 Lipca 2011 Share Napisano 31 Lipca 2011 wędkuje ktoś na spining na Solinie a może na Solince nizinnej ?? jakie przynęty polecacie, jak ciężkie główki stosować w gumach ?? mam zamiar łowić z łodzi oraz brzegu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niktważny Napisano 31 Lipca 2011 Share Napisano 31 Lipca 2011 Panowie znacie jakieś sprawdzone kwatery nad Solina by z żona i noworodkiem wybrać się na urlop w połowie sierpnia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macko Napisano 31 Lipca 2011 Share Napisano 31 Lipca 2011 patrz po internecie i dzwoń, ale możesz mieć problem ze znalezieniem wolnych miejsc, chyba że szarpniesz się na jakiś hotel, albo ośrodek wypoczynkowy np. Jawor tam wolne miejsca są na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolat66 Napisano 31 Lipca 2011 Share Napisano 31 Lipca 2011 Panowie czy w Polanczyku lub innej miejscowosci sa jakies sklepy wedkarskie?Glownie chodzi o biale robaki.Wybieram sie poraz pierwszy nad soline:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskika28 Napisano 31 Lipca 2011 Share Napisano 31 Lipca 2011 Tak w Polańczyku jest jeden nie wielki , prznamniej kiedyś był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Triple Napisano 3 Sierpnia 2011 Share Napisano 3 Sierpnia 2011 Wybieram się na Chrewt na weekend i mam pytanie. Czy woda po ostatnich deszczach nie będzie brudna w okolicach Chrewtu i w ogóle jaki jest stan wody na Solinie? Jesli nie Chrewt to może gdzieś niedaleko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macko Napisano 3 Sierpnia 2011 Share Napisano 3 Sierpnia 2011 podbijam pytanie, jaki stan wody i kolor jest obecnie na Solinie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kroku Napisano 9 Sierpnia 2011 Share Napisano 9 Sierpnia 2011 Woda jest czysta i duża przejrzystość ,lecz wysoka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macko Napisano 17 Sierpnia 2011 Share Napisano 17 Sierpnia 2011 wysoka, ale szybko opada, byłem tydzien, z czego kilka razy na rybach (okolice Polańczyka) ogólnie rybki nie brały, na spina pare szczupaków bez mary, a tak to bawiłem się z uklejami które ładnie brały stali poławiacze z pola namiotowego tylko kilka leszczy przez tydzień na 6 wędek niemal dzien i noc w wodzie,, tak więc słabo, zapewne przez szybko opadającą wodę,, ale zawsze możecie skoczyć na zaporę i popatrzyć na konkretne ryby, tyle pozostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOBO Napisano 9 Czerwca 2012 Share Napisano 9 Czerwca 2012 Witam kolegów! Wybieram sie od poniedziałku na 10 dni do Zawozu ! Może ktos podpowiedziec jak z woda na zbiorniku?I czy cos bierze czy martwica? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boniek Napisano 13 Września 2012 Share Napisano 13 Września 2012 Ktoś może ostatnio łowił na zalewie? Bo wybieram się na weekend i jestem ciekaw co w wodzie piszczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kszaharat Napisano 3 Sierpnia 2013 Share Napisano 3 Sierpnia 2013 Panowie podbijam pytanie zadane przez niktważny może po tym czasie ktoś był i odpowie. Poszukuje sprawdzonego miejsca z w miarę dobrymi warunkami i dostępem do plaży tak aby rodzina mogła się pokąpać i poopalać a ja w tym czasie bym na rybki sobie skoczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_P Napisano 10 Sierpnia 2013 Share Napisano 10 Sierpnia 2013 Ja także chce pod koniec miesiąca się wybrać. Może ktoś powiedzieć jak jest z opłatami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petyr Napisano 10 Sierpnia 2013 Share Napisano 10 Sierpnia 2013 Długi, 140 PLN- wody nizionne (czyli Solina) okręgu Krosno- za cały rok. Można nabyć na BP na wyjazdówce z Sanoka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kszaharat Napisano 10 Sierpnia 2013 Share Napisano 10 Sierpnia 2013 Długi, 140 PLN- wody nizionne (czyli Solina) okręgu Krosno- za cały rok. A ja wyczytałem 120żł z strony okręgu krosno zakładka opłaty http://www.pzwkrosno.pzw.org.pl/wiadomosci/70609/63/uchwala_nr_11212_zarzadu_okregu_pzw_w_krosnie_z_dnia_21_grudnia_ skąd 20 zł więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petyr Napisano 11 Sierpnia 2013 Share Napisano 11 Sierpnia 2013 Kszaharat, pomyliłem się. Ja w tym roku płaciłem za górskie 180 PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 7 Grudnia 2013 Share Napisano 7 Grudnia 2013 Poszukuje spokojnego pola namiotowego w okolicach Soliny nie musi być zbiornik może być nad rzeką do połowienia ryb i odpoczynku jeżeli ktoś ma jakieś wskazówki proszę o namiary. Mogę się odwdzięczyć tym samym w moim województwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonk Napisano 7 Grudnia 2013 Share Napisano 7 Grudnia 2013 Mariuszku, tam jest śnieg, nie szukaj pola, ulep se igloo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 8 Grudnia 2013 Share Napisano 8 Grudnia 2013 Dowcipne, szukam na miesiące letnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi