Skocz do zawartości
tokarex pontony

II Oficjalny Zlot Sympatyków haczyk.pl

tomik

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 360
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

Fajnie tam macie :mrgreen: poprosiłbym w przyszłości wyraźniejsze i większe zdjęcia no chyba że to jest adekwatne do tego jak już widzicie przy tej "integracji" :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Napisano
A póki co integracja :wink:

A kto jutro będzie w stanie wstać i cosik złowić na śniadanie :?:

tomik dobiłeś mnie tym zdjęciem, ale mi gul skacze :roll:

Bawcie się dobrze :!:

P.S. Wstawiajcie zdjęcia tak aby można było je powiększać :wink:

Napisano

Witam wszystkich wybieram się z Larym na zlot to o mnie pisał. Myślę, że jakoś się zintegruje :lol: i poznam grupkę przemiłych ludzi.

Napisano

Cały czas jesteśmy na rybach. Właśnie szykujemy się na nockę. Dziś odnaleźliśmysię z andim i shogunem, właśnie dojechał Krzysiek, jutro Lary jest nas sporo:-) moczymy kije, rozmawiamy, grilujemy, dzieciaki się bawią...

Ryby... no cóż może w nocy :wink: (póki co leszczyki do 20 cm) Gregorek złowił małego szczupaczka, Shogun sandacza 55cm.

na zdjęcia i relację przyjdzie czas, mam słabe łącze, tyle aby coś napisać i wkleić "lekkie" zdjęcie.

Pozdrawiamy :cool:

Napisano
Cały czas jesteśmy na rybach. Właśnie szykujemy się na nockę.

No to moi Drodzy połamania kijów i ciepłej nocy! :mrgreen:

Gość wobler129
Napisano
Shogun sandacza 55cm.

Tu się nie dziwię :lol::lol::lol:

Napisano
Shogun sandacza 55cm.

A ja wprost przeciwnie , że taki mały :mrgreen:

Wobler ...........Shogun łowi specjalistyczną metodą o czym dobrze wiesz ( 99% połowu to sandacz ) więc co sie spodziewałeś ? Leszcza ? ............chyba za dupe zapiętego :mrgreen:

Napisano
Shogun sandacza 55cm.

A ja wprost przeciwnie , że taki mały :mrgreen:

Wobler ...........Shogun łowi specjalistyczną metodą o czym dobrze wiesz ( 99% połowu to sandacz ) więc co sie spodziewałeś ? Leszcza ? ............chyba za dupe zapiętego :mrgreen:

A na Poraju parę ładnych w maju za dupę złapałem :mrgreen:

Napisano

Ja wlasnie wrocilem

Zachecam do przyjazdu za rok bo pisac to nawet nie wiem od czego zaczac :twisted:

Bylo fajnie a kto nie byl niech zaluje i szykuje wszystko na nastepny zlot :cool:

Shogun sandacza 55cm.

Wczoraj Shogun zlapal dwa takie i duzego okonia

Relacje i wyniki Tomik podawal (tak sadze patrzac na godzine postu) jak Shogun byl na wodzie jeszcze

Pozdr

Napisano
Zachecam do przyjazdu za rok bo pisac to nawet nie wiem od czego zaczac :twisted:

No ja jestem bardzo chętna, już kasę zaczynam odkładać co by niespodzianek finansowych nie było. Hmmm i może zacznę odliczać :roll::lol::lol:

Bylo fajnie a kto nie byl niech zaluje i szykuje wszystko na nastepny zlot :cool:

Oj żałuję i to okropnie :sad: Nie mogę się doczekać relacji :mrgreen:

Gość wobler129
Napisano

Ja na zlot z chęciom, ale zawsze troszkę daleko :???:

PS

pozdrówcie ode mnie Shoguna :lol:

Napisano
a na zlot z chęciom, ale zawsze troszkę daleko
Na Takie zloty nigdy nie będzie dla mnie już za daleko. Właśnie wróciłem niech żałuje ten kto niebył.
Napisano

Laaaaaaaary słońce Ty moje :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::P

No...

Ja też już jestem, padam na twarz ufff...

Relacja będzie potem, może jutro rano dzisiaj już naprawdę nie mam siły na obróbkę zdjęć - przeziębiłam się na nocce :(

Ale było zajefajnie, i z przytupem :mrgreen:

Ostatnia nocka zaowocowała w dwie NAPRAWDĘ fajne rybki, ale o tym jak już się obrobię ze zdjeciami itp. Aj tam, kto nie był niech żałuje i już.

Grunt to WĘDKUJ Z NAMI!!! nie chłopaki? :lol::lol::lol:

Zaostrzyłam ciekawość? :lol:

Napisano
Nie wytrzymam biorę się zaraz za obrabianie zdję
Dawaj Trini bo mnie z żera ciekawości jak było.I co połowiliście.
Napisano

Maniuś, dzisiaj sie nie wyrobię bo chcę dać wszystko hurtem...

Chronologicznie z odpowiednimi opisami - to mi zajmie conajmniej 3 godziny...

Ale będą, będą :mrgreen:

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.