P Napisano 14 Sierpnia 2007 Napisano 14 Sierpnia 2007 Ołłłł je To moze zobaczymy jak sie lapie sandacze No i przewodnik prawie jak na zachodzie bedzie Juz nie moge sie doczekac Zaraz bede spadal na ostatnie zakupy a pozniej pakowanie Pozdr
trini Napisano 14 Sierpnia 2007 Napisano 14 Sierpnia 2007 o no to świetnie Ja na laptopie będe miała na bierząco zgrywane zdjęcia, no to jakby co to może da się podłączyć Byłoby świetnie A jak nie to... Zrzucimy foty na pendriva i tak damy radę
Krzysztof1 Napisano 14 Sierpnia 2007 Napisano 14 Sierpnia 2007 Ja z żoną i synkiem będziemy w piatek tak ok.16-tej.
Krzysztof1 Napisano 14 Sierpnia 2007 Napisano 14 Sierpnia 2007 Jesli mozna podajcie ktos na priv.nr. tel.żeby szło was tam gdzieś znależc
Krzysztof1 Napisano 14 Sierpnia 2007 Napisano 14 Sierpnia 2007 Apropo może zabiore ze sobą kamere to zrobilibyśmy jakiś ciekawy film ze zlotu Trini jak myślisz???
trini Napisano 14 Sierpnia 2007 Napisano 14 Sierpnia 2007 Krysztof ja zabieram, żeby nie uronić pierwszych dni A propos telefonu, najlepiej napisz do Tomika, bo ja mam na zmianę różne karty w zalezności od potrzeb i nie wiadomo z reguły gdzie można mnie złapać
Krzyś xD Napisano 14 Sierpnia 2007 Napisano 14 Sierpnia 2007 Ale wam zazdroszcze jakbym miał tylko swój samochód... Kurde za rok musze sie wybrać na taki zlot ! Pozdrawiam i życze powodzenia w integracji No i skoro to zlot ,,wędkarski'' to ryb życia wam życze. Bawcie sie dobrze i pstrykajcie zdjęcia oraz kręćcie filmiki Krzyś
tomik Napisano 14 Sierpnia 2007 Autor Napisano 14 Sierpnia 2007 Apropo może zabiore ze sobą kamere to zrobilibyśmy jakiś ciekawy film ze zlotu Trini jak myślisz??? Film musimy zrobić, będzie to pierwszy film haczyk.pl na zlecenie.... zdradzę na zlocie:cool:
trini Napisano 14 Sierpnia 2007 Napisano 14 Sierpnia 2007 Kupiłam 3 kasety do kamery, więc 180 minut kręcenia będzie Ale Tomik powiem Ci tyle - umiesz rozbudzić ciekawość
P Napisano 14 Sierpnia 2007 Napisano 14 Sierpnia 2007 Aniu mysle ze za jakies 18 h wszystko bedzie jasne Choc faktycznie masz racje ze Tomik ma dar wzbudzania zainteresowania Pozdr
artech Napisano 14 Sierpnia 2007 Napisano 14 Sierpnia 2007 Miłej zabawy wszystkim życzę. Żałuję że mnie tam nie będzie. Mam jednak nadzieję że za rok już mi się uda, myślę że termnin będzie podobny więc urlop będę rezerwował od stycznia
Gofer Napisano 15 Sierpnia 2007 Napisano 15 Sierpnia 2007 Wybraliście już jakieś konkretne miejsce w którym zamierzacie wędkować. Bo były nawoływania o gorala i teraz tak goraz myśli czy by nie wpadł z soboty na niedziele..
ESSOX Napisano 15 Sierpnia 2007 Napisano 15 Sierpnia 2007 Pozdrawiam wszystkich uczestników zlotu !!!! Bawcie sie dobrze !!!! I przypominam .................wątroba jest tylko jedna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
trini Napisano 15 Sierpnia 2007 Napisano 15 Sierpnia 2007 Powoli się zbieramy, do zobaczenia na miejscu!
tomek1 Napisano 15 Sierpnia 2007 Napisano 15 Sierpnia 2007 Powoli się zbieramy, do zobaczenia na miejscu! Świeże wieści ze Zlotu Na miejscu są już: Tomiki, Trini z rodziną, Gregorek, P i jak wiadomo Andi64 Woda ok, ludzie pływają łódkami, także nic tylko łowić. Ja już też jestem prawie spakowany, tylko żona się pyta czy jadę na zlot czy na ryby Jutro po południu ruszamy
Krzysztof1 Napisano 15 Sierpnia 2007 Napisano 15 Sierpnia 2007 Świeże wieści ze Zlotu Na miejscu są już: Tomiki, Trini z rodziną, Gregorek, P i jak wiadomo Andi64 Woda ok, ludzie pływają łódkami, także nic tylko łowić. Ja już też jestem prawie spakowany, tylko żona się pyta czy jadę na zlot czy na ryby Jutro po południu ruszamy Nic tylko pozazdrościc my ruszamy niestety dopiero w piatek koło południa.
jmk81 Napisano 15 Sierpnia 2007 Napisano 15 Sierpnia 2007 Świeże wieści ze Zlotu Z przyjemnością codziennie bym poczytał nowe wieści ze zlotu. Bawcie się dobrze.
tomek1 Napisano 15 Sierpnia 2007 Napisano 15 Sierpnia 2007 Z przyjemnością codziennie bym poczytał nowe wieści ze zlotu. Bawcie się dobrze. Jak będzie kontakt ze światem- na pewno coś napiszemy
madi Napisano 15 Sierpnia 2007 Napisano 15 Sierpnia 2007 jmk81 napisał/a: Z przyjemnością codziennie bym poczytał nowe wieści ze zlotu. Bawcie się dobrze. Jak będzie kontakt ze światem- na pewno coś napiszemy Trzymamy za słowo i czekamy z niecierpliwością
tomek1 Napisano 16 Sierpnia 2007 Napisano 16 Sierpnia 2007 Siedzą łowią i już nawet jakieś ogony oglądali Ja się zbieram za jakieś dwie godziny
ESSOX Napisano 16 Sierpnia 2007 Napisano 16 Sierpnia 2007 Siedzą łowią i już nawet jakieś ogony oglądali Ja się zbieram za jakieś dwie godziny A Bolsy się chłodzą na wieczór
tomek1 Napisano 16 Sierpnia 2007 Napisano 16 Sierpnia 2007 A Bolsy się chłodzą na wieczór A rano o czwartej wyjazd nad wodę Nie będzie letko
grzecch Napisano 16 Sierpnia 2007 Napisano 16 Sierpnia 2007 Miało być na zywo! Udanego zlotu, może trochę za późno, ale interanet tam ponoć macie.
madi Napisano 16 Sierpnia 2007 Napisano 16 Sierpnia 2007 Siedzą łowią i już nawet jakieś ogony oglądali Czyli początek udany A Bolsy się chłodzą na wieczór Pewnie tak w końcu integracja
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.