maniek Napisano 17 Marca 2007 Share Napisano 17 Marca 2007 Witam tych wszystkich z regionu Wrocka i zapraszam do dyskusji na forum . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeux Napisano 18 Marca 2007 Share Napisano 18 Marca 2007 Milicz koło wrocławia kłania się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kisux Napisano 19 Marca 2007 Share Napisano 19 Marca 2007 Lubin - się kłania jeux - wiesz może co słychać na Baryczy jaka woda i jakie wyniki - wiosną Barycz kiedyś dawała nam piękną zabawę - i fajne rybki jeździłem z ojcem w okolice Milicza lub Wąsosza - dokładnie nie pamiętam - ale znajdę to na mapce to zapytam - może znasz miejscówkę - jest tam bodajże jaz - właśnie w jego okolicach wędkowaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi Napisano 19 Marca 2007 Share Napisano 19 Marca 2007 Wrocław i północne okolice Wrocławia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 19 Marca 2007 Share Napisano 19 Marca 2007 Przepiękna Kotlina Kłodzka się kłania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeux Napisano 19 Marca 2007 Share Napisano 19 Marca 2007 Może co chodzi o sławoszewice , jak tak to bardzo dobrze znam pobliskie tereny . Barycz teraz ma wysoką wode ale płoć bierze i nieraz karpik jakiś się czepi , no i ostatnio połapałem jazia i klenia na spining . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek87 Napisano 24 Marca 2007 Share Napisano 24 Marca 2007 Głogów wita wszystkich zapalonych wędkarzy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 27 Marca 2007 Share Napisano 27 Marca 2007 Bodzio Wita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomii Napisano 28 Marca 2007 Share Napisano 28 Marca 2007 Lubin - się kłania i to podwójnie Tomii - Lubin - Dolnyśląsk - Polska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valder Napisano 2 Kwietnia 2007 Share Napisano 2 Kwietnia 2007 Witam I ja sie podpisuje Góra Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiekwidawa Napisano 7 Kwietnia 2007 Share Napisano 7 Kwietnia 2007 okolice Bierutowa tez się kłaniają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 7 Kwietnia 2007 Share Napisano 7 Kwietnia 2007 wrocław spin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pewniak Napisano 7 Kwietnia 2007 Share Napisano 7 Kwietnia 2007 no i ja też witam od niedawna wrocławianin ale od zawsze dolnoślązak:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sikor Napisano 23 Kwietnia 2007 Share Napisano 23 Kwietnia 2007 jelenia góra.. epicentrum zaporówek w kraju! heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 23 Kwietnia 2007 Share Napisano 23 Kwietnia 2007 No i siemasz Sikor ! Witamy w dolnośląskim cichym jakimś trochę... hmmm gdzie te ludziska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 24 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2007 hmmm gdzie te ludziska?Na rybach Madi ,na rybach a jak zioła rosną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 24 Kwietnia 2007 Share Napisano 24 Kwietnia 2007 Hej Maniek Na rybach Madi ,na rybach No właśnie na rybach ......... to ja mogę tylko w łikenda A ziółka dobrze rosną, rosną .... dosiałam jeszcze parę innych no i czekam, aż będę mogła już kosztować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 24 Kwietnia 2007 Share Napisano 24 Kwietnia 2007 Będe na rybkach nad Bajkałem od 28.04 do 06.05 ekipa 4 osób, relacje zdam jak wruce.PozdrO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 4 Maja 2007 Share Napisano 4 Maja 2007 Witam- nie wiem czemu ale jakoś do tej pory tu nie zaglądałem,muszę to nadrobić- witam Wrocław Północ, jestem z Psiaka ukłony dla wszystkich z naszego Dolnośląskiego regionu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crazyy Napisano 5 Maja 2007 Share Napisano 5 Maja 2007 Witam wszystkich tu Wroc spinn znad Widawy:).Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolat66 Napisano 13 Maja 2007 Share Napisano 13 Maja 2007 Widze ze paru Lubiniakow tu jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kisux Napisano 14 Maja 2007 Share Napisano 14 Maja 2007 Widze ze paru Lubiniakow tu jest:) jest, jest i cały cas przybywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolat66 Napisano 14 Maja 2007 Share Napisano 14 Maja 2007 To moze jakis maly lokalny spocik?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panduda Napisano 5 Czerwca 2007 Share Napisano 5 Czerwca 2007 witam serdecznie z Polkowice/Lubin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miron Napisano 12 Lipca 2007 Share Napisano 12 Lipca 2007 wrocław - okolice węzła wodnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi