artech Napisano 3 Listopada 2008 Autor Share Napisano 3 Listopada 2008 Witamy, witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kostek_88 Napisano 4 Listopada 2008 Share Napisano 4 Listopada 2008 Witam szczecińską brać po kiju. Mam na imię Damian i mieszkam w Szczecinie, wędkuje odkąd sięgam pamięciom zaczynałem od płotek na bata, ale teraz główną metodą jest spinning i rzeczne sandacze. Zdarzy się również że wybiorę się na grunt z filetem ale rzadko. Łowię głównie na Regalicy i Odrze wsch. ale lubię odkrywać nowe łowiska. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 4 Listopada 2008 Autor Share Napisano 4 Listopada 2008 kostek_88, witam na forum. Łowię głównie na Regalicy i Odrze wsch. przecież to to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kostek_88 Napisano 4 Listopada 2008 Share Napisano 4 Listopada 2008 W sumie masz racje ale to takie moje nazewnictwo jak mówię regalica to chodzi mi o rzekę pod mostem kolejowym w podjuchach. A jak mówię Odra wsch. to chodzi mi o rzekę pod mostem na autostradzie A6 niby to samo a 2 różne miejsca. Tak samo cegielinka też regalica a wszyscy mówią "cegła" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 4 Listopada 2008 Share Napisano 4 Listopada 2008 kostek_88 witaj na forum nastepny Szczecinianin, następny spinningista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 4 Listopada 2008 Share Napisano 4 Listopada 2008 ...następny spinningista nooo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 15 Listopada 2008 Share Napisano 15 Listopada 2008 widzę, że w naszym województwie ruch się wzmógł fajnie No to kto się jeszcze przedstawi ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 15 Listopada 2008 Share Napisano 15 Listopada 2008 Najlepiej koleżanka/kolega spławikowiec/grunciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 15 Listopada 2008 Share Napisano 15 Listopada 2008 Najlepiej koleżanka/kolega spławikowiec/grunciarz Bądź kolezanka spinningarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 15 Listopada 2008 Autor Share Napisano 15 Listopada 2008 Bądź kolezanka spinningarka Supersobi, bezpruderyjna jaszcze na dodatek może być nimfomanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaloo Napisano 27 Listopada 2008 Share Napisano 27 Listopada 2008 Witam, już zasięgałem języka na forum ale dopiero teraz dotarłem tutaj. Wiec mam na imię Rafał. "rybarke" uprawiam stosunkowo nie długo aczkolwiek na feeder i bata mógł bym się już czymś pochwalić. Natomiast obecnie dzięki waszej pomocy zapoznaję się z techniką spinningową. Natomiast jestem zwolennikiem wszystkich metod łowienia. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 27 Listopada 2008 Share Napisano 27 Listopada 2008 rafaloo, witaj i nie skudłacz się spinem za mocno bo ja tu prawie sam jestem ze spławikiem i feederem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 27 Listopada 2008 Share Napisano 27 Listopada 2008 rafaloo, witamy odrzuć spławik i feder i skudłacz się samym spinningiem Na "siedzące" łowienie przyjdzie czas jak będziesz stary i "o gorszych zdolnościach manualnych" PS. Kocur pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 27 Listopada 2008 Share Napisano 27 Listopada 2008 Na "siedzące" łowienie przyjdzie czas jak będziesz stary i "o gorszych zdolnościach manualnych" turlaj dropsa Jakie siedzące Jak używasz match'a to nie posiedzisz i namachać się trzeba jak spinem A na naszych wodach match i bolonka to podstawa wg mnie. Z batem i feederem to można siedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcipas Napisano 2 Grudnia 2008 Share Napisano 2 Grudnia 2008 Witam wszystkich. Szukałem strony gdzie można poznać wędkarzy z regionu, umówić się na wspólne wędkowanie i trafiłem tutaj. Jeszcze raz witam, mam na imię Marcin. Wędkuje odkąd pamietam-krzywe bambusy, kalosze i słoik z robakami. Wychowałem się w okolicach Kalisza Pomorskiego. Tam mam swoje ulubione jezioro, nad którym staram się spędzać wolne chile. Na szczęście mam jeszcze rodzinę i prace bo chyba bym się do lasu przeprowadził Głównie łowie spiningiem, zdarza się spławik a ostatnio gruntówka. Coraz częściej jednak zaczynam myśleć o szczecińskich łowiskach. Za granicą posmakowałem wędkowania z plaży-super sprawa. Próbowałem kilka razy na naszym bałtyku, ze zmiennym szczęściem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 2 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2008 Marcipas, witamy na forum i zapraszamy http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=5095&postdays=0&postorder=asc&start=30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 2 Grudnia 2008 Share Napisano 2 Grudnia 2008 Marcipas witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal o. Napisano 2 Grudnia 2008 Share Napisano 2 Grudnia 2008 Czołem! Nazwywam sie Michal, jestem ze Świnoujścia, w szczecinie mieszkam od ponad 3 lat jako studencik Od około miesiąca ucze sie spiningu, wczesniej tylko DS albo splawik w swinoujsciu. Nie mam na koncie jakichś megaokazów, chociaz lowie juz kilka ladnych lat:P Posiadam zezwolenie SUMowskie (na pzw mnie nie stac, pozatym jedno zezwolenie na s-cie i szczecin), totez szukam jakichs ciekawych miejscowek. Narazie oblawiam fragmenty parnicy, w sumie w ciagu miesiaca zlowilem tam AZ cztery rybki na spin:P Pzdr ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 2 Grudnia 2008 Share Napisano 2 Grudnia 2008 Witaj Michal o... zlowilem tam AZ cztery rybki na spin:P słuchaj, lepszy rydz niż nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz1991 Napisano 9 Grudnia 2008 Share Napisano 9 Grudnia 2008 Witam wszystkich wędkarzy z zachodniopomorskiego mam na imie Mateusz mam 18 lat i mieszkam w okolicy Stargardu Szczecińskiego na rybki chodzę od 10 roku życia na począdku łowiłem nad iną z wujkiem lecz nie spodobało mi się to więc zaczełem jezdzić sam na jeziorka najbardziej lubie łowic metodą spiningową lecz czesto też chodze na liny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K.L.I.N Napisano 9 Grudnia 2008 Share Napisano 9 Grudnia 2008 Ja jestem piotrek z k-lina...Moje łowiska to budki na rosnowie,Śmierdzidół w niedalnie...Będzie można mnie zobaczyć z gruntówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 9 Grudnia 2008 Share Napisano 9 Grudnia 2008 Witamy kolejnych moczykijów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K.L.I.N Napisano 9 Grudnia 2008 Share Napisano 9 Grudnia 2008 Aha ja nie lubie spina czuje jakąś odraze Co wy w tym szczecinie macie mało spławikowców i grunciarzy Ja lubie tylko Grunt noi troche spławik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 9 Grudnia 2008 Share Napisano 9 Grudnia 2008 Aha ja nie lubie spina czuje jakąś odraze Ja spina toleruję ale tylko tyle Co Wy w tym Szczecinie macie mało spławikowców i grunciarzy Chyba żartujesz, przejedź się nad wody szczecińskie to zobaczysz jak mało jest spławikowców i grunciarzy Ja nad wodą widuję więcej szarpakowców ze spinami niż spiningistów Ja lubie tylko Grunt noi troche spławik Dobrze lubisz, oj jak bardzo dobrze Witam w klubie PS. Na czerwono to moje w cytatach bom przewrażliwiony troszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 9 Grudnia 2008 Share Napisano 9 Grudnia 2008 Mateusz1991 i K.L.I.N witamy świeżą krew haczyka.. a spina toleruję ale tylko tyle kocurze.. miałeś pospinningować więcej w tym roku K.L.I.N napisał/a: Ja lubie tylko Grunt noi troche spławik Dobrze lubisz, oj jak bardzo dobrze Witam w klubie Oj kocurze kocurze.. chyba bedziecie się wymieniać krzesełkami co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi