Jarosław Napisano 21 Października 2007 Share Napisano 21 Października 2007 Arteh ratuj Wygrałem przetarg na działkę w Mrzeżynie z linią brzegową rzeki Rega 200m od mostu drogowego za którym jest port. Na stronie Okregu Szczecin pisze tylko: 7. Od stacji pomp"Rega" ( biała pompa) w rejonie m. Trzebusz do mostu drogowego w Mrzeżynie. Trzebiatów Obręb ochronny zakaz wędkowania od 20.03 do 31. 05 A co poza tym okresem i jakie są opłaty za ten odcinek rzeki. Nic nie pisze o przynętach, czy to odcinek nizinny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
apisto Napisano 6 Listopada 2007 Share Napisano 6 Listopada 2007 Tu Piotrek. Witam wszystkich Jestem ze Szczecina dz.Pomorzany. Na rybki pomykam już będzie ponad 18 lat. Moje tereny łowieckie to najczęściej Cegielninka, Dziewoklicz a jak mam więcej czasu to kanały koło Radziszewa. Jeśli chodzi o preferencje sprzętowe to dominuje spinning i feederek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 6 Listopada 2007 Autor Share Napisano 6 Listopada 2007 Cześć Piotrek, miło przywitać kolejnego Szczecinianina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinezg Napisano 4 Grudnia 2007 Share Napisano 4 Grudnia 2007 Witam wszystkich!! Mieszkam w Szczecinie (os.Zawadzkiego) i w okolicach Szczecina staram sie wędkować, spinning, feederek trochę spławik. Wędkuje od małego, ostatni co prawda miałem trochę przerwy ale mniej więcej od września wróciłem do wędkarstwa i walczę z zachodniopomorskimi rybami;) Pozdrawiam wędkarski Szczecin!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aster Napisano 5 Grudnia 2007 Share Napisano 5 Grudnia 2007 No i wesoło ! ;D Jest nas coraz więcej - dość powolnie nam to idzie ale idzie :] Witamy martinezg ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 6 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2007 Witam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 13 Grudnia 2007 Share Napisano 13 Grudnia 2007 No i ja tu w końcu dotarłem witam zachodniopomorskich tropicieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan x Napisano 16 Stycznia 2008 Share Napisano 16 Stycznia 2008 witam serdecznie. wędkuje przewaznie na spławik czasami feeder i spining. dotychczas na Odrze ale teraz z racji tego ze bede czesto w okolicach Binowa to sprobuje na tamtejszych jeziorach. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 18 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2008 Witamy Panie X, jeżeli można prosić uzupełnij swój profil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aster Napisano 18 Stycznia 2008 Share Napisano 18 Stycznia 2008 Cześć Pan X ;] - przyłączam sie do prośby Artecha ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan x Napisano 19 Stycznia 2008 Share Napisano 19 Stycznia 2008 jak cos jeszcze ma do uzupelnienia w profilu to prosze o podpowiedz co:) i przy okazji mam pytanie czy ktos lowil na jeziorze Binowskim lub Glinna i wie moze czy tam jakies ryby plywaja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 19 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2008 czy ktos lowil na jeziorze Binowskim lub Glinna i wie moze czy tam jakies ryby plywaja? Niestety nie pomogę, ja raczej rzeczny wędkarz jestem jeziorka bardzo rzadko.jak cos jeszcze ma do uzupelnienia w profilu to prosze o podpowiedz co Teraz jest wszystko, dzięki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan x Napisano 20 Stycznia 2008 Share Napisano 20 Stycznia 2008 [ Niestety nie pomogę, ja raczej rzeczny wędkarz jestem jeziorka bardzo rzadko. a moze na rzecce ploni lowiles od ujscia do jeziora Cysterskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 20 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2008 Niestety nie. Płonia wydaje mi się być bezrybnym kanałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gonzobart Napisano 11 Lutego 2008 Share Napisano 11 Lutego 2008 Witajcie kolezanki i koledzy po kiju. Jako żem nowy na forum to odrazu krótko się przedstawię. Mam na imię Bartosz, lat 30 ( w tym roku stuknie), jestem ze Szczecina (oś. Książąt Pomorskich) i wędkuję od 10tego roku zycia. Ale jak to w życiu bywa, praca, obowiązki, wielośc pasji, mało czasu i wiele innych czynników sprawiły, że ostatnie 2 sezony mam w plecy. Żałuję i obiecuję poprawę Wczesniej łowiłem na pojezierzu Myśliborskim (Dębno Lub, Ostrowiec, Barnówko, Myśla, Kaleńsko, Namyślin), oczywiście i na naszej Odrze, Regalicy (różne odcinki), Dolna Odra, Miedwie, Dąbskie. Wszak wody mamy mnóstwo. Ale nie mam ulubionego akwenu, choć preferuję wody stojące gdzie można stanąć na 2, 3 dni. Lubię gruncik i spławik,, malutkie odnisko, cisze i spokój, a przedewszystkim obcowanie z przyrodą nad wodą. Nie o wynik chodzi lecz o wypoczynek. W tym roku zamierzam ostro nadrobić. ale przyznam się że nie wiem gdzie ruszyć wiosną... Tyle wody, ale tak naprawdę żadnej nie znam dobrze. Ciekawi mnie jezioro Będgoszcz, chcę się wybrać, ale nie wiem z której strony ugryźc tę wodę... http://wikimapia.org/#lat=53.233578&lon=14.795065&z=14&l=28&m=h&v=1 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 11 Lutego 2008 Autor Share Napisano 11 Lutego 2008 Gonzobart, witam serdecznie na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielorybnik Napisano 20 Lutego 2008 Share Napisano 20 Lutego 2008 Witam wszystkich. Nazywam się Łukasz, mieszkam w Szczecinie na oś. Bandurskiego. Moja przygoda z wędką zaczęła się dawno temu na nadodrzańskich kanałach i do dziś darzę je wielkim sentymentem. Wiele lat podstawowym dla mnie łowiskiem były dzikie ostępy międzyodrza w okolicach autostrady. Potem bardziej przestawiłem się na jeziora, nie mam jednak stałego łowiska, taki trochę ze mnie niespokojny duch bo łowiłem na bardzo wielu wodach wokół Szczecina i dalej na pojezierzu w stronę Szczecinka, nigdzie jednak nie zagrzewam miejsca i chyba nie ma wody którą mógłbym nazwać "swoją". Najczęściej ostatnio bywam nad Ińskiem, Miedwiem no i oczywiście Odrą. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 21 Lutego 2008 Autor Share Napisano 21 Lutego 2008 wielorybnik, witam na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 21 Lutego 2008 Share Napisano 21 Lutego 2008 witamy Szczecin rośnie w siłę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Napisano 21 Lutego 2008 Share Napisano 21 Lutego 2008 Witamy, Witamy !!!! a propos naszej siły to ja ze swojej strony wychodzę z propozycją jakiegoś spotkania szczeciniaków na piwku czy czymś podobnym wszyscy sie bratają czemu Szczecin miał by być gorszy jeżeli będzie jakiś odzew to założę nowy temat i tam się już dogadamy czekam na propozycje Pozdrawiam Wojciech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gonzobart Napisano 22 Lutego 2008 Share Napisano 22 Lutego 2008 Sie wie!! Wszak jeszcze przed sezonem, wiec trza by omówić strategie na nowy sezon a pogoda wciąż nastraja do piwka, a nie nad wodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan x Napisano 24 Lutego 2008 Share Napisano 24 Lutego 2008 Również byłbym chętny na spotkanie przy piwku. Spotkanie przy złotym napoju i porozmawianie o wędkarstwie byłoby miłym akcentem do rozpoczęcia sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 27 Lutego 2008 Share Napisano 27 Lutego 2008 hmmm... również byłbym chętny, ale w niedziele na turnieju zerwałem ścięgno achillesa 6 tyg w gipsie mnie teraz czeka.... chłopaki masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan x Napisano 28 Lutego 2008 Share Napisano 28 Lutego 2008 Zycze powodzenia. Tez mialem zerwane sciegna, Co prawda kilka lat temu ale co to byl za bol. Do sportu wracalem okolo pol roku. Zycze szybkiej i udanej rehabilitacji.( Jakbys mial problem z rehabilitantem to moge polecic swojego, co prawda to nie dziewczyna ale postawil mnie na nagi:) Musialbym sie dowiedziec czy jest jeszcze w Polsce bo teraz kazdy wyjezdza:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 29 Lutego 2008 Share Napisano 29 Lutego 2008 Panie X dzieki wielkie za słowa otuchy:) Odnośnie rehabilitanta to chętnie dowiedziałbym się któż to taki.. no i wogóle jak tam przebiegała operacja.. Wojciech na te piwko (ewentualnie 2:D ) też wpadne:)...tzn dziewczyna mnie podrzuci:D wiec mozna sie jakoś umówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi