rav91 Napisano 27 Marca 2008 Share Napisano 27 Marca 2008 bialawy, witaj, kolejny kompan z Podlasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialawy Napisano 27 Marca 2008 Share Napisano 27 Marca 2008 No dobra. No to sie przywitalismy... ale moze ktos odpowie czy wie cos o tych lowiskach (a moze to zbyt przesadzona nazwa dla tych akwenow). Keri skoro nie kojarzysz Artura G. z pracy tzn ze po prostu z nim nie pracujesz. Tak tylko zapytalem bo kolega z ktorym dopiero zaczynamy przygode z wedkarstwem ma wlasnie znajomego zapalonego wedkarza o imieniu Irek. No nic. Trza skorzystac z pogody jaka zapowiadaja na weekend i trzeba sie bedzie wybrac nad wode. Swoja droga - czy ktos juz ew. rzucal pomysl wspolnego wyskakiwania na jakies lowiska wsrod grupowiczow z Podlasia? Ja tam z checia bym wyskoczyl gdzies na nowe miejsca i posluchal dobrych rad innych moczykijkow;-) Poki co pozdrawiam i zycze udanych polowow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazyl Napisano 16 Kwietnia 2008 Share Napisano 16 Kwietnia 2008 witam serdecznie ja również jestem z podlasia (chyba) a konkretnie z suwałk pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rodryg Napisano 29 Czerwca 2008 Share Napisano 29 Czerwca 2008 Hejka. Siemiatycze się kłaniają i nad zalew zapraszają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paliwoda Napisano 10 Lipca 2008 Share Napisano 10 Lipca 2008 Ahoj, Witam wszystkich Podlasian, jestem z Białegostoku i wędkuje od dziecka. Miałem kiedyś dawno jakieś tam wyniki na MO w kategorii juniorów. Przeważnie jeżdżę na Siemion i Mazury, choć nie ma miejsc w których nie lubię łowić. Stosuję różne metody. Lubie też popatrzyć na rybki w ich naturalnym środowisku. Nurkuję na bezdechu. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk Napisano 10 Lipca 2008 Share Napisano 10 Lipca 2008 Ahoj Kapitanie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 10 Lipca 2008 Autor Share Napisano 10 Lipca 2008 Witam na bezdechu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paliwoda Napisano 27 Listopada 2008 Share Napisano 27 Listopada 2008 siemandero, Jak efekty na koniec sezonu? Zaraz lód skuje nasze podlaskie wody i co wytrwalsi powędrują po skorupie z szarpakami, kiwokami, spławiczkami , a już na pewno z ochotką Ja podsumowując rok mogę powiedzieć, że moje wyniki są mizerne. W prawdzie na Siemionie bylem zaledwie kilka razy, a przecież ten zbiornik podciąga znacząco podlaskie statystyki. Jednakże większość wód odwiedziłem, część spenetrowałem nawet bardzo dokładnie (pod powierzchnią widać więcej) a ryb za wiele nie spotkałem. Może macie inne odczucia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juranty Napisano 16 Marca 2009 Share Napisano 16 Marca 2009 Witam Wszystkich! Po 25 latach wróciłem na rodzinne Podlasie. Oj gdzie te ryby? Kiedyś to były! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 16 Marca 2009 Autor Share Napisano 16 Marca 2009 Kiedyś to były! i nadal są z tym że zmianiają lukum Szukaj a znajdziesz, Tykocin i Rzędziany to łowiska już prawie bez ryb a te co jeszcze tam pływają są rybami dużo bardziej wymagającymi.Ogromna presja zrobiła swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kostek324 Napisano 4 Stycznia 2011 Share Napisano 4 Stycznia 2011 Witam, też jestem z Podlasia. Coś tutaj cicho ciągle, mam nadzieję, że to się zmieni, pozdroo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemekx0x Napisano 18 Stycznia 2011 Share Napisano 18 Stycznia 2011 Jestem z Podlasia a dokładnie z Łomży mam 14lat i lubię łowic od wiosny zaczynam chodzić ze spinningiem kto jest w moim wieku i mieszka w Łomży niech się odezwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmmisiek23 Napisano 21 Kwietnia 2011 Share Napisano 21 Kwietnia 2011 Witam również, dzisiaj do Was dołączyłem, jestem z Białegostoku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kostek324 Napisano 5 Maja 2011 Share Napisano 5 Maja 2011 Szkoda że tak mało ludzi z podlasia, mogło by się razem gdzieś na rybki wybrać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neno Napisano 6 Maja 2011 Share Napisano 6 Maja 2011 Ja tez od jakiegoś czasu wertuję to Forum. Na razie nie łowie, zdobywam wiedzę teoretyczna, karta już jest, więc czas na zakup pierwszego sprzętu i pierwsze próby praktyczne Coś czuję , że będzie wesoło Pozdrawiam z Zambrowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kostek324 Napisano 6 Maja 2011 Share Napisano 6 Maja 2011 Szkoda że troche daleko ode mnie mieszkasz, byśmy razem mogli gdzieś pojechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neno Napisano 6 Maja 2011 Share Napisano 6 Maja 2011 Uzupełnij profil Skąd to daleko ? Bo czasem bywam w okolicach Olecka, często Białystok i Łomża. Ale świat stoi otworem, jak nie rowerem , to motocyklem, jak nie motocyklem to autem przyjadę bądź spotkamy się na "łowisku" . Tylko, że u mnie w grę wchodzą raczej tylko weekendy ewentualnie przedłużone o poniedziałki. Chętnie się pouczę od kogoś bo tak sam to życia zabraknie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kostek324 Napisano 8 Maja 2011 Share Napisano 8 Maja 2011 Jestem z Bielska Podlaskiego, 50 km od Białego. U mnie też weekendy i to najczęściej tylko sobota... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neno Napisano 9 Maja 2011 Share Napisano 9 Maja 2011 No na rower to już daleko się robi , ponad 2h jazdy ale zostaje jeszcze auto Jak masz możliwośc nauczenia kompletnego laika ( miejsce , czas i chęci - to daj znać ) Przyjadę na pewno Składki mam opłacone więc może to być legalne łowisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kostek324 Napisano 13 Maja 2011 Share Napisano 13 Maja 2011 Poleciało PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grabek95 Napisano 23 Lipca 2011 Share Napisano 23 Lipca 2011 Witam jestem również z podlasia a dokładnie Dąbrowa Białostocka 30 km od Sokółki ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kostek324 Napisano 23 Lipca 2011 Share Napisano 23 Lipca 2011 Witaj, cos malo osob z podlasia, a szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 24 Lipca 2011 Share Napisano 24 Lipca 2011 W roku szkolnym od października mieszkam w Białej Podlaskiej więc jak ktoś chętny na jakieś wspólne wyprawy to chętnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grabek95 Napisano 24 Lipca 2011 Share Napisano 24 Lipca 2011 no tak patrze ze cos malo osob tu jest ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek72 Napisano 24 Lipca 2011 Share Napisano 24 Lipca 2011 W roku szkolnym od października mieszkam w Białej Podlaskiej więc jak ktoś chętny na jakieś wspólne wyprawy to chętnie Ja mieszkam głównie w Łomazach- 18km od Białej, DAWID, to nie jest zły pomysł chociaż ja na ryby jeżdzę głownie w chełmskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi