artech Napisano 5 Maja 2009 Napisano 5 Maja 2009 No ale wiecie...To swojego rodzaju ironia chyba ze strony Tomika była... No co Ty Nie, chyba nie Cytuj
madi Napisano 5 Maja 2009 Napisano 5 Maja 2009 No ale wiecie...To swojego rodzaju ironia chyba ze strony Tomika była... Yyy a co to jest ironia Cytuj
stu6-60 Napisano 5 Maja 2009 Napisano 5 Maja 2009 ...he,he skoro tomik zaczyna od Hyde Parku..... ...pytanko mam do "wodza': a moze bys tak zamowil "pare" bialych koszulek z logo haczyka !??? ...lato za pasem, wielu wyjedzie nad morze, a na plazy (lub lodzi) kolor "camu" nie za bardzo pasuje...zwlaszcza jak jest 30*C ...jak by co ja sie pisze conajmniej na dwie !!!! Pozdro-Radek. Cytuj
warszawa_24 Napisano 5 Maja 2009 Napisano 5 Maja 2009 Ja jestem zainteresowany czapeczkami z daszkiem, ale akurat niema. Cytuj
jaross Napisano 5 Maja 2009 Napisano 5 Maja 2009 Ja jestem zainteresowany czapeczkami z daszkiem, ale akurat niema. ja tez i to juz od dawna... chciałbym sie troche "polansowac" z czapesia nad woda kiedy slonko mocno przygrzeje, to i koszulinke bym wzial za jednym zamachem Cytuj
artech Napisano 5 Maja 2009 Napisano 5 Maja 2009 Panowie przeczytajcie kilka postów wyżej, a potem zajrzyjcie do słownika lub innego takiego i przeczytajcie definicję słowa ironia i sarkazm Cytuj
stu6-60 Napisano 6 Maja 2009 Napisano 6 Maja 2009 To czy "administracja" zaczyna od "Hyde Park-u', czy tez na nim konczy niewiele mnie obchodzi. A temat koszulek trafil TU dlatego ze....nie mozna "podyskutowac" w dziale "Koszulki haczyk.pl", tam odpowiedzi moga udzielac tylko...administratorzy . Na marginesie, wypada o tym wiedziec....zwlaszcza moderom . Pozdro-Radek. Cytuj
artech Napisano 6 Maja 2009 Napisano 6 Maja 2009 Jest jeszcze taki dział "Uwagi na temat forum i portalu haczyk.pl " a w nim temat http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=4111 ale jeżeli komuś się nie chce.......................... Cytuj
madi Napisano 6 Maja 2009 Napisano 6 Maja 2009 Jest jeszcze taki dział "Uwagi na temat forum i portalu haczyk.pl " a w nim temat http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=4111 ale jeżeli komuś się nie chce.......................... A skoro już tu jestem a temat ciągnie się o wszystkim i niczym to: dopiero wstałam, za oknem pogoda barowa, zaraz lecę coś wszamać i do pracy. Ale tak sobie teraz w wyrku siedzę i mam na sobie "Koszulkę - Haczykówkę" A propos jak się Wam spało? Cytuj
Unises Napisano 6 Maja 2009 Napisano 6 Maja 2009 A propos jak się Wam spało? Jak zwykle, twardym snem sprawiedliwego A co do koszulek na ryby od trzech - czterech lat zakładam coś z merylem np. koszulki graff 950 lub 952, na dłuższe zasiadki , czy też forsowne grzybobranie mi się sprawdza. Cytuj
trini Napisano 6 Maja 2009 Autor Napisano 6 Maja 2009 kurde, kupcie sobie białe koszuli, i folię do naprasowanek, zróbcie sobie logo haczyka na drukarce, machnijcie żelazkiem i z głowy, bo nie sądzę, żebyście się białych doprosili bo to trzeba zamawiać kilkadziesiąt na raz, a białe chodliwe nie są i co Tomik z nimi zrobi? Cytuj
kocur Napisano 6 Maja 2009 Napisano 6 Maja 2009 Spało się dobrze a nawet bardzo dobrze A pogoda faktycznie, typowo barowa i nie zachęca do siedzenia nad wodą Weekend ma być za to ciepły i słoneczny Cytuj
trini Napisano 6 Maja 2009 Autor Napisano 6 Maja 2009 Mnie się spało za krótko... Zdecydowanie... A najgorsze jest to, że w tym tygodniu mogę zapomnieć o wyjeździe na ryby, ech... Cytuj
kocur Napisano 6 Maja 2009 Napisano 6 Maja 2009 Też lubię dłużej pospać ale jak jest wyprawa na rybska to jakoś nie wypada Cytuj
trini Napisano 6 Maja 2009 Autor Napisano 6 Maja 2009 E tam... Po południu też biorą (zaraz mi Tomek1 przywali ) No to ja już w zasadzie po pracy... Jeszcze popakować kilka paczek, i mam fajrant Cytuj
trini Napisano 6 Maja 2009 Autor Napisano 6 Maja 2009 A i pochwalę się Wam, Wy docenicie, nie to co laski z mojego forum kulinarnego Fajny? Cytuj
tomek1 Napisano 6 Maja 2009 Napisano 6 Maja 2009 A i pochwalę się Wam, Wy docenicie, nie to co laski z mojego forum kulinarnego Fajny? A damskich nie było? Cytuj
Gość Holik Napisano 6 Maja 2009 Napisano 6 Maja 2009 Pewnie że ładny . Kolega go ma i sobie chwali . Ale jednak niema to jak Nokia Cytuj
trini Napisano 6 Maja 2009 Autor Napisano 6 Maja 2009 A damskich nie było? :lol: Znaczy że co? Rózowy miałam brać? Cytuj
trini Napisano 6 Maja 2009 Autor Napisano 6 Maja 2009 Ale jednak niema to jak Nokia E tam. To mój trzeci czy czwarty samsung, nigdy się z nimi nic nie działo. Ważne że mam 2170 minut miesięcznie w abonamencie za głupie 25 złotych Cytuj
madi Napisano 6 Maja 2009 Napisano 6 Maja 2009 Rózowy miałam brać? NOOO do kuferka by Ci pasował Cytuj
trini Napisano 6 Maja 2009 Autor Napisano 6 Maja 2009 NOOO do kuferka by Ci pasował Kuferek już się uświnił, już nei jest taki piękny ;( Cytuj
Tondrom Napisano 8 Maja 2009 Napisano 8 Maja 2009 hmm własnie wróciłem z balowania na krakowskim rynku i dochodzę do ciekawych wniosków: Coś bym wypił A tak wogle pozdrawiam z Krakowa serdecznie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi