kocur Napisano 3 Stycznia 2011 Share Napisano 3 Stycznia 2011 Kac piękna rzecz Zaczynam dojrzewać do wniosku, że kac, to naprawdę fajna rzecz. Za klasykiem: Prawdziwego mężczyznę poznaję się po tym jak kończy a nie jak zaczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 3 Stycznia 2011 Share Napisano 3 Stycznia 2011 Za klasykiem: Prawdziwego mężczyznę poznaję się po tym jak kończy a nie jak zaczyna Zastanawiam się tylko czy trzeba dodać wyraz "długo". Inny klasyk/czka "anonim" powiedział/a że: " nie ważne jak wchodzisz tylko jak wychodzisz" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 4 Stycznia 2011 Share Napisano 4 Stycznia 2011 Różne ceny na różnych stokach ale my płaciliśmy 45 zł za dwa komplety na dwie godziny tzn.Ja narty +buty+kijki a synek narty+buty+kask . Najlepiej sprawdzić na stronie internetowej danego wyciągu narciarskiego który posiada wypożyczalnie Super, dzięki bardzo Madi, o dokładkę teraz mi ciężko. Spokojnie, cierpliwa jestem. A mój tresowany leuciscus jak popłynął po tego żywca, to od "sylwka" do tej pory siedzę o suchym pysku. Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 4 Stycznia 2011 Share Napisano 4 Stycznia 2011 madi, jeżeli cierpliwość to Twoja mocna cecha, to wolę odwalić robotę wcześniej. Wychodzi na to, że prędko złocistego napoju nie zobaczymy. Tak to jest jak się kombinuje Teraz koncentruję się nad "Drzewem życia" Ch. Jacqa a jutro już chyba wkleję znaczki i czekam...oczywiście na + °C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 5 Stycznia 2011 Share Napisano 5 Stycznia 2011 jaceen widzę, że "kleniowaty" robi karierę w necie, ekstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 5 Stycznia 2011 Share Napisano 5 Stycznia 2011 Zastanawiam się tylko czy trzeba dodać wyraz "długo".Inny klasyk/czka "anonim" powiedział/a że: " nie ważne jak wchodzisz tylko jak wychodzisz" Ja się na klasykach nie opieram, sam wyznaję zasadę, że nie sztuka wypić, sztuka utrzymać. I zawsze mi się sprawdza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 5 Stycznia 2011 Share Napisano 5 Stycznia 2011 że nie sztuka wypić, sztuka utrzymać U mnie zasady są zmienne. Jak będę się trzymał sztywno jakiejś, to prędzej czy później ktoś mi wypomni, że postąpiłem wbrew zasady. Na dzisiejszy dzień wyznaję takie że: - sztuką jest wypić, nie dopuścić do kaca, utrzymać, wejść i wyjść, zacząć i skończyć i wiele innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 6 Stycznia 2011 Share Napisano 6 Stycznia 2011 A ja bezstresowo leczę sobie kaca. W końcu ustawodawca nie po to zrobił mały weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 6 Stycznia 2011 Share Napisano 6 Stycznia 2011 kocur, pamiętaj że na kaca najlepiej walnąć sobie klina z ulubionego bronka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 6 Stycznia 2011 Share Napisano 6 Stycznia 2011 Bronki mam w piwnicy przy warsztacie i czekają. Właśnie jestem po tłuściutkim jedzeniu i kawie więc za chwilę schodzę do podziemia knuć przy wędkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 6 Stycznia 2011 Share Napisano 6 Stycznia 2011 a u mnie: Ksiądz proboszcz już się zbliża, już puka do mych drzwi. I przez to jestem chwilowo uziemiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 6 Stycznia 2011 Share Napisano 6 Stycznia 2011 Deuuu, uciekaaaaaaaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 6 Stycznia 2011 Share Napisano 6 Stycznia 2011 Ksiądz proboszcz już się zbliża Znaczy mafia..... Ja po wizycie owego księdza poprosiłabym o paragon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 6 Stycznia 2011 Share Napisano 6 Stycznia 2011 Ja po wizycie owego księdza poprosiłabym o paragon Świetny pomysł A uciekać nie mogę, dostałem ultimatum albo siedzę na kolędzie albo mam przez tydzień sprzątać w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 6 Stycznia 2011 Share Napisano 6 Stycznia 2011 No to leżysz pan i kwiczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 7 Stycznia 2011 Share Napisano 7 Stycznia 2011 Przeżyłem jakoś kolędę, mniej w portfelu ale żyje i mam się dobrze W ogóle to trochę ślisko dzisiaj, już 2 osoby się u mnie na schodach wywróciły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pagori Napisano 7 Stycznia 2011 Share Napisano 7 Stycznia 2011 - ta kolęda to taki mały wywiad środowiskowy, przychodzi ksiądz i rozgląda sie po domu - jaki dobytek masz. Kiedyś na kolędzie był u mnie ksiądz , młody tak przed 40 -stką , nie wiedział poza modlitwą jak rozmawiać do czego "pić" by być sympatycznym , dzieci - fajnie , praca - fajnie ....... czekałem aż o zarobki zapyta . A u mojej mamy przyszedł młodzieniaszek po kolędzie , ksiądz pewnie trzydziestolatek oj jak sie znim rozmawiało , fajny -oczywiście wygląd księdza ale miał tę wojtyłową bezpośredniość i fantasyczne podejście do życia. Opowiadał że stara sie rozkręcić w parafii "ferie na stoku" , ma znajomości w Zawoji i dla małych dzieci powyżej 6 roku życia organizyje szkółkę narciarską samemu będąc instruktorem. Jest gość , choć nie korzystałem lub nie korzystaliśmy z jego propozycji uwarzam że świetnie sie do tematu kolędy odniósł. Propozycja świetna , facet fajny i takie numery chyba ciągną nas w stronę kościoła .Oj za moich czasów to ksiądz znami w piłkę grał kurcze to są "ksiądze" . Teraz to sie każdy prześciga w "świętości" dramat , na wymoity mnie zbiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 7 Stycznia 2011 Share Napisano 7 Stycznia 2011 U mnie jak ksiądz przychodzi na kolędę,to tylko wejdzie do pokoju spojrzy na ścianę ze zdjęciami i temat kolędy jest już wiadomy A na co złowiona? A kiedy? A gdzie?itd. I kolęda leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 7 Stycznia 2011 Share Napisano 7 Stycznia 2011 Temat na czasie widzę u mnie jak fabryce pracującej na akord 5minutek i dalej , i dalej.a kaska leci bez vatu, podatków ect. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 7 Stycznia 2011 Share Napisano 7 Stycznia 2011 Wiadoma rzecz, że z czegoś trzeba żyć i te ogromne budowle utrzymać. Są to tylko ludzie, ale znaczna część działa w słusznej sprawie. Przy okazji spis narodowy jest przeprowadzany systematycznie, nie tak jak Rząd robi to wyrywkowo, co ileś tam lat. Raczej nie namawiają do złego. W mojej parafii biedni i bezdomni mają posiłki, są ośrodki dla bezdomnych, dzieci z mniej zamożnych rodzin mają szansę spędzać mocno dotowane wakacje lub ferie. Można otrzymać porady prawne, uczestniczyć w zajęciach tematycznych itp. itd. O wielu innych rzeczach nie wiem, bo ja jestem taki praktykujący, że kiedy przychodzę na mszę, to zawsze jest pasterka. W dodatku przypomnieliście mi, że czas kolędy, walnąłem Harnasia w pierś i zacząłem szukać lichtarza i świecy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 13 Stycznia 2011 Share Napisano 13 Stycznia 2011 Fala powodziowa w Australii filmik z przed 3 dni http://www.wykop.pl/link/582859/niszczycielska-sila-natury-powodz-w-australii/ warto zobaczyć do końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 18 Stycznia 2011 Share Napisano 18 Stycznia 2011 nowy rekord, 4024 nieprzeczytane posty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 18 Stycznia 2011 Share Napisano 18 Stycznia 2011 No to masz trochę lektury U mnie max to jest 100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 18 Stycznia 2011 Share Napisano 18 Stycznia 2011 Fala powodziowa w Australii filmik z przed 3 dnihttp://www.wykop.pl/link/...dz-w-australii/ warto zobaczyć do końca straszna sprawa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 18 Stycznia 2011 Share Napisano 18 Stycznia 2011 No to masz trochę lektury U mnie max to jest 100 Baardzo dawno mnie tu nie było Co tutaj w ogóle słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi