Skocz do zawartości
Dragon

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Napisano
Niedawno dostałem emaila że ktoś próbował się logować na moje konto :!: , ileś prób nie udanych.

Ja miałem to samo już któryś raz z kolei :evil:

Napisano
jakiś robak wkradł się na forum

Dokładnie tak było. tomik już owego robaka ubił Muchozolem i problem powinien ustąpić :mrgreen:

Ta przyjemność spotkała i mnie :wink:

Napisano

No to ja jakiś farciarz jestem bo u mnie nic :P

Też już Wam się nudzi i ciągnie nad wodę? Jakaś tęsknota za wiosną? Ja już powoli zaczynam świrować :roll:

Napisano
U mnie pada biały szit :evil:

W końcu w to góry :razz:

A u nas już wszystko na szczęście stopniało. Już miałem dość codziennego machania łopatą żeby pozbyć się tego białego g... :???:

Napisano

bleeee... zima, bleeeee... Na mnie kobieta już nie może patrzeć bo tak mnie nosi. Najgorsze jest to że zeszły sezon był słaby pod względem czasu nad wodą więc mam straszny niedosyt :???:

Napisano
Też już Wam się nudzi i ciągnie nad wodę? Jakaś tęsknota za wiosną? Ja już powoli zaczynam świrować :roll:
To łap spina i zap... na trocie albo pstrągi :razz:
Napisano

artech, muszę opłaty zrobić a po świętach i sylwestrze kabza pusta. Za kilka dni się to zmieni :P

A w naszej sprawie jakoś się zgadamy :wink:

Napisano

Ja praktycznie nie kończyłem sezonu, tylko w grudniu chyba nie łapałem, 1 stycznia rozpocząłem sezon kropkowy, więc czy wiosna czy zima, dla mnie rybka i tak hop nad wode :mrgreen:

• 2 weeks later...
Napisano

A ja narty trenuje , moja małżonka złapała bakcyla i ciągnie ją na stok , więc od sylwestra byliśmy już cztery razy. Ja sobie troche przypomniałem jak jest fajnie na nartach a małżonka już załapała na tyle że nie muszę sie nią przejmować jak jeżdzimy - za każdym razem coraz lepiej.A ryby , kurcze nie mogę sie doczekać dobrze że te narty troche oziębiają podniecenie przed pierwszymi kleniami

Napisano

Pagori pogłębia muldy, DAWID wydłubuje "kropki", maniek wstawia fotki z jaziowych miejscówek a ja w poszukiwaniu ucha bzowego sprawdziłem stan Ślęzy. :cool:

28d5d7e3bc1d1088med.jpg

a671629fe4409888m.jpg c7450172014e5cb7m.jpg 071adce5394d3de7m.jpg

Napisano
maniek wstawia fotki z jaziowych miejscówek
jaceen, a moze już czas na "liczenie" kleni na bystrzycy :lol::wink: .

A swoja drogą to teraz sie zastanawiam nad tym :

W środę 5 stycznia br. Dyrektor RZGW we Wrocławiu spotkał się z licznie zebranymi przedstawicielami Urzędu Miejskiego Wrocławia w celu wypracowania najlepszych rozwiązań dla bieżących problemów związanych z gospodarką wodną w rejonie Wrocławia.

W spotkaniu z ramienia Urzędu Miejskiego Wrocławia uczestniczyli: Pan Jacek Barski, dyrektor Departamentu Architektury i Rozwoju, Pani Katarzyna Hawrylak-Brzezowska, Miejski Konserwator Zabytków, Pan Piotr Fokczyński, dyrektor Wydziału Architektury i Budownictwa, Pan Tomasz Ossowicz, dyrektor Biura Rozwoju, Pan Wojciech Kaczkowski, dyrektor Wydziału Inżynierii Miejskiej oraz Pan Mieczysław Popławski, dyrektor Zarządu Zieleni Miejskiej.

W trakcie dyskusji została szeroko omówiona problematyka budowy domów na wodzie. Wspólnie uzgodniono, że zarówno RZGW we Wrocławiu, jak i gmina Wrocław będą pozytywnie odnosić się do kwestii budowania domów na wodzie, jednak w trosce o ład przestrzenny miasta, RZGW we Wrocławiu opracuje jednolitą procedurę wydawania pozwoleń na budowę domów na wodzie.

Taka skromna "chawirka" na wodzie fajna rzecz . :mrgreen: W tygodniu parkujesz w centrum ,a na wekend hejka za miasto. :lol:

Napisano

Kurcze Kubica miał wypadek , podobno grozi mu odjęcie dłoni , mam nadzieje że do tego nie dojdzie i wróci szybko do zdrowia i na tor.

Napisano

Masakra! Czołowy kierowca Formuły 1 rozwalił się w Skodzie Fabii :(

Życzę mu jak najszybszego powrotu do zdrowia, ale ponoć rehabilitacja może potrwać dość długo