kocur Napisano 18 Stycznia 2011 Share Napisano 18 Stycznia 2011 Powoli do przodu. Nuda i proza dnia codziennego. Większość chyba wyczekuje do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inter Napisano 19 Stycznia 2011 Share Napisano 19 Stycznia 2011 Niedawno dostałem emaila że ktoś próbował się logować na moje konto , ileś prób nie udanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 19 Stycznia 2011 Share Napisano 19 Stycznia 2011 Niedawno dostałem emaila że ktoś próbował się logować na moje konto , ileś prób nie udanych. Ja miałem to samo już któryś raz z kolei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 19 Stycznia 2011 Share Napisano 19 Stycznia 2011 Widocznie jakiś robak wkradł się na forum, gdyż ta plaga nieudanych logowań dotknęła i mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelan Napisano 19 Stycznia 2011 Share Napisano 19 Stycznia 2011 A sądziłem, że byłem odosobnionym przypadkiem a tu proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 19 Stycznia 2011 Share Napisano 19 Stycznia 2011 jakiś robak wkradł się na forum Dokładnie tak było. tomik już owego robaka ubił Muchozolem i problem powinien ustąpić Ta przyjemność spotkała i mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 19 Stycznia 2011 Share Napisano 19 Stycznia 2011 No to ja jakiś farciarz jestem bo u mnie nic Też już Wam się nudzi i ciągnie nad wodę? Jakaś tęsknota za wiosną? Ja już powoli zaczynam świrować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość undertaker1995 Napisano 19 Stycznia 2011 Share Napisano 19 Stycznia 2011 Chcę wiosny!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 19 Stycznia 2011 Share Napisano 19 Stycznia 2011 U mnie pada biały szit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 19 Stycznia 2011 Share Napisano 19 Stycznia 2011 U mnie pada biały szit W końcu w to góry A u nas już wszystko na szczęście stopniało. Już miałem dość codziennego machania łopatą żeby pozbyć się tego białego g... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 19 Stycznia 2011 Share Napisano 19 Stycznia 2011 No u mnie też stopniało, z resztą łącznie z asfaltem na drogach.... Zima wraca pełną parą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 19 Stycznia 2011 Share Napisano 19 Stycznia 2011 bleeee... zima, bleeeee... Na mnie kobieta już nie może patrzeć bo tak mnie nosi. Najgorsze jest to że zeszły sezon był słaby pod względem czasu nad wodą więc mam straszny niedosyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 19 Stycznia 2011 Share Napisano 19 Stycznia 2011 Też już Wam się nudzi i ciągnie nad wodę? Jakaś tęsknota za wiosną? Ja już powoli zaczynam świrować To łap spina i zap... na trocie albo pstrągi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 19 Stycznia 2011 Share Napisano 19 Stycznia 2011 artech, muszę opłaty zrobić a po świętach i sylwestrze kabza pusta. Za kilka dni się to zmieni A w naszej sprawie jakoś się zgadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 19 Stycznia 2011 Share Napisano 19 Stycznia 2011 kocur nie byłem na rybach od października bardziej niż wiosny wyczekuję tylko wolnego i końca sesji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 20 Stycznia 2011 Share Napisano 20 Stycznia 2011 Ja praktycznie nie kończyłem sezonu, tylko w grudniu chyba nie łapałem, 1 stycznia rozpocząłem sezon kropkowy, więc czy wiosna czy zima, dla mnie rybka i tak hop nad wode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kostek324 Napisano 20 Stycznia 2011 Share Napisano 20 Stycznia 2011 Też chciałbym połapać... Ale u mnie rzeki powylewane, wody stojące zamarźniete... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 20 Stycznia 2011 Share Napisano 20 Stycznia 2011 Lipa z łowieniem, woda wysoka, ciągnie, ale porzucać dla sportu: Jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pagori Napisano 31 Stycznia 2011 Share Napisano 31 Stycznia 2011 A ja narty trenuje , moja małżonka złapała bakcyla i ciągnie ją na stok , więc od sylwestra byliśmy już cztery razy. Ja sobie troche przypomniałem jak jest fajnie na nartach a małżonka już załapała na tyle że nie muszę sie nią przejmować jak jeżdzimy - za każdym razem coraz lepiej.A ryby , kurcze nie mogę sie doczekać dobrze że te narty troche oziębiają podniecenie przed pierwszymi kleniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 31 Stycznia 2011 Share Napisano 31 Stycznia 2011 Pagori pogłębia muldy, DAWID wydłubuje "kropki", maniek wstawia fotki z jaziowych miejscówek a ja w poszukiwaniu ucha bzowego sprawdziłem stan Ślęzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 5 Lutego 2011 Share Napisano 5 Lutego 2011 maniek wstawia fotki z jaziowych miejscówek jaceen, a moze już czas na "liczenie" kleni na bystrzycy .A swoja drogą to teraz sie zastanawiam nad tym : W środę 5 stycznia br. Dyrektor RZGW we Wrocławiu spotkał się z licznie zebranymi przedstawicielami Urzędu Miejskiego Wrocławia w celu wypracowania najlepszych rozwiązań dla bieżących problemów związanych z gospodarką wodną w rejonie Wrocławia. W spotkaniu z ramienia Urzędu Miejskiego Wrocławia uczestniczyli: Pan Jacek Barski, dyrektor Departamentu Architektury i Rozwoju, Pani Katarzyna Hawrylak-Brzezowska, Miejski Konserwator Zabytków, Pan Piotr Fokczyński, dyrektor Wydziału Architektury i Budownictwa, Pan Tomasz Ossowicz, dyrektor Biura Rozwoju, Pan Wojciech Kaczkowski, dyrektor Wydziału Inżynierii Miejskiej oraz Pan Mieczysław Popławski, dyrektor Zarządu Zieleni Miejskiej. W trakcie dyskusji została szeroko omówiona problematyka budowy domów na wodzie. Wspólnie uzgodniono, że zarówno RZGW we Wrocławiu, jak i gmina Wrocław będą pozytywnie odnosić się do kwestii budowania domów na wodzie, jednak w trosce o ład przestrzenny miasta, RZGW we Wrocławiu opracuje jednolitą procedurę wydawania pozwoleń na budowę domów na wodzie. Taka skromna "chawirka" na wodzie fajna rzecz . W tygodniu parkujesz w centrum ,a na wekend hejka za miasto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pagori Napisano 6 Lutego 2011 Share Napisano 6 Lutego 2011 Kurcze Kubica miał wypadek , podobno grozi mu odjęcie dłoni , mam nadzieje że do tego nie dojdzie i wróci szybko do zdrowia i na tor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Napisano 6 Lutego 2011 Share Napisano 6 Lutego 2011 Masakra! Czołowy kierowca Formuły 1 rozwalił się w Skodzie Fabii Życzę mu jak najszybszego powrotu do zdrowia, ale ponoć rehabilitacja może potrwać dość długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 6 Lutego 2011 Share Napisano 6 Lutego 2011 podobno grozi mu odjęcie dłoni ,Operacja trwa i bądźmy dobrej myśli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pagori Napisano 6 Lutego 2011 Share Napisano 6 Lutego 2011 Z nieoficjalnych żródeł (Leszek Kuzaj) wiadomo że nie grozi mu amputacja dłoni. Byle to sie tylko sprawdziło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi