trini Napisano 5 Maja 2012 Autor Share Napisano 5 Maja 2012 Powiedzcie mi o co chodzi z tym "UŻYTKOWNIK NIEAKTYWNY - KONTO DEZAKTYWOWANE" to jakaś moda czy automatyczny wpis systemowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 4 Czerwca 2012 Share Napisano 4 Czerwca 2012 Kibicuję naszym, żeby osiągnęli najlepszy wynik w turnieju, ale szczytem inteligencji, objawili się pomysłodawcy lokalizacji strefy kibica w Rynku wrocławskim http://wroclaw.hydral.com.pl/photo.action?view&id=3221682 Koko Euro spoko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 24 Września 2012 Share Napisano 24 Września 2012 nie che zakładać nowego tematu ...a sprawa (tylko powierzchownie) dotyczy motoryzacji, Większość zapewne widziała tą prymitywną reklamę ? Głownie chodzi o sam tekst Amerykański silnik jest amerykański i potrzebuje oleju do amerykańskiego silnika.i.. niemiecki jest niemiecki itd..francuski (Ble ble...) Proponuje przeczytać poniższy artykuł.. http://dobreszkolenia.pl/pliki/2b5ec1368588c48862d9909e85f9fa9e.pdf Niby żadne novum, ale ile mozną zarobić serwując publice taką bzdurną sieczkę jak w /w reklamie Ps. aaaa... żeby było jasne, nie jestem antyglobalistą , który na codzień chodzi w Nike'ach szytych w chinach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 8 Grudnia 2012 Share Napisano 8 Grudnia 2012 Wracam do tematu kina. Polecam film "SAMSARA" -trailer- Fascynujące zdjęcia, pejzaże. Piękno przyrody i kontrast, po jej dewastacji np. przez huragan. Niezwykła podróż, w ciągu jednego seansu odwiedziłem 25 krajów, różne kultury, usłyszałem dobrą muzykę i zaznałem trochę humoru. Nieustany proces tworzenia i upadku, narodzin i śmierci. Warto obejrzeć.Jeżeli ktoś w niedzielę będzie w godz. popołudniowych w pobliżu choinki wrocławskiej w Rynku, to odbędzie się pokaz rzeźbienia w lodzie Mikołaja . Wieczorem zaś, pięknie prezentują się wykonane właśnie z lodu, wcześniej rzeźbione figury. Z "parady jarmarcznej" nie mam fotek, bo fonik padł, a mimo mrozu było bajecznie (jarmarcznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak28 Napisano 19 Grudnia 2012 Share Napisano 19 Grudnia 2012 Panowie jaki jest sposób odróżnienia karpia samicy od karpia samca?Pytam bo kolega z pracy mówi że nie ma możliwości odróżnienia...to prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwykly_michal Napisano 19 Grudnia 2012 Share Napisano 19 Grudnia 2012 W przypadku karpi nie ma wyraznych roznic zewnetrznych po ktorych mozna potwierdzic plec. Samce karpiowatych maja wysypke tarlowa to jedyny sposob. Karpie przystepuja do naturalnego tarla w polskich warunkach ale skutecznosc jest znikoma. Wniosek taki ze Twoj kolega sie myli, mozna odroznic ale jest to problematyczne i lepiej nie zawracac sobie tym glowy jesli nie jest niezbedne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 19 Grudnia 2012 Share Napisano 19 Grudnia 2012 Ciekawe co na to forumowy biolog-ichtiolog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak28 Napisano 20 Grudnia 2012 Share Napisano 20 Grudnia 2012 Wyczyłatłem na jednym z forum że jednak jest różnica i to duża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwykly_michal Napisano 20 Grudnia 2012 Share Napisano 20 Grudnia 2012 Wyczyłatłem na jednym z forum że jednak jest różnica i to duża. Autora pytania interesuja konkrety a nie pogloski, przydalaby sie jakas linka do wiarygodnego zrodla informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 22 Grudnia 2012 Share Napisano 22 Grudnia 2012 Panowie jaki jest sposób odróżnienia karpia samicy od karpia samca?Pytam bo kolega z pracy mówi że nie ma możliwości odróżnienia...to prawda? jest bardzo prosty sposób. Trzeba rzucić kawałek chleba na wodę i poczekać na karpia. Jak zjadła to samica a jak zjadł to samiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wernicjusz Napisano 22 Grudnia 2012 Share Napisano 22 Grudnia 2012 jest bardzo prosty sposób. Trzeba rzucić kawałek chleba na wodę i poczekać na karpia. Jak zjadła to samica a jak zjadł to samiec ... a ja słyszałem wersję, iż samica ma bardziej wyuzdane wargi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak28 Napisano 23 Grudnia 2012 Share Napisano 23 Grudnia 2012 Panowie jaki jest sposób odróżnienia karpia samicy od karpia samca?Pytam bo kolega z pracy mówi że nie ma możliwości odróżnienia...to prawda? jest bardzo prosty sposób. Trzeba rzucić kawałek chleba na wodę i poczekać na karpia. Jak zjadła to samica a jak zjadł to samiec dobry żart. Ale znalazłem odpowiedz na to pytanie na jednym z forum.Jest różnica i to bardzo duża między samicą a samcem karpia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 23 Grudnia 2012 Share Napisano 23 Grudnia 2012 Czytałem, że różnica jest właśnie bardzo mała i widoczna praktycznie tylko podczas tarła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak28 Napisano 23 Grudnia 2012 Share Napisano 23 Grudnia 2012 Nie.Różnica jest i nie tylko widoczna podczas tarła.Dobry wędkarz gdy weżmie karpia już do reki to widzi czy to samica czy samiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 23 Grudnia 2012 Share Napisano 23 Grudnia 2012 Tak czytałem na forach karpiowych czyli sugerujesz, że są to ciency wędkarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak28 Napisano 23 Grudnia 2012 Share Napisano 23 Grudnia 2012 No skoro nie umieją odróżnić to tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwykly_michal Napisano 23 Grudnia 2012 Share Napisano 23 Grudnia 2012 No skoro nie umieją odróżnić to tak. Klepiesz caly czas o tym samym ale nie potrafisz podac konkretow. Podobno krowa ktora duzo ryczy malo mleka daje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak28 Napisano 24 Grudnia 2012 Share Napisano 24 Grudnia 2012 Zwykły_Michał dziś wigilia , dzień radości nie burz sie tak A/ Samce są w większości cieńsze i mają większe płetwy piersiowe, otwór odbytowy ma formę szczeliny. B/ Samice są okrąglejsze, mają mniejsze płetwy piersiowe i okrągły otwór odbytowy. C/ Samce mają wąsy , samice nie ale tutaj do końca nie jestem pewny. Czyli najłatwiej zajrzeć pod ogon i zobaczyć jaki mają tyłek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 9 Sierpnia 2013 Share Napisano 9 Sierpnia 2013 Nie wiem czy dozwolone, ale jak ktoś lubi takie kino, to ubaw niezły. "Butelka Na Haczyku", czyli: http://youtu.be/isukEEae5Tk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 6 Lutego 2014 Share Napisano 6 Lutego 2014 W miarę dobra jakość i ciekawe ujęcia w zwolnionym tempie a tu kolejny clip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemiux Napisano 29 Marca 2014 Share Napisano 29 Marca 2014 Ku przestrodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feederalny Napisano 29 Marca 2014 Share Napisano 29 Marca 2014 Ku przestrodzeO matko, co on tam ma w ręku, resztki wędki czy parasola...chyba wrócę do bambusa....A tak poważnie - w razie czego zostawić wędki i szybko, jeśli to możliwe, do auta. Tak najbezpieczniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 3 Kwietnia 2014 Share Napisano 3 Kwietnia 2014 Dwóch panów przy kasie w sklepie ,każdy ma w koszyku 15kg cukru. -Dzień Dobry kolego, -a czy my się znamy, -nie ale mamy to samo hobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 20 Listopada 2014 Share Napisano 20 Listopada 2014 Los wędkarza w USA jest ciężki tej jesieni 60 cali śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 21 Listopada 2014 Share Napisano 21 Listopada 2014 http://img.wiocha.pl/images/0/c/0c13b0efbc956134e12778e73b8a20e1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi