artech Napisano 5 Maja 2009 Share Napisano 5 Maja 2009 No ale wiecie...To swojego rodzaju ironia chyba ze strony Tomika była... No co Ty Nie, chyba nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 5 Maja 2009 Share Napisano 5 Maja 2009 No ale wiecie...To swojego rodzaju ironia chyba ze strony Tomika była... Yyy a co to jest ironia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 5 Maja 2009 Autor Share Napisano 5 Maja 2009 Wiecie co Spadajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stu6-60 Napisano 5 Maja 2009 Share Napisano 5 Maja 2009 ...he,he skoro tomik zaczyna od Hyde Parku..... ...pytanko mam do "wodza': a moze bys tak zamowil "pare" bialych koszulek z logo haczyka !??? ...lato za pasem, wielu wyjedzie nad morze, a na plazy (lub lodzi) kolor "camu" nie za bardzo pasuje...zwlaszcza jak jest 30*C ...jak by co ja sie pisze conajmniej na dwie !!!! Pozdro-Radek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 5 Maja 2009 Share Napisano 5 Maja 2009 Ja jestem zainteresowany czapeczkami z daszkiem, ale akurat niema. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaross Napisano 5 Maja 2009 Share Napisano 5 Maja 2009 Ja jestem zainteresowany czapeczkami z daszkiem, ale akurat niema. ja tez i to juz od dawna... chciałbym sie troche "polansowac" z czapesia nad woda kiedy slonko mocno przygrzeje, to i koszulinke bym wzial za jednym zamachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 5 Maja 2009 Share Napisano 5 Maja 2009 Panowie przeczytajcie kilka postów wyżej, a potem zajrzyjcie do słownika lub innego takiego i przeczytajcie definicję słowa ironia i sarkazm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stu6-60 Napisano 6 Maja 2009 Share Napisano 6 Maja 2009 To czy "administracja" zaczyna od "Hyde Park-u', czy tez na nim konczy niewiele mnie obchodzi. A temat koszulek trafil TU dlatego ze....nie mozna "podyskutowac" w dziale "Koszulki haczyk.pl", tam odpowiedzi moga udzielac tylko...administratorzy . Na marginesie, wypada o tym wiedziec....zwlaszcza moderom . Pozdro-Radek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 6 Maja 2009 Share Napisano 6 Maja 2009 Jest jeszcze taki dział "Uwagi na temat forum i portalu haczyk.pl " a w nim temat http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=4111 ale jeżeli komuś się nie chce.......................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 6 Maja 2009 Share Napisano 6 Maja 2009 Jest jeszcze taki dział "Uwagi na temat forum i portalu haczyk.pl " a w nim temat http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=4111 ale jeżeli komuś się nie chce.......................... A skoro już tu jestem a temat ciągnie się o wszystkim i niczym to: dopiero wstałam, za oknem pogoda barowa, zaraz lecę coś wszamać i do pracy. Ale tak sobie teraz w wyrku siedzę i mam na sobie "Koszulkę - Haczykówkę" A propos jak się Wam spało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 6 Maja 2009 Share Napisano 6 Maja 2009 A propos jak się Wam spało? Jak zwykle, twardym snem sprawiedliwego A co do koszulek na ryby od trzech - czterech lat zakładam coś z merylem np. koszulki graff 950 lub 952, na dłuższe zasiadki , czy też forsowne grzybobranie mi się sprawdza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 6 Maja 2009 Autor Share Napisano 6 Maja 2009 kurde, kupcie sobie białe koszuli, i folię do naprasowanek, zróbcie sobie logo haczyka na drukarce, machnijcie żelazkiem i z głowy, bo nie sądzę, żebyście się białych doprosili bo to trzeba zamawiać kilkadziesiąt na raz, a białe chodliwe nie są i co Tomik z nimi zrobi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 6 Maja 2009 Share Napisano 6 Maja 2009 Spało się dobrze a nawet bardzo dobrze A pogoda faktycznie, typowo barowa i nie zachęca do siedzenia nad wodą Weekend ma być za to ciepły i słoneczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 6 Maja 2009 Autor Share Napisano 6 Maja 2009 Mnie się spało za krótko... Zdecydowanie... A najgorsze jest to, że w tym tygodniu mogę zapomnieć o wyjeździe na ryby, ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 6 Maja 2009 Share Napisano 6 Maja 2009 Też lubię dłużej pospać ale jak jest wyprawa na rybska to jakoś nie wypada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 6 Maja 2009 Autor Share Napisano 6 Maja 2009 E tam... Po południu też biorą (zaraz mi Tomek1 przywali ) No to ja już w zasadzie po pracy... Jeszcze popakować kilka paczek, i mam fajrant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 6 Maja 2009 Autor Share Napisano 6 Maja 2009 A i pochwalę się Wam, Wy docenicie, nie to co laski z mojego forum kulinarnego Fajny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 6 Maja 2009 Share Napisano 6 Maja 2009 A i pochwalę się Wam, Wy docenicie, nie to co laski z mojego forum kulinarnego Fajny? A damskich nie było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Holik Napisano 6 Maja 2009 Share Napisano 6 Maja 2009 Pewnie że ładny . Kolega go ma i sobie chwali . Ale jednak niema to jak Nokia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 6 Maja 2009 Autor Share Napisano 6 Maja 2009 A damskich nie było? :lol: Znaczy że co? Rózowy miałam brać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 6 Maja 2009 Autor Share Napisano 6 Maja 2009 Ale jednak niema to jak Nokia E tam. To mój trzeci czy czwarty samsung, nigdy się z nimi nic nie działo. Ważne że mam 2170 minut miesięcznie w abonamencie za głupie 25 złotych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 6 Maja 2009 Share Napisano 6 Maja 2009 Rózowy miałam brać? NOOO do kuferka by Ci pasował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b0bek Napisano 6 Maja 2009 Share Napisano 6 Maja 2009 Kiedy robimy ustawkę na czacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 6 Maja 2009 Autor Share Napisano 6 Maja 2009 NOOO do kuferka by Ci pasował Kuferek już się uświnił, już nei jest taki piękny ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tondrom Napisano 8 Maja 2009 Share Napisano 8 Maja 2009 hmm własnie wróciłem z balowania na krakowskim rynku i dochodzę do ciekawych wniosków: Coś bym wypił A tak wogle pozdrawiam z Krakowa serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi