rav91 Napisano 22 Lutego 2009 Share Napisano 22 Lutego 2009 A czym były malowane te łuski i płetwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 22 Lutego 2009 Autor Share Napisano 22 Lutego 2009 Pisaczki kreślarskie żelowe 0,1-0,2mm pelikana, ale trzeba sprawdzać bo niektóre spływają pod lakierami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 24 Lutego 2009 Share Napisano 24 Lutego 2009 kolejne wobki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 25 Lutego 2009 Autor Share Napisano 25 Lutego 2009 No Dominik śliczne, coraz lepiej, robisz szybko postępy aż miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek1979 Napisano 25 Lutego 2009 Share Napisano 25 Lutego 2009 zostało mi do wykończenia jeszcze około 20 sztuk...i moja armia klenio-jaziowców na ten sezon bedzie ukończona....zdjęcia w następnym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 25 Lutego 2009 Share Napisano 25 Lutego 2009 No Dominik śliczne, coraz lepiej, robisz szybko postępy aż miło. Dziękuje, staram się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 25 Lutego 2009 Share Napisano 25 Lutego 2009 6cm z myślą o bolku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thugdogg Napisano 25 Lutego 2009 Share Napisano 25 Lutego 2009 robal fajny woblerek ale na bolenie to chyba kat steru powinien byc troche inny i ksztalt bardziej uklejtowaty ale to tylko moje zdanie wazne ze ty jestes dumny ze swojego woba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 26 Lutego 2009 Share Napisano 26 Lutego 2009 Roman i Homegeon prawdziwe mistrzostwo. Nie wystawiacie czasami na allegro ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzienciol Napisano 26 Lutego 2009 Share Napisano 26 Lutego 2009 Kilka niusów na maj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 26 Lutego 2009 Autor Share Napisano 26 Lutego 2009 extra, kolorki im przypasują na pewno, a jak pracują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzienciol Napisano 26 Lutego 2009 Share Napisano 26 Lutego 2009 , a jak pracują Te wobki to tylko kilka sztuk z kilkunastu które ostatnio zrobiłem. Pracują różnie. Przeważnie jest to delikatna drobna praca, ale jest część, która agresywnie zamiata ogonkiem. Lubie mieć różne opcje nad wodą i dobieram je pod gusta rybek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b0bek Napisano 27 Lutego 2009 Share Napisano 27 Lutego 2009 A czemu nikt nie wstawia fotek np. kogutów? Przecież to też są przynęty spinningowe A może nikt nie robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 27 Lutego 2009 Autor Share Napisano 27 Lutego 2009 Nie wystawiacie czasami na allegro ? Czasami jestem na allegro ale coraz rzadziej, koledzy mi zabierają zanim wyschną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 27 Lutego 2009 Share Napisano 27 Lutego 2009 koledzy mi zabierają zanim wyschną Roman, muszę kiedyś wpaść do Ciebie zobaczyć jak Ci schną wobki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 28 Lutego 2009 Autor Share Napisano 28 Lutego 2009 Roman, muszę kiedyś wpaść do Ciebie zobaczyć jak Ci schną wobki Dominik a miałbyś w czym się pobawić, jest przygotowanych do skończenia z 150 szt może i więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morowy Napisano 4 Marca 2009 Share Napisano 4 Marca 2009 Witam wszystkich, oto kilka moich żuczków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 5 Marca 2009 Autor Share Napisano 5 Marca 2009 Witam wszystkich, oto kilka moich żuczków. Witaj na forum cieszę się że coraz więcej Wrocławiaków i to strugaczy zagląda na forum, śliczniutkie robale, Wrocławskim kleniom zagraża pogrom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 5 Marca 2009 Share Napisano 5 Marca 2009 morowy, czym je malujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morowy Napisano 5 Marca 2009 Share Napisano 5 Marca 2009 Żuki maluję emalią do drewna w kolorze mahoniu, biały to podkład do malowania modeli a czarny to akryl. Wobki wykonane są z lipy i mają ok 3 cm długości, część tylna jest wyższa od przedniej aby przesunąć środek ciężkości co pomoże osiągać dalsze rzuty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 5 Marca 2009 Autor Share Napisano 5 Marca 2009 W mojej kolekcji przybyło kilkanaście szt z przeznaczeniem dla pstrąga, a jeszcze kilkadziesiąt do wykończenia takiej mieszanki, ale w większości to okoń i szczupak ale jest też kilka typowo pod letniego sandaczyka. Jak pokończę to sukcesywnie powrzucam fotki a puki co to kilka fotek z pstrągowymi, do obejrzenia całości zaptaszam http://prezes50.fotosik.pl/albumy/598592.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 8 Marca 2009 Autor Share Napisano 8 Marca 2009 I dzisiejsze przedpołudnie spędziłem na testowaniu w/w pozostałych woblerków około 100, sporo czasu to zajmuje a najwięcej przepinanie kotwic a przy okazji spawdził mi się patęcik z agrafką na kotwicy usprawniło to znacznie testy, kilka wobków takich nietypowych nie bardzo wierzyłem w ich pracę ale okazało się że nawet nie śniłem o tak subtelnej drobniutkiej a zarazem mocnej pracy super, ale jak to ocenią rybki a tak to wygląda w pudełku jeszcze nie posortowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szotornik Napisano 8 Marca 2009 Share Napisano 8 Marca 2009 Roman nie mecz sie w sortowanie odrazu wszystkie i oddaj z okazji dnia swieta nie wiem jakiego ale napewno jakies jest :>:>:>: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 9 Marca 2009 Autor Share Napisano 9 Marca 2009 Roman nie mecz sie w sortowanie odrazu wszystkie i oddaj z okazji dnia swieta nie wiem jakiego ale napewno jakies jest :>:>:>: Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 9 Marca 2009 Share Napisano 9 Marca 2009 19 marca - Dzień Wędkarza więc nie widzę problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi