Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

po nalozeniu wszystkich kolorow wypiluje rowki wkleje ster i na to domalux, tak jest hyba dosc wygodnie zeby go niezapaćkać farbami i mysle ze bedzie szczelne :P

7ad0e499f23481c1m.jpg

przynęty na klenia   Dragon
Napisano
No to może i ja coś pokarze :wink:

Oto kleniowo - jaziowe wobki. Nie wiem czy będą skuteczne bo to "prototyp" ale sądząc po ich pracy powinno być ok:

Obrazek

Obrazek

Piękne te twoje wobki, czym malowane:)??

Napisano
Janek300, w jaki sposób dałes obciążenie i czy jest to cyna czy tylko mi sie wydaje :?:

Napawałem cynę. Na początku nie bardzo chciała przywrzeć do blachy, ale jak już złapało to dalej szło dobrze.

Napisano

oto pierwsze owoce mojej pracy, co prawda korpusy to gotowce z pianki, ale jak na poczatek mysle ze nawet niezle wyszly w wannie dosc ladnie pracuja ale na pewno czeka je sporo zabawy z ustawianiem nad woda

fd326e4aec0afd25m.jpg

Napisano

No no Andrzej 18, bardzo ładne wobki podobne do Waldkowych. Musisz się zabrać z marewelem na wiosne na klenie do mnie nad Wisłę to przetestujesz woblerki :wink:

Napisano

Tomek1988, już się nie mogę doczekać a tak a propo 10 z dołu jest właśnie zrobionych dla Marewela w ubiegłym sezonie zawsze coś mi wypadało żeby was odwiedzić z nim( ale w tym sezonie na pewno przyjadę z nim), a w niedziele będziemy je sprawdzać jak chodzą i dzięki za zaproszenie

Napisano
Tomek1988, już się nie mogę doczekać a tak a propo 10 z dołu jest właśnie zrobionych dla Marewela w ubiegłym sezonie zawsze coś mi wypadało żeby was odwiedzić z nim( ale w tym sezonie na pewno przyjadę z nim), a w niedziele będziemy je sprawdzać jak chodzą i dzięki za zaproszenie

o widze że mamy nowego towarzysza naszych wypraw na basonie :wink:

też z chęcią przetestuje na nich pare z tych wobków :mrgreen:

Napisano
Miało nie być tego czarnego paska, ale krawędź troche się rozlała
Ale to ładnie wyszło ,fajnie by było jak byś jeszcze złotko hym "zryflowal " nie wiem jak to fachowo się nazywa.
Napisano
Ale to ładnie wyszło ,fajnie by było jak byś jeszcze złotko hym "zryflowal " nie wiem jak to fachowo się nazywa.

To złotko to zwykła folia aluminiowa do kanapek. Też myślałem nad "zryflowaniem" ale muszę jeszcze trochę podszlifować umiejętności. Jeszcze kilka woblerów i pewnie do tego dojdę.

Napisano
dzienciol, fajne robaczki. A jaka jest ich długość

hmmm przecież leży koło nich moneta złotówka więc można około sie domyślić...... :roll:

Napisano

więc co??

jeśli masz pytanie tylko np. do kolegi dzięcioła pisze się na priv a nie na ogólnym forum :wink: żeby się pózniej nie dziwić ze ktoś innym moze odpowiedzieć :twisted: