Janek300 Napisano 24 Marca 2009 Share Napisano 24 Marca 2009 Roman - czy mógłbyś nakręcić i wrzucić filmik jak pracują te cudeńka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 24 Marca 2009 Autor Share Napisano 24 Marca 2009 A mógłbys zdradzic czym robiłeś te naciecia na korpusach imitujące łuskę bo bardzo fajnie to wygląda Pewnie, nie jest to trudne na niedoschniętym lakieże podkładowym wyciska się czymś tępym a nie za grubym (ja to robię brzeszczotem od piłki do metalu) linie w jedną stronę kąt około 45 i w przeciwną tak samo- łatwe prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thugdogg Napisano 24 Marca 2009 Share Napisano 24 Marca 2009 roman najlepiej nakrenc filmy jak robisz swoje woblerki napewno wielu z nas by to pomoglo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 24 Marca 2009 Share Napisano 24 Marca 2009 W mojej galeri też trochę nowości przybyło z przeznaczeniem dla pstrągów Śliczne, zwłaszcza te "żywokolorowe" przykuwają wzrok. Na prawdę podziwiam. Coś mi się wydaje, że porozmawiamy o interesach Panie Romanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szotornik Napisano 24 Marca 2009 Share Napisano 24 Marca 2009 madi kolejka jest ::P:P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 24 Marca 2009 Share Napisano 24 Marca 2009 To ja bylem pierwszy w takim razie ,bo juz mam rewelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 24 Marca 2009 Share Napisano 24 Marca 2009 madi kolejka jest ::P:P:P No to jesteś drugi Fakt faktem to się nie zdziwię, jak do romana gawlasa zaczną napływać masowo privy. Jednak co rękodzieło to rękodzieło, nie dość, że pięknie wykonane to w dodatku niepowtarzalne Edit: To ja bylem pierwszy w takim razie ,bo juz mam rewelka Udowodnij Żartuję, ale to się nie liczy, bo to prawie jak po bratersku. Oficjalna kolejka zajmowana jest tutaj, znaczy bardziej na priv, no. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 25 Marca 2009 Autor Share Napisano 25 Marca 2009 roman najlepiej nakrenc filmy jak robisz swoje woblerki napewno wielu z nas by to pomoglo Po pierwsze to brak kamery nie pozwala, po drugie w moim warsztaciku w blokowej piwnicy ledwo wystarcza miejsca dla mnie a o kamerzyście nie mówiąc, no i technicznie musiało by to być mocno rozłożone w czasie, ale jakby ktoś coś zaproponował w tej materji jestem otwarty. a jeśli idzie o filmik na temat pracy tych wobkow to spróbuję jakoś jedną ręką coś wymodzić aparatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szotornik Napisano 25 Marca 2009 Share Napisano 25 Marca 2009 madi w tym temacie dzentelmenem nie bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qniq Napisano 26 Marca 2009 Share Napisano 26 Marca 2009 Chciał bym przyjąć krytykę odnośnie moich jerków. (zaznaczam że to są pierwsze jakie wykonałem) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 30 Marca 2009 Share Napisano 30 Marca 2009 Dzięcioł mam nadzieję ,że na Wisłoku łowił nie będziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość luix Napisano 31 Marca 2009 Share Napisano 31 Marca 2009 Witam wszystkich, oto kilka moich żuczków. Wygląda jak Bromba .. Andre? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzienciol Napisano 31 Marca 2009 Share Napisano 31 Marca 2009 Dzięcioł mam nadzieję ,że na Wisłoku łowił nie będziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morowy Napisano 1 Kwietnia 2009 Share Napisano 1 Kwietnia 2009 Kolejne żuki w kolekcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzienciol Napisano 2 Kwietnia 2009 Share Napisano 2 Kwietnia 2009 Kolejna seria. Jeszcze chyba dokleje nóżki i skrzydełka i "dzienciolki" gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigrafi Napisano 9 Kwietnia 2009 Share Napisano 9 Kwietnia 2009 Dodam cos mojego. Po lewej stronie woblery z grzechotką. A to moje robactwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morowy Napisano 19 Kwietnia 2009 Share Napisano 19 Kwietnia 2009 Imitacje uklei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janek300 Napisano 19 Kwietnia 2009 Share Napisano 19 Kwietnia 2009 morowy - ładne woblerki. W jaki sposób uzyskałeś taką fakturę sreberka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morowy Napisano 19 Kwietnia 2009 Share Napisano 19 Kwietnia 2009 Janek300 - polecam sreberko ze śmietany, jogurtu itp. Jest zdecydowanie lepsze od folii z papierosów, ponieważ nie nasiąka nawet jeśli lakier zewnętrzny ulegnie uszkodzeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zambo Napisano 20 Kwietnia 2009 Share Napisano 20 Kwietnia 2009 Bigrafi - piękne! Powinieneś rozpocząć seryjną produkcję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigrafi Napisano 22 Kwietnia 2009 Share Napisano 22 Kwietnia 2009 Bigrafi - piękne! Powinieneś rozpocząć seryjną produkcję! Dzięki To tylko na własny użytek w ramach odreagowanie stresu w pracy Boleniówki się właśnie szykują na pierwszego maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janek300 Napisano 23 Kwietnia 2009 Share Napisano 23 Kwietnia 2009 Pierwsze wahadełka Zrobione z myślą o okoniach. Na tą pierwszą po pięciu minutach łowienia uwiesił się szczupaczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigrafi Napisano 29 Kwietnia 2009 Share Napisano 29 Kwietnia 2009 Stado uklei na 1 maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi72 Napisano 30 Kwietnia 2009 Share Napisano 30 Kwietnia 2009 Wiecie Panowie , tak patrzę na te Wasze cudeńka i aż żal że mam dwie lewe ręce do takiej roboty. Pozazdrościc talentu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej 18 Napisano 2 Maja 2009 Share Napisano 2 Maja 2009 A o to moje ostatnie wobki, dzisiaj pomyślnie przeszły testy na rzece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi