Goliat Napisano 18 Stycznia 2016 Share Napisano 18 Stycznia 2016 Wszystkie zdjęcia przedstawiają inne ryby jakie wróciły spowrotem do wody. Hmm nie jestem może fachowcem, ale szczupak ze zdjęcia 2 i 3 od końca to na pewno ta sama ryba, świadczy o tym układ centek, chyba że złowiony ten sam 2 raz co się zdarza. Natomiast te 2 okonie z ostatniego zdjęcia raczej nie wróciły do wody, choćby dlatego że są 2 na jednym zdjęciu. Chyba nie chcesz mi powiedzieć że przemieszczając się ze spinem rozkładasz siatkę na ryby? Za to przynęty piękne, szczególnie łamańce. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elast93 Napisano 18 Stycznia 2016 Share Napisano 18 Stycznia 2016 CarIvan, Po co pisać takie bzdury i kłamać w żywe oczy jak każdy widzi że szczupak ze zdjęć 2 i 3 to ta sama ryba a na zdjęciu nr 2 już dostała w łeb. Było oszczędzić sobie tych dwóch fotek albo chociaż szczerze przyznać że nie które idą do zjedzenia. Sam wezmę czasem rybke do zjedzenia bo lubię. W sezonie 2015 zabrałem kilkanaście ryb ale zdecydowaną większość uwalniam i nie mam problemu żeby to publicznie przyznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 18 Stycznia 2016 Share Napisano 18 Stycznia 2016 Wracamy do tematu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PPu88 Napisano 30 Stycznia 2016 Share Napisano 30 Stycznia 2016 Cześć! Miała być zima zła itd. Więc po zapoznaniu się z pracami kolegów powyżej postanowiłem sam też coś wydłubać. Na początek kilka robali bo z jednej strony łatwo a z drugiej na Ślęzę w sam raz . Pomysł na osę żywcem skopiowany od jaceena , któremu przy okazji bardzo chcę podziękować za rady i informacje na początek przygody z tworzeniem przynęt. Reszta robali to już moja fantazja. Ciekawe jest to, że pomimo kombinowania z kształtami po pewny czasie zaczyna tworzyć się jakiś tam mały "własny styl" i robale zaczynają się wzajemnie przypominać. Zachęcam do oceny i uwag:) każda opinia pomoże mi podnościć poprzeczkę P.S. Mała mrówka nie dokończona bo zima odpuściła i mucha poszła w ruch Jak dokończę to też się podzielę. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 30 Stycznia 2016 Share Napisano 30 Stycznia 2016 No panie Przemku poczatki całkiem przyzwoite na Ślęzie pewnie swietnie się spiszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 31 Stycznia 2016 Share Napisano 31 Stycznia 2016 O to chodzi, żeby swój styl doprowadzać do perfekcji. PPu88, pudełko zapełnia się fajnymi, kolorowymi robakami. No i Ślęza doczekała się twórców przynęt pod jej charakterek;) U mnie teraz konie są na tapecie. Jeszcze brakuje detali, ale niebawem pokażę, co i jak;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PPu88 Napisano 8 Lutego 2016 Share Napisano 8 Lutego 2016 Po wykonaniu kilku prototypów i sprawdzeniu nad wodą pora zrobić nieco większą serię. Dla tych, którzy chcieli by sami spróbować wykonać takiego robaka przesyłam zdjęcie krok po kroku sposobu w jaki ja wykonuje żuki. Może komuś się przyda:) Posta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 13 Lutego 2016 Share Napisano 13 Lutego 2016 Trochę drobiazgu z nocnej zmiany;) Rozmiarowo+/-25mm I coś na specjalne zamówienie (60mm:) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 13 Lutego 2016 Share Napisano 13 Lutego 2016 Niezły arsenał :):):):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 14 Lutego 2016 Share Napisano 14 Lutego 2016 Z czego zrobione jeśli można wiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 14 Lutego 2016 Share Napisano 14 Lutego 2016 Strugane w lipie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 17 Lutego 2016 Share Napisano 17 Lutego 2016 @Jaceen taką jedną brązową żabkę to bym chętnie nabył od Ciebie Moje ostatnie GreenLine 6. Sprawdzone i ustawione. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 25 Lutego 2016 Share Napisano 25 Lutego 2016 Listy z takimi cudeńkami to ja moge dostawać codziennie Cudne jaceen, siła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 25 Lutego 2016 Share Napisano 25 Lutego 2016 Odebrałem dzisiaj podobną przesyłkę Nie wiem dlaczego takie wielkie zdjęcie się wyświetla 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 25 Lutego 2016 Share Napisano 25 Lutego 2016 Aby było lepiej widać te smakołyki świerne jak zawsze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goliat Napisano 25 Lutego 2016 Share Napisano 25 Lutego 2016 Kapitalne rękodzieło panowie, gratuluję umiejętności. Miło popatrzeć. Bałbym się rzucać, żeby nie zerwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peekol Napisano 28 Lutego 2016 Share Napisano 28 Lutego 2016 @Jaceen, @artech świetne przynęty! Moja ostatnia seryjka bliska finału - w oczekiwaniu na zamówione kotwiczki i materiał na stery zrobiłem parę fotek Najpierw sprawdzony model szóstek i testowe egzemplarze na łowiska no kill - piątki na jedną kotwiczkę. Tu krąpiki 4,5-5cm, te z lewej strony malowane przez moje pociechy różowo-niebieski to miał być różowy okoń, ale zostałem oszukany Kiełbik, robale i błyskająca boczkami techno-płotka na miejskie opaski Kleniowe smakołyki - dwa siekopodobne - 4cm duszek i 3cm srebrna rybka, zielono-złote smużaki (ten mniejszy ma już rybki na koncie - łowił jako surówka, bez wykończenia) i mrówa na korpusie od Tommy'ego - dla @Jacolana I rodzinka w komplecie Sporo wystruganych korpusów czeka na wykończenie, nie wiem czy się doczekają bo wiosna tuż tuż 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 29 Lutego 2016 Share Napisano 29 Lutego 2016 Pekol nie pokazuj mi ich bo ci kilka skubne świetna robota, techno płotka powinna się sprawdzić na Wyspie jak czas miejskich imprez sie zacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peekol Napisano 29 Lutego 2016 Share Napisano 29 Lutego 2016 Hehe spoko Booryss, do Ciebie na pewno coś ode mnie trafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymm Napisano 1 Marca 2016 Share Napisano 1 Marca 2016 Pekol znajdą się ze dwa dla mnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peekol Napisano 1 Marca 2016 Share Napisano 1 Marca 2016 1 godzinę temu, szymm napisał: Pekol znajdą się ze dwa dla mnie ? Jak się umawialiśmy wyślę priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 1 Marca 2016 Share Napisano 1 Marca 2016 peekol - świetne wyglądają Twoje wyroby, na PW poprosiłem o dwa krąpiki malowane na pstrążki - jak pracują tak jak wyglądają to szacunek do kwadratu ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 18 Marca 2016 Share Napisano 18 Marca 2016 Gobio7 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 18 Marca 2016 Share Napisano 18 Marca 2016 Super Artech! Coś Ala Shrek z roztocza;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinLegnica Napisano 23 Marca 2016 Share Napisano 23 Marca 2016 Skończone stadko widelnic. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi