Booryss Napisano 4 Listopada 2016 Share Napisano 4 Listopada 2016 19 minut temu, Odys80 napisał: Ty lepiej muchy kręć na za tydzień ja już pół pudełka ukręciłem Kręć, kręć bo ja nie mam kiedy a ostatnio coś sporo zostawiam na krzakach i innych gałęziach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 4 Listopada 2016 Share Napisano 4 Listopada 2016 To jeszcze ode mnie coś do galerii. Testy w Ślęzie przyniosły nowe doświadczenia i wnioski. Ten gagatek już prawie wzbił się w powietrze. Jeszcze trochę wprawy i będą latały:))) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymm Napisano 8 Listopada 2016 Share Napisano 8 Listopada 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymm Napisano 8 Listopada 2016 Share Napisano 8 Listopada 2016 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 8 Listopada 2016 Share Napisano 8 Listopada 2016 Coraz bardziej pojechane te robale strugacie Rybki lubią nowości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymm Napisano 26 Listopada 2016 Share Napisano 26 Listopada 2016 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 26 Listopada 2016 Share Napisano 26 Listopada 2016 Fajne te ważki pod czeburaszkę. Widzę tam chyba łątkę dzieweczkę? No i zagościły na dobre w repertuarze:) Pozostałe, jak zwykle na wysokim poziomie. A u mnie ważki po przeobrażeniu w stadium juwenilnym-młodzieńczym. Też niezły lotnik. Drzewołaz. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymm Napisano 26 Listopada 2016 Share Napisano 26 Listopada 2016 tak to miała być łątka dzieweczka , a wyszło co wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 27 Listopada 2016 Share Napisano 27 Listopada 2016 Jeszcze przedstawię takie WAtaŻKI. To będzie testowane w sezonie 2017. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 28 Listopada 2016 Share Napisano 28 Listopada 2016 Jaceen masakra jakie fajne cudeńka robisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 2 Grudnia 2016 Share Napisano 2 Grudnia 2016 I jakoś nie jest mi dane połowić nimi aż do bólu:) Żeby nie być monotonnym, to wyszukałem kilka nowych robali np. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 2 Grudnia 2016 Share Napisano 2 Grudnia 2016 Jacen zanim pokażesz komuś musisz je ustawiać tak jak na foto może się rozmnożą mniej strugania Łamaniec jest super narazie dobrze wygląda w pudełku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymm Napisano 12 Grudnia 2016 Share Napisano 12 Grudnia 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 12 Grudnia 2016 Share Napisano 12 Grudnia 2016 Szymm, mnie nie zaskoczysz:) Mam podobne;) A kolega, który się pewnie zaraz zacznie ślinić na widok tego lila róż, niech zapomni. Ode mnie go nie wydębi. Z tymi problemami osobistymi zwracać się do twórcy przynęt:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 12 Grudnia 2016 Share Napisano 12 Grudnia 2016 Jacen za dużo żółtego i jest bardziej w fiolet jak róż Ale nie broń się może dasz się przekupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymm Napisano 12 Grudnia 2016 Share Napisano 12 Grudnia 2016 ciekawe czy jedne i drugie będą łowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 12 Grudnia 2016 Share Napisano 12 Grudnia 2016 Godzinę temu, szymm napisał: Godzinę temu, szymm napisał: ciekawe czy jedne i drugie będą łowne Mój typ to kolorowy demon musi być łowny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymm Napisano 12 Grudnia 2016 Share Napisano 12 Grudnia 2016 24 minut temu, Booryss napisał: jak by ktoś chciał takie zabawki to moge dorobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 12 Grudnia 2016 Share Napisano 12 Grudnia 2016 50 minut temu, Booryss napisał: 2 godziny temu, szymm napisał: 2 godziny temu, szymm napisał: ciekawe czy jedne i drugie będą łowne Mój typ to kolorowy demon musi być łowny Czekajcie jak trocie ruszą na Bystrzycy, to się zdziwicie;) Na jednej takiej czarnej podwójnej kotwiczki musiałem podginać. A mam obczajoną miejscówkę. Tam miałem pstrąga i właśnie trotkę. Musi być dobre miejsce pod nie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymm Napisano 12 Grudnia 2016 Share Napisano 12 Grudnia 2016 Boryss a na te łamańce odemnie połapałeś coś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 12 Grudnia 2016 Share Napisano 12 Grudnia 2016 Godzinę temu, szymm napisał: Boryss a na te łamańce odemnie połapałeś coś ?? tak połapałem są super zostały mi tylko 2 po nowym roku będę się kontaktował z tobą będziemy uzupełniać braki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymm Napisano 12 Grudnia 2016 Share Napisano 12 Grudnia 2016 3 minuty temu, Booryss napisał: tak połapałem są super zostały mi tylko 2 po nowym roku będę się kontaktował z tobą będziemy uzupełniać braki:) nie ma sprawy , zrobi się co trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymm Napisano 16 Grudnia 2016 Share Napisano 16 Grudnia 2016 na bystrzyckie trotki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 24 Grudnia 2016 Share Napisano 24 Grudnia 2016 Kilka woblerków z ostatniej chwili. Rozmiar do 30mm. Ważki do 35mm. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacolan Napisano 30 Grudnia 2016 Share Napisano 30 Grudnia 2016 jeceen i szymm Wy to macie łapy stworzone do tej roboty!!! Brak słów. Moje ostatnie wypociny świąteczne świecidełka w brokacie Te jasne mam nadzieję wczesną wiosną będą już kusiły. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi