Tomek1988 Napisano 22 Maja 2009 Share Napisano 22 Maja 2009 Dzisiaj doszły do mnie dwa Łomżyńskie bezsterowce, ojjj będzie się działo nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sabat69 Napisano 22 Maja 2009 Share Napisano 22 Maja 2009 Witam wszystkich. Ja zafundowałem sobie (w tajemnicy przed moim skarbem w postaci żony) fajnego feederka mikado golden bay 140g wyrzutu. Na Wiślane leszcze jak znalazł.W sobotę będzie testowany na 5-o kilowych leszczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greenlife Napisano 25 Maja 2009 Share Napisano 25 Maja 2009 Nowy Team Dragon 2,95m 10-28g Zamówiłem kurierem, mam nadzieję że w niedzielę będą pierwsze testy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 26 Maja 2009 Share Napisano 26 Maja 2009 greenlife, daj znać jak sie kij sprawuje bo tez mam na niego chrapkę ale dopiero może go zima kupie ehh ideał boleniowy, przydałby mi się taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 26 Maja 2009 Share Napisano 26 Maja 2009 Dziś mega szybko.... i mało: obrotówki Dragon Tiger: - Srebrna nr 2 - zielona nr 3 A mini zakupy zrobiłam przelotem w Legnicy w pewnym "papugowym" sklepie Pozdr dla ekipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 26 Maja 2009 Share Napisano 26 Maja 2009 Konger Aviator Pole 6M, na zawody się przyda niedzielne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 27 Maja 2009 Share Napisano 27 Maja 2009 Dziś pod kątem wyjazdu przyszłotygodniowego nabyłem drogą zakupu woderki za 110 zeta Poza tym kupiłem parę obrotek: dwie trójki jaxona, 2x mepps aglia long 2 srebrna, i black fury 1. A wczoraj przy okazji zakupów zgarnąłem za plecami małżonki drut nierdzewny 0,8 mm na wobki i całkiem sensowne pudełko za 3 peeleny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 27 Maja 2009 Share Napisano 27 Maja 2009 Nowy kręcioł Dragon Express PRO RD 530iT z 3 szpulami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubiak Napisano 28 Maja 2009 Share Napisano 28 Maja 2009 Czapeczka Cupido z pięcioma diodami LED. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 28 Maja 2009 Share Napisano 28 Maja 2009 Komplet przeciwdeszczowy jaxona, siatka oraz przywieszki na śledzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moesso Napisano 28 Maja 2009 Share Napisano 28 Maja 2009 Czapeczka Cupido z pięcioma diodami LED. hehe takie sprzeciwo z pstryczkiem w daszku? 2 takie dostalem darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 28 Maja 2009 Share Napisano 28 Maja 2009 2 takie dostalem darmo A co trzeba zrobić żeby dostać choć jedną sztukę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubiak Napisano 29 Maja 2009 Share Napisano 29 Maja 2009 takie sprzeciwo z pstryczkiem w daszku? Dokładnie takie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moesso Napisano 29 Maja 2009 Share Napisano 29 Maja 2009 2 takie dostalem darmo A co trzeba zrobić żeby dostać choć jedną sztukę? Trzeba byc dobrym klientem w sklepie wedkarskim ktory wlasnie w tej samej chwili ma dostawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petryk_05 Napisano 29 Maja 2009 Share Napisano 29 Maja 2009 Żyłkę główną Mikado Ultraviolet 0,18, żyłki przyponowe Mikado Ultraviolet 0,16 oraz 0,10, żyłkę Mikado Technicline 0,12, atraktory M.V.D.E Vanilia oraz Brasem, Atraktor Trapera Leszcz Belge oraz Coco Belge Trapera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killah Napisano 29 Maja 2009 Share Napisano 29 Maja 2009 Dziś dostałem paczkę z Spro RedArc 10300. Mimo napiętego harmonogramu, pojechałem nad wodę celem wypróbowania kręcioła. Pierwsze wrażenia: pracuje toto miękko i ładnie nawija żyłkę. Niestety żadna ryba nie podzieliła mojego entuzjazmu ;( Wstawiam foto (koszmarnej jakości-zdecydowanie lepiej od kołowrotka widać syf jaki mam w samochodzie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubiak Napisano 29 Maja 2009 Share Napisano 29 Maja 2009 Dziś małe zakupy z myślą o jutrzejszych zawodach: - Żyłka Balsax Iguana 0,18mm 100m - Żyłka przyponowa Mikado Dino Dynamic 0,12mm 30m - Spławik przelotowy Balsax 2,0g - Spławik przelotowy Balsax 1,5g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Napisano 29 Maja 2009 Share Napisano 29 Maja 2009 Slider Salmo, Gloog Hermes, kilka srebrnych obrotówek, wahadłówka Cefal 2 i 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maryaChi Napisano 29 Maja 2009 Share Napisano 29 Maja 2009 Konger aviator match 3,90/25g. http://www.konger.pl/pl/start/wedka/5167-Konger-Aviator-Match-390-25 Do niej przymocujemy 2 letnia shimano catanę fa 2500. Do spinningu jakis nowy kręciołek, ktory nabędę zapewne jutro i zaczniemy zabawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandalf Napisano 30 Maja 2009 Share Napisano 30 Maja 2009 Dwie paczki zanęt Traper na lin - karaś i na płotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubiak Napisano 30 Maja 2009 Share Napisano 30 Maja 2009 Dziś zajmując III miejsce na zawodach wzbogaciłem się o nowy sprzęt: - Wędzisko Konger Carbomaxx Tele spin 270cm 35g - Żyłka Browning Cenitan o,o65mm 10m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian21 Napisano 30 Maja 2009 Share Napisano 30 Maja 2009 Kubiak, to cie hyba okradli bo mam ta zylke przed oczami 0.07mm w 30m odcinku troche ich ponioslo z tymi srednicami co 0.005mm, oczywiscie pan z browninga ręczy głową ze żyłka ma deklarowana srednicę i trzyma ją na calej dlugosci, jakże skrzętnie wyselekcjonowanych i drogocennych 10 metrów albo jesteś jeszcze na poziomie nauki czytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pi Napisano 30 Maja 2009 Share Napisano 30 Maja 2009 Damian, urzekła nas Twoja historia zleżałego cenitana, ale może zachowasz ten chamkowaty ton dla kolegów z osiedla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubiak Napisano 30 Maja 2009 Share Napisano 30 Maja 2009 Damian21, chyba nie widziałeś nowej szpulki tej żyłki Jednak ja też namieszałem. Żyłki jest 40m+10m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moesso Napisano 30 Maja 2009 Share Napisano 30 Maja 2009 maryaChi, a jaka cena tej matchówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi