Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witaj Przemku , testy już przeszedł wczorajszego dnia ale na jeziorze , pływałem po Wiśle łodzią , początek października był fajny i przyciąłem parę sandaczy  tylko że większość króciaki . Co do pontonu to muszę nanieść jakoś numery

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Spin jednak wciaga, szkoda mi moich feederowych maszynek do orania Odry ciezkimi glowkami. Ciekawe jak sie sprawdzi ta maszyna, jesli nie to za kare wyladuje przy DSie. 

20161031_101420.jpg

• 1 month later...
Napisano

Jak ja nie lubię wydawać pieniędzy na drobiazgi :( Niby zakup jest, a go w ogóle nie widać :P

large.DSC_0459.JPGlarge.DSC_0460.JPG

Zakupione same podstawowe pierdoły do spławiczka na nowy sezon, bez których nie ma szans na sukcesy :) Także czeka mnie teraz wiązanie 120 przyponów :D 

Napisano
4 godziny temu, jaceen napisał:

Czy okonie ją polubią? Długość 1.98m, szczytówki 2g i 7g.

P1240948.JPG

witaj Jacek podobny kijek ( do 7 gr. 2.1 m) sprawilem sobie przed wakacjami z mysla o wedkowaniu z lodki , sprawil sie tez w brodzeniu na kanale powodziowym ale jak poszedlem na kanal z brzegu to jednak te 0,5 m. brakuje mi ( nie mylic z 0,5 l.😉) takie moje przemyslenia pozdrawiam Wasyl

Napisano

Przyszły sezon pokaże, czy poradzę sobie z tym kijem. Byłem z nim na Bystrzycy i myślę, że w błoto kasa nie poszła. Przeznaczeniem jego, będzie łowienie na niewielkich odległościach 5-10m - siurki, ciurki i wspomniany kanał. Z lekkimi przynętami nie poradzę sobie nad ich kontrolą na większych odległościach i stąd takie założenia.

Napisano
O 23.12.2016 o 16:20, jaceen napisał:

Czy okonie ją polubią? Długość 1.98m, szczytówki 2g i 7g.

.....da radęi okonie go polubią:) byle je znaleźć;). Ja między malowaniem, a struganiem szukałem dla siebie czegoś nowego. W Niemczech kuzyn zawalił sprawę:( ale Krokodyl uratował honor sklepu i.....

large.20161230_180052.jpg

No i kasa za niego całkiem fajna. Jedynie z importu 5 pln mniej było. Jutro testy:)

Napisano
15 godzin temu, jacolan napisał:

.....da radęi okonie go polubią:) byle je znaleźć;). Ja między malowaniem, a struganiem szukałem dla siebie czegoś nowego. W Niemczech kuzyn zawalił sprawę:( ale Krokodyl uratował honor sklepu i.....

large.20161230_180052.jpg

No i kasa za niego całkiem fajna. Jedynie z importu 5 pln mniej było. Jutro testy:)

Dobry zakup mam Parabelke od 3-16 i sobie chwale fajnie przenosi brania na dolnik;)

Napisano

Pierwsze muchowe zakupy: 

Imadło Classic Vise II (nie jest to szczyt technologii ale myślę, że na początek wystarczy :) )

Wiązadełko Stonfo

Haczyki do suchej Akita 503 BL

Dostałem również trochę dubbingu oliwkowego od sprzedawcy :) 

Jeszcze trochę narzędzi i materiałów i można zaczynać zabawę B)

DSCN2233.JPG

DSCN2234.JPG

• 2 weeks later...
Napisano
O 21.12.2016 o 12:54, pawciobra napisał:

Jak ja nie lubię wydawać pieniędzy na drobiazgi :( Niby zakup jest, a go w ogóle nie widać :P

large.DSC_0459.JPGlarge.DSC_0460.JPG

Zakupione same podstawowe pierdoły do spławiczka na nowy sezon, bez których nie ma szans na sukcesy :) Także czeka mnie teraz wiązanie 120 przyponów :D 

Ja właśnie takie lubię najbardziej. Kiedy przychodzi pudło i mogę w nim przebierać w drobiazgach :)

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Napisano

Tym razem trochę z innej branży niż wędkarstwo :)

large.DSC_0029.JPGlarge.DSC_0026.JPG

W planach jest jeszcze zakup kamery do końca marca,a póki co zastanawiam się jaką kupić choć już mam swojego faworyta Sony 4K FDRAX33B ;)

• 2 weeks later...
Napisano

jak z innej branży to ja również coś kupiłem, choć na rybkach tez moze sie przydać :D

20161208_160419_cr_cr1.thumb.jpg.18b0b7513fd5222a015c40d184291b42.jpg

Mobilny Panel Słoneczny 20W

• 4 months later...
  • 1 month later...
Napisano
19 godzin temu, zajac222 napisał:

najtaniej znalazłem na tamaj.pl ale i tak robię mordę bo chciałem mix ale inny wzór jak wejdziesz na ich stronę to zobaczysz, są też z pojedynczymi rybami

Napisano

Takie echo wjechało wczoraj do mnie;)

Do tego jeszcze:

Mikado Lexus Sapphire 220cm 7g

Spro Passion 710

Pletka Mikado Fine Bride 0,06

trochę okoniowych jaskółek wraz z główkami

A w drodze pływadło... NawiPoland MP330 Lux :)

Garmin FishFinder 350c.jpg

• 1 month later...
Napisano
2 godziny temu, zajac222 napisał:

Oto mój ostatni zakup , robione z dębu , gramatura w granicach 40 gr20171022_063132.thumb.jpg.71222c1e84958eb7d6398525a7493a64.jpg

Ładne. Ja tej zimy będę robił swoje pierwsze jerki samemu. Podzielę się efektami w dziale rękodzieła.