zajac222 Napisano 31 Października 2016 Share Napisano 31 Października 2016 Witaj Przemku , testy już przeszedł wczorajszego dnia ale na jeziorze , pływałem po Wiśle łodzią , początek października był fajny i przyciąłem parę sandaczy tylko że większość króciaki . Co do pontonu to muszę nanieść jakoś numery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtt Napisano 31 Października 2016 Share Napisano 31 Października 2016 Spin jednak wciaga, szkoda mi moich feederowych maszynek do orania Odry ciezkimi glowkami. Ciekawe jak sie sprawdzi ta maszyna, jesli nie to za kare wyladuje przy DSie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guma Napisano 4 Listopada 2016 Share Napisano 4 Listopada 2016 To może być niemiła niespodzianka, jak tak wystrzeli nie zapowiedziana:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 21 Grudnia 2016 Share Napisano 21 Grudnia 2016 Jak ja nie lubię wydawać pieniędzy na drobiazgi Niby zakup jest, a go w ogóle nie widać Zakupione same podstawowe pierdoły do spławiczka na nowy sezon, bez których nie ma szans na sukcesy Także czeka mnie teraz wiązanie 120 przyponów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 23 Grudnia 2016 Share Napisano 23 Grudnia 2016 Czy okonie ją polubią? Długość 1.98m, szczytówki 2g i 7g. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 23 Grudnia 2016 Share Napisano 23 Grudnia 2016 4 godziny temu, jaceen napisał: Czy okonie ją polubią? Długość 1.98m, szczytówki 2g i 7g. witaj Jacek podobny kijek ( do 7 gr. 2.1 m) sprawilem sobie przed wakacjami z mysla o wedkowaniu z lodki , sprawil sie tez w brodzeniu na kanale powodziowym ale jak poszedlem na kanal z brzegu to jednak te 0,5 m. brakuje mi ( nie mylic z 0,5 l.😉) takie moje przemyslenia pozdrawiam Wasyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 24 Grudnia 2016 Share Napisano 24 Grudnia 2016 Przyszły sezon pokaże, czy poradzę sobie z tym kijem. Byłem z nim na Bystrzycy i myślę, że w błoto kasa nie poszła. Przeznaczeniem jego, będzie łowienie na niewielkich odległościach 5-10m - siurki, ciurki i wspomniany kanał. Z lekkimi przynętami nie poradzę sobie nad ich kontrolą na większych odległościach i stąd takie założenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 25 Grudnia 2016 Share Napisano 25 Grudnia 2016 O 24.12.2016 o 01:24, jaceen napisał: Przyszły sezon pokarze, Oby nie pokarał 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 25 Grudnia 2016 Share Napisano 25 Grudnia 2016 2 godziny temu, ESSOX napisał: Oby nie pokarał U mnie, to normalka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacolan Napisano 30 Grudnia 2016 Share Napisano 30 Grudnia 2016 O 23.12.2016 o 16:20, jaceen napisał: Czy okonie ją polubią? Długość 1.98m, szczytówki 2g i 7g. .....da radęi okonie go polubią byle je znaleźć. Ja między malowaniem, a struganiem szukałem dla siebie czegoś nowego. W Niemczech kuzyn zawalił sprawę ale Krokodyl uratował honor sklepu i..... No i kasa za niego całkiem fajna. Jedynie z importu 5 pln mniej było. Jutro testy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAZ Napisano 31 Grudnia 2016 Share Napisano 31 Grudnia 2016 15 godzin temu, jacolan napisał: .....da radęi okonie go polubią byle je znaleźć. Ja między malowaniem, a struganiem szukałem dla siebie czegoś nowego. W Niemczech kuzyn zawalił sprawę ale Krokodyl uratował honor sklepu i..... No i kasa za niego całkiem fajna. Jedynie z importu 5 pln mniej było. Jutro testy Dobry zakup mam Parabelke od 3-16 i sobie chwale fajnie przenosi brania na dolnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marex Napisano 5 Stycznia 2017 Share Napisano 5 Stycznia 2017 Pierwsze muchowe zakupy: Imadło Classic Vise II (nie jest to szczyt technologii ale myślę, że na początek wystarczy ) Wiązadełko Stonfo Haczyki do suchej Akita 503 BL Dostałem również trochę dubbingu oliwkowego od sprzedawcy Jeszcze trochę narzędzi i materiałów i można zaczynać zabawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magdus Napisano 14 Stycznia 2017 Share Napisano 14 Stycznia 2017 O 21.12.2016 o 12:54, pawciobra napisał: Jak ja nie lubię wydawać pieniędzy na drobiazgi Niby zakup jest, a go w ogóle nie widać Zakupione same podstawowe pierdoły do spławiczka na nowy sezon, bez których nie ma szans na sukcesy Także czeka mnie teraz wiązanie 120 przyponów Ja właśnie takie lubię najbardziej. Kiedy przychodzi pudło i mogę w nim przebierać w drobiazgach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 3 Lutego 2017 Share Napisano 3 Lutego 2017 A ja sobie w tym roku postanowiłem spróbować czegoś innego niż zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 25 Lutego 2017 Share Napisano 25 Lutego 2017 starość nie radość wzrok nie ten , trochę mi zajęło ale znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 7 Marca 2017 Share Napisano 7 Marca 2017 Tym razem trochę z innej branży niż wędkarstwo W planach jest jeszcze zakup kamery do końca marca,a póki co zastanawiam się jaką kupić choć już mam swojego faworyta Sony 4K FDRAX33B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dfq Napisano 21 Marca 2017 Share Napisano 21 Marca 2017 jak z innej branży to ja również coś kupiłem, choć na rybkach tez moze sie przydać Mobilny Panel Słoneczny 20W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 31 Lipca 2017 Share Napisano 31 Lipca 2017 I oto jeden z ostatnich moich nabytków na grubszego zwierza Konger Multi Hunter 4500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 13 Września 2017 Share Napisano 13 Września 2017 niedługo Halloween 🎃 jakoś trzeba wyglądać 😉 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 13 Września 2017 Share Napisano 13 Września 2017 6 godzin temu, wasyl1968 napisał: niedługo Halloween 🎃 jakoś trzeba wyglądać 😉 Zajefajna , gzie można taką zamówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 14 Września 2017 Share Napisano 14 Września 2017 19 godzin temu, zajac222 napisał: najtaniej znalazłem na tamaj.pl ale i tak robię mordę bo chciałem mix ale inny wzór jak wejdziesz na ich stronę to zobaczysz, są też z pojedynczymi rybami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 14 Września 2017 Share Napisano 14 Września 2017 Ceny to mają trochę wy.....e , ale co tam , jakiś prezent trzeba sobie zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
larss1 Napisano 15 Września 2017 Share Napisano 15 Września 2017 Takie echo wjechało wczoraj do mnie Do tego jeszcze: Mikado Lexus Sapphire 220cm 7g Spro Passion 710 Pletka Mikado Fine Bride 0,06 trochę okoniowych jaskółek wraz z główkami A w drodze pływadło... NawiPoland MP330 Lux Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 26 Października 2017 Share Napisano 26 Października 2017 Oto mój ostatni zakup , robione z dębu , gramatura w granicach 40 gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goliat Napisano 26 Października 2017 Share Napisano 26 Października 2017 2 godziny temu, zajac222 napisał: Oto mój ostatni zakup , robione z dębu , gramatura w granicach 40 gr Ładne. Ja tej zimy będę robił swoje pierwsze jerki samemu. Podzielę się efektami w dziale rękodzieła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi