tomek1 Napisano 5 Listopada 2007 Share Napisano 5 Listopada 2007 W najbliższym wolnym czasie testy nad wodą. Czekamy na relację Ja myślę o sandaczowej wklejance, bo miałem ostatnio kilka pyknięć jak od sandacza, ale dość sztywny kij i żyłka nie pozwoliły na reakcję Tyle, że zakup już chyba w przyszłym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 5 Listopada 2007 Share Napisano 5 Listopada 2007 Catana 2500 FA Gratuluje wyboru Posiadam ten sam kolowroteczek i spisuje sie rewelacyjnie. Hamulec jest bardzo precyzyjny Tata ma ten sam model z tylnym hamulcem i jedyna roznica to lepiej wyważona wedka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 5 Listopada 2007 Share Napisano 5 Listopada 2007 dziś kupiłem sobie taką czujkę, myślę że uchroni mnie przed przypadkowym złodziejaszkiem, lecz na zorganizowane grupy nie ma rady, chyba że w większym gronie będziemy wędkować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 5 Listopada 2007 Share Napisano 5 Listopada 2007 andi64 widzę, że dużo kaski pakujesz w wędkarstwo I chyba historia kolegi skłoniła Cię do zakupu takiego czegoś A można wiedzieć ile takie cudeńko kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 5 Listopada 2007 Share Napisano 5 Listopada 2007 Ja podbudowany opowieściami o bocznym troku postanowiłem zakupić krętliki ( tylko ) a w efekcie z tych "tylko" krętlików zrobiło sie: 3 spławiki(1,5g; 2g; 2,5g) 2 małe kopytka( 4cm) 1 twister 10cm 4 główki 12g małą blaszke Robinsona( ) nr1 Mam nadzieję ze wydatki na ten rok zakonczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 5 Listopada 2007 Share Napisano 5 Listopada 2007 wobler129, mam paru znajomych, którzy od ładnych paru lat używają różnego rodzaju alarmów, jak i samoróbek jak i tych kupnych, zawsze patrzyłem na to z przymrużeniem oka, ale po tej akcji która spotkała mojego kumpla stwierdziłem: lepiej dmuchać na zimne, a koszt tego ustrojstwa to 62pln.w "MAKRO" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 5 Listopada 2007 Share Napisano 5 Listopada 2007 Andi jak ostatnio łowilem z R. J. to też takie ustrojstwo miał i nawet działało tz czujka ruchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 5 Listopada 2007 Share Napisano 5 Listopada 2007 to też takie ustrojstwo miał i nawet działało a już myślałem że po mnie pojedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 5 Listopada 2007 Share Napisano 5 Listopada 2007 a już myślałem że po mnie pojedzieszAndi,przesadzasz. ,jak byś widział co kumple pokupowali to strach nawet samemu podejść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 5 Listopada 2007 Share Napisano 5 Listopada 2007 Andi,przesadzasz. nie, nie, ale myślałem że będzie jak z tym namiotem jak byś widział co kumple pokupowali to strach nawet samemu podejść. właśnie mam znajomego który jest tak zabezpieczone że dnia by brakło dla opisu druty, blaszki, halogeny, syreny, aku i co tam jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
element52 Napisano 5 Listopada 2007 Share Napisano 5 Listopada 2007 druty, blaszki, halogeny, syreny, aku i co tam jeszcze "syreny" Pewnie jak mu sie to włączy to juz jest po łapaniu, bo ryby ogłuszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 5 Listopada 2007 Share Napisano 5 Listopada 2007 "syreny" Pewnie jak mu sie to włączy to juz jest po łapaniu dobre dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 5 Listopada 2007 Share Napisano 5 Listopada 2007 ale myślałem że będzie jak z tym namiotemA, pamiętliwa jesteś bestia ,jak się sprawdza przy jesienno zimowej aurze .właśnie mam znajomego który jest tak zabezpieczone że dnia by brakło dla opisuTak i teraz kumpel mu kawału nie wykręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 6 Listopada 2007 Share Napisano 6 Listopada 2007 Ja używam tzw. Kobry czyli wynalazku Amerykanów w Wietnamie. Było tylko 1,5 sek aby uratować życie. Ja nie używam w tak akstremalnej formie, ale się sprawdza. Nie mogę jednak powiedzieć jak to działa , ale działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 6 Listopada 2007 Share Napisano 6 Listopada 2007 Ja muszę sobie sprawić imadełko, bo stare się rozwaliło Biedactwo tyle czasu przeżyło. Tym razem wezmę troszeczkę większe - 60mm I od razu drut na wobki by się nowy przydał, bo mam 0,8mm ale bardzo twardy. Trochę bardziej miękki bym potrzebował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stu6-60 Napisano 6 Listopada 2007 Share Napisano 6 Listopada 2007 Aby poprawic sobie choc troszke humor kupilem dwa "wynalazki" . Sprawdze ich przydatnosc w weekend.Pozdro-Radek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 7 Listopada 2007 Share Napisano 7 Listopada 2007 stu6-60 fajne woblerki, po próbach napisz jak się sprawują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stu6-60 Napisano 7 Listopada 2007 Share Napisano 7 Listopada 2007 po próbach napisz jak się sprawują. Mialem poczekac do Piatku ale "cos brzecza" o zmianie pogody wiec choc na chwilke pojechalem nad rzeke.Niestety o 4.45 jest juz polmrok wiec wykonalem doslownie kilka rzutow.Obserwacje: schodza plytko(testowalem jednego ale drugi to "twix" tylko troszke inaczej ubarwiony,wiec odczucia beda podobne)-powod wiadomy wielkosc i kat nachylenia steru.Wykonuja ruch poziomego "S"-taki jak "jerkowe lamance".Na "wklejance" nie ma wyczuwalnego wibrowania czy tez drgania ale odczuwa sie prace przynety oraz jej zaburzenia(np.zaczepienie o zielsko czy glony).Maja niestety(to przypadlosc wiekszosci 'lamancow")tendencje do zaczepiania pierwszej(od steru)kotwiczki o zylke .Jak na IRE to taniocha bo 6E za sztuke(dla porownania Salmo 8-10E,Rapalla 10-14E),pewnie dlatego ze to produkt "lokalny" .Pozdro-Radek. P.S.Prawdziwy test w weekend(mam nadzieje ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 7 Listopada 2007 Share Napisano 7 Listopada 2007 stu6-60, dzięki za już, poczekamy na konkretne łowienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galuch Napisano 9 Listopada 2007 Share Napisano 9 Listopada 2007 ZAPASY NA PRZYSZŁY SEZON ADDER CARP MH SERIES ( banan 18mm, sweet corn 18mm ) , ADDER CARP MH SERIES POP-UP ( peelet food 18mm, sweet corn 18mm) , ADDER CARP HOOKBAIT BOILIES ( banan 16-18mm , neutral fruit base 16-18mm) , TANDEM BAITS ( słodka pomarańcza 18mm, słodka pomarańcza pop-up 16mm) , MOSELLA PELZER ( strawbery pop-up 16mm , skopex 16mm) , EURO BAITS ( mixed nuts 16mm, strawbery 16mm, pure tigernut 16mm) , pelet w kształcie kulek na włos MASTER CARP ( poziomka , wanilia , wątroba , halibut ) , dwa dipy ADDER CARP ( magiczny owoc , banan ) . + worek karpiowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 9 Listopada 2007 Share Napisano 9 Listopada 2007 galuch, po Twoich zakupach karpie muszą się mieć na baczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galuch Napisano 9 Listopada 2007 Share Napisano 9 Listopada 2007 Sbboobb, sam jestem ciekawy co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 9 Listopada 2007 Share Napisano 9 Listopada 2007 ZAPASY NA PRZYSZŁY SEZONOstro kolega się przygotowuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galuch Napisano 9 Listopada 2007 Share Napisano 9 Listopada 2007 Ostro kolega się przygotowuje. Dobrze że zostało dużo czasu bo to nie koniec zakupów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 17 Listopada 2007 Share Napisano 17 Listopada 2007 6 Fishunterow Mikado, wiecej kolorow nie bylo i gre Wędkarz 2 Masterpiece Fishing i 6 glowek 3x9g i 3x12g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi