bboobb Napisano 7 Lutego 2008 Share Napisano 7 Lutego 2008 tomii, to nie pozostaje nam nic innego jak tylko czekać, aż na haczyk.tv ukażą się jakieś Twoje filmiki znad wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jamagic Napisano 7 Lutego 2008 Share Napisano 7 Lutego 2008 Ja zakupiłem Ponton firmy IVORY Forsage 330 + silnik elektryczny do niego NERAUS 54lbs teraz jeszcze akumulator i czekac tylko jak sie ociepli- zwodowanie pontonu[glow=blue][/glow] Jutro szczele pare fotek to wstawie dzis nie chce mi się go pompowac a przy okazji walne odrazu numer na pontonie bo juz go zarejestrowałem -ps. szkoda za na Goczałkowicach nie można uzywac srodków pływających Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 7 Lutego 2008 Share Napisano 7 Lutego 2008 Znów doszła do mnie nowa paczuszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 7 Lutego 2008 Share Napisano 7 Lutego 2008 Świetne !!!, gdzie Ty wyszukujesz takie okazje???? Gratuluje i życzę wielu rybek na te woblerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michcio Napisano 7 Lutego 2008 Share Napisano 7 Lutego 2008 ja dizisja tez robiłęm zakup za łąćżną kwote 98 zł tj ulgowa skłądka Krakowska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 7 Lutego 2008 Share Napisano 7 Lutego 2008 gdzie Ty wyszukujesz takie okazje???? Ma się wtyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 7 Lutego 2008 Share Napisano 7 Lutego 2008 Ma się wtyki Wtykami sie nie zasłaniaj Powiedz ze cały czas siedzisz i obserwujesz aukcje, zarywasz noce i szkołę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 7 Lutego 2008 Share Napisano 7 Lutego 2008 Żadne aukcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 7 Lutego 2008 Share Napisano 7 Lutego 2008 Żadne aukcje To zmienia postać rzeczy Ale co do wobków to faktycznie świetne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Holik Napisano 8 Lutego 2008 Share Napisano 8 Lutego 2008 Ja tam Michcio płaciłem za wszystko 49 zł - ulgowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 8 Lutego 2008 Share Napisano 8 Lutego 2008 Ja te najbardziej ulgowe i... 110zł. A wracając do tematu to wczoraj przed sklepem na przeciwko domu zauważyłem "mini ciężarówkę PATEX" - pomyślałem - dostawa klejów Moje są na wykończeniu więc skorzystałem z okazji i kupiłem takie coś: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 9 Lutego 2008 Share Napisano 9 Lutego 2008 Kolego przejrzałem całe alegro , nie ma nigdzie tych cacuszek, przyznaj sie gdzie te woblerki zakupiłes i daj kolegą namiary, no nie bądz samolubny nie bede twoich rybek łowił. Kleje to super sprawa jak sie lubi majsterkować , też mam i nie wiem jak sie kiedys bez nich żyło. Do zobaczenia nad wodą Edmund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 9 Lutego 2008 Share Napisano 9 Lutego 2008 ciężarówkę PATEX" - pomyślałem - dostawa klejów To się nazywa zdolność przewidywania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 9 Lutego 2008 Share Napisano 9 Lutego 2008 edmund nie mogę nic powiedzieć. Te pierwsze kupiłem u kolegi Prusaka z Pogawędek Wędkarskich, a drugie... nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elektrochemik Napisano 10 Lutego 2008 Share Napisano 10 Lutego 2008 W tym roku zakupiłem: Feeder Mikado Golden Bay 3.45 cw.140 Kołowrotek Shimano Catana 4000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 10 Lutego 2008 Share Napisano 10 Lutego 2008 moje nowe cacuszka od góry Kenart, niżej Gębalki i Tonąca Rapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość VooDoo Napisano 11 Lutego 2008 Share Napisano 11 Lutego 2008 1800 metrów zylki na 5 kołowrotków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
angler-73 Napisano 11 Lutego 2008 Share Napisano 11 Lutego 2008 To moje zimowe zakupy; a to prezenty; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 11 Lutego 2008 Share Napisano 11 Lutego 2008 a to prezenty; Chciałbym dostawać takie prezenty A reszta wobków i kij superowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 11 Lutego 2008 Share Napisano 11 Lutego 2008 angler-73, te wędzisko już masz aukcja dopiero niedawno się skończyła. Niech dobrze łowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 11 Lutego 2008 Share Napisano 11 Lutego 2008 Ja zakupiłem szlifierkę kątową do wobków Trochę szalona, ale już ją opanowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aseel Napisano 11 Lutego 2008 Share Napisano 11 Lutego 2008 Ja zakupiłem szlifierkę kątową do wobków quote]Wobki z metalu robisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 11 Lutego 2008 Share Napisano 11 Lutego 2008 Wobki z metalu robisz Nie, ale przydaje się przy wycięciu narysowanego kształtu wobka z listwy Idzie mi to teraz 20 razy szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aseel Napisano 11 Lutego 2008 Share Napisano 11 Lutego 2008 Młody jesteś i jeszcze palce poucinasz nie lepiej było kopić kółko zakładane na wiertarkę i papier przykładany na rzep bezpieczniej i taniej i nie pali drzewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
angler-73 Napisano 11 Lutego 2008 Share Napisano 11 Lutego 2008 Ja zakupiłem szlifierkę kątową do wobków quote] Wobki z metalu robisz Dobre Faktycznie zaczyna sie mała produkcja przynęt Wobler 129 kiedy będą na allegro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi