Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Troszke nowych przynet dzis "dojechalo" z czego najciekawsze to :df73a9a947ea2fd2m.jpg

oraz

e0981c6cdcd4497dm.jpg

Czekam jeszcze na kolejne "lamane" YO-ZURI tyle ze w innch barwach.Bede chcial je przetestowac na okonkach z kanalu ,podobnie jak gumki Berkley-a.

Pozdro-Radek.

Gość wobler129
Napisano
Co nowego nabyliscie w ostatnim czasie do naszego ukochanego hobby?

I tego się trzymajmy - bez bułek i mieszkań :mrgreen:

Napisano
Co nowego nabyliscie w ostatnim czasie do naszego ukochanego hobby?

I tego się trzymajmy - bez bułek i mieszkań :mrgreen:

wobler129 powinienes zostac adminem;)

ja zakupiłem 8 karlinek na moją ostatnią wyprawę na troć na Inę w zeszłą środę:)

w niedziele zerwałem ścięgno achillesa.. i na razie mam koniec łowienia na około 4-m-ce:(

Gość wobler129
Napisano
Jesli kiedys kupisz mieszkanie bedziesz chcial o tym zawiadomic :grin: caly swiat

To można otworzyć jakiś nowy temat, a jeszcze wcześniej poszukać czy nie ma podobnego - zerknij w temat Trini. Bierz aparat i działaj :mrgreen:

Napisano
Jesli kiedys kupisz mieszkanie bedziesz chcial o tym zawiadomic :grin: caly swiat

To można otworzyć jakiś nowy temat, a jeszcze wcześniej poszukać czy nie ma podobnego - zerknij w temat Trini. Bierz aparat i działaj :mrgreen:

Firum ledwo dyszy i nie bede otwieral nowego tematu.A przejzawszy posty w tym temacie zauwazylem wpisy i o mieszkaniach i o bulkach :mrgreen:

Gość wobler129
Napisano

Firum ledwo dyszy i nie bede otwieral nowego tematu.A przejzawszy posty w tym temacie zauwazylem wpisy i o mieszkaniach i o bulkach :mrgreen:

Wiem - i znam reakcję "władzy wyższej" :mrgreen: Dlatego i ja ułatwiłem życie "wyższej władzy"

Wracamy do tematu :wink:

Napisano

a to takie małe uzupełnienie zerwanych obrotóweczek, oraz zapas żyłki - zdecydowałem się przetestować fluo - ciekawe jak się nią łowi...

637e850add6686cfm.jpg

Napisano

No i stałem się właścicielem okoniówki Cormorana CARB-O-STAR X Light Jiggerspin 2,4m 3-15g

http://www.fishing-mart.com.pl/pl/products.php?groups=5&assortment=3&producer=580&kind=4846

Czy szczęśliwym okaże się nad wodą :grin: Pierwsze próby prawdopodobnie dopiero w piątek. Jest to chyba nowość w ofercie Cormorana na ten rok, więc po jakimś czasie użytkowania podzielę się informacjami jak wędzisko się sprawuje. :lol:

Napisano
A ja zakupiłem w zeszłym tygodniu trochę zanęty ,te trochę to oczywiście bo to 120kg.
Zanęty to znaczy suchej np. Traperowskiej czy innej czy też np. kukurydzy i innych ziaren. Bo ja zaopatrzyłem się tylko w skromne 30kg kukurydzy :cool: dwa kg kolendry i kg anyżu ach i 5kg konopi.
Napisano
czy innej czy też np. kukurydzy i innych ziaren.
Narazie kuku ,pozostałe są zamówione.
więc po jakimś czasie użytkowania podzielę się informacjami jak wędzisko się sprawuje. :lol:
Czekamy. :smile:
Napisano
No i stałem się właścicielem okoniówki Cormorana CARB-O-STAR X Light Jiggerspin 2,4m 3-15g

podzielę się informacjami jak wędzisko się sprawuje. :lol:

Czekamy z niecierpliwością :smile: , myślę o tym kiju, z tym, że w wydaniu 2,7 m i c.w 5-20g

Napisano

Jeżeli wolno, to też się pochwalę. Prezent dla brata: SPRO Vanatec. Po wyjęciu z pudełka oniemiałem. Wszystko idealnie spasowane, slicznie wykonane i wygląda bardzo solidnie. 2 aluminiowe szpulki. Myślę że to świetny zakup.

Jak tylko wypróbujemy, to zamieszczę recenzję.

post-3351-14544971509298_thumb.jpg

post-3351-14544971509563_thumb.jpg

Napisano

Witam, ja też się pochwalę, niestety nie czymś takim jak KOZI ale jak na 2 m-ce przed sezonem i biorąc pod uwagę fakt, że dopiero zaczynam przygodę ze spinningiem to i tak chyba dobrze :grin: . A więc:

-2 rippery Manns (jeden matowy zielony, drugi zielony z brokatem i czerwonym grzbietem) dł. 8cm

-kopyto Manns Predator 3 (perłowe z czerwoną główką) dł. 9cm

-kopyto Relax (perłowe z czarnym grzbietem oraz czerwonym ogonkiem i brzuszkiem) dł. 9cm

-kopyto Relax Shark 4 (żółte z czarnym grzbietem i czerwoną główką) dł. 11cm

-3 twistery (motor oil + brokat; perłowy; żółty tułów i czerwony brokatowy ogonek) dł. 9cm

-3 blachy (wszyskie ALGA nr 3: srebrna, imitacja okonia, imitacja płoci)

I to by było na tyle. A co do szczegółowych opisów to ze względu na brak zdjęć :sad: (za co z góry przepraszam)... I jeszcze jedno, cena zakupów: 27,50zł :grin:

Pozdrawiam :cool:

Napisano

A ja opłaciłem karte wyszło mnie 98 zł [ ulgowa 28 + wody górskie 55 zł oraz zbiornik Topiołki 15 zł ]

Do tego jeszcze drobne zakupy( zanęty i obrotowki ) a i tak wydalem 52 zł :D

A i jeszcze jakiś prezent na dzień kobiet + róża ;) to już w sobote

Panowie pamiętajmy o naszych połówkach i nie tylko = ]]]

Pozdrawiam Krzysztof

Gość wobler129
Napisano

Dziś około 50 główek jigowych, rzepy do wędek oraz parę kopyt :smile:

Napisano

A to moje ostatnie zakupy :

blaszki :

81a0f24a2ea6237cm.jpg

woblery pływające Salmo :

d299f40098c699f1m.jpg

kulki truskawkowe pływające i tonące :

de1c7ca58b737dffm.jpg

przydatne wiertełko i igłę do kulek :

341fdfd262aa0a23m.jpg

no i zanęta gotowa do użycia :

6486d3724f69f2b7m.jpg

Napisano

No pięknie :evil:

Wszyscy robią zakupy tylko nie ja :???:

Zaliczyłam dziś wszystkie sklepy wędkarskie, najeździłam się jak głupia, przy czym jeden (w dodatku najdalej położony) ist kaputt :mad:

Efekt zakupów powalający - aż 4 główki jigowe, no szlak by trafił :evil: