Skocz do zawartości
Dragon

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzis doszedl pokrowiec co sie wkuzylem na poczte polska :neutral: paczka szla 6 dni :grin: Ale oplacalo sie czekac bardzo ladny 3 komorowy 160 cm gratis jakies rzepki i takie jakies kosmetyczko podobne wiaterko nie wiem jak to nazwac :cool:

76e47dc8d571777bm.jpg

przynęty na klenia   Dragon
Napisano
No pięknie :evil:

Wszyscy robią zakupy tylko nie ja :???:

Zaliczyłam dziś wszystkie sklepy wędkarskie, najeździłam się jak głupia, przy czym jeden (w dodatku najdalej położony) ist kaputt :mad:

Efekt zakupów powalający - aż 4 główki jigowe, no szlak by trafił :evil:

To czego Ty szukasz w tych sklepach? Może daj sygnał na forum to ktoś Ci to "coś" kupi :roll:
Napisano
Jednak płeć piękna jest wybredna :mrgreen:

A guzik prawda :mrgreen::wink:

Ja wpadam do sklepu raz ciach ciach i po sprawie, no chyba, że do wędkarskiego :roll::lol:

go Ty szukasz w tych sklepach? Może daj sygnał na forum to ktoś Ci to "coś" kupi :roll:

Czego szukam? Francowatych główek jigowych do moich dupereli (raczki, żabki, ośmiorniczki, twisterki i inne małe cudeńka), a niestety same ciężkie kolosy z hakiem nr 1 :shock:

Dostawa dopiero w piątek, jakby nie było to jestem umówiona z miłym Panem właścicielem na szacher macher :lol::lol::lol:

Poczekamy, zobaczymy.....

P.S. Kija i młynka mam upatrzonego, luby obiecał mi zrobić przedterminowy prezent urodzinowy :mrgreen: I chwała Panie :!: W końcu bez chabazi i perfum się obejdzie :twisted:

Napisano

madi, napisz jakie główki ciebie interesują , może poradze coś na to . Ja też łowie na małe przynęty gumowe , podobne jak wymieniałaś . :mrgreen::mrgreen:

Napisano
Niestety go troszkę go uszkodziłem

Z twojej winy czy jak? Opisz to bo moze nauczysz mnie i innych jak nie postepowac z pokrowcami :grin:

Napisano
Z twojej winy czy jak? Opisz to bo moze nauczysz mnie i innych jak nie postepowac z pokrowcami :grin:

Po prostu za dużo w niego wkładałem :mrgreen:(zawsze mam problem jak sie zabrać na ryby bo wszystko b sie przydało) i troszkę uszkodziłem paski :???: ale na szczęście nie na tyle żeby ich nie naprawić a tak to pokrowiec dobrze mi sie sprawował przynajmniej w tamtym sezonie :mrgreen:

Napisano
madi, napisz jakie główki ciebie interesują

W sumie rzecz biorąc, zgodnie z sugestią mańka 5, 7 i 12g w zależności od wody, ciężko mi określić rozmiar haka, bo wiadomo haczyk haczykowi nie równy :???:

Gumki miałam dziś w torebce do przymiarki. Bez podtekstów proszę :mrgreen:

może poradze coś na to

Dzięki jeux, poczekam jeszcze do piątku zobaczymy co uda się załatwić :wink:

W razie czego nie omieszkam się odezwać :wink::grin:

Napisano

A oto co pokupilem sobie w weekend :twisted:

ac805682c543902am.jpg

15ae49e5c2a0792dm.jpg

oraz cos co mnie najbardziej cieszy czyli woblerki Romana :twisted:

6b65b7eb05a3f872m.jpg

Teraz tylko karte kupic i probowac nowe zabawki :lol:

Pozdr

Napisano

No ladnie ladnie :D ale zakupy wszyscy robia ja wkrotce zamierzam kupic 2 kij gruntowy jak kupie jakas wedke to szybko wkleje na forum ;)

Napisano

jeux, nie wiem czy to tylko u mnie ale widzę w tym linku tylko tyle główki jig chyba, że o to Ci chodziło :o

Napisano

moge wysłać oferte co oferuje do sprzedaży jak ktoś chętny proszę na PW lub na GG

Napisano

jeux, jeżeli możesz to bardzo proszę, główki ciekawe, a może jeszcze coś się trafi :?::???:

Napisano
madi, zerknij na to co kupiłem i co oferuje sprzedawca

No zerkłam i powiem szczerze, że ciekawe te główki :smile:

Póki co daję szansę "moim" sklepikarzom, aby mogli się wykazać :mrgreen:

Napisano

Wykupilem dzis licencje na Barrow i tu ciekawostka75552e59d8c5ba8cm.jpgdolaczono do niej znaczek-identyfikator oraz wkladke do umieszczenia w samochodzie.Cena pozwolenia niezmienna od czterech lat( a moze i dluzej :?: ).

Pozdro-Radek.

Napisano

Opłaciłam dziś składki i jestem lżejsza o ....... dość sporo :twisted::lol::lol:

Jak pogoda dopisze w niedziele na rybki :mrgreen:

Do moich zakupów doszły dziś jeszcze 2 paczki krętlików z agrafkami, każda z numeracją 12 i 14 :wink:

Oczywiście w "moim" wędkarskim - rabacik- dobrze kobietą być :wink: