bboobb Napisano 21 Lutego 2008 Share Napisano 21 Lutego 2008 Dzisiaj konkretne zakupy Do kompletu jeszcze piórnik na przypony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 21 Lutego 2008 Share Napisano 21 Lutego 2008 Kartę pamięci do aparatu. Miejsce na 50 minut filmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 21 Lutego 2008 Share Napisano 21 Lutego 2008 Jedna paczka doszła Czekam na drugą - większą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość opaczo Napisano 21 Lutego 2008 Share Napisano 21 Lutego 2008 Szykujesz się na grubego zwierza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 21 Lutego 2008 Share Napisano 21 Lutego 2008 wobler129, fajne woblerki, szczególnie te trzy ostatnie ostatnie. Szukałem dziś czegoś podobnego w sklepach, jednak z tego co widze na sklepowych półkach teraz moda na "ostre fluo", nie mówie nie , tylko ile można ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 21 Lutego 2008 Share Napisano 21 Lutego 2008 Szykujesz się na grubego zwierza ? A no zamierzam w tym roku pobić parę rekordów. Pierwszy sezon, do którego podchodzę aż tak poważnie. Wobki zresztą nie są duże - te pierwsze mają 9cm, a te drugie 7cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
angler-73 Napisano 21 Lutego 2008 Share Napisano 21 Lutego 2008 A to moje ostatnie zakupy; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 21 Lutego 2008 Share Napisano 21 Lutego 2008 Super Jak dostanę następną paczkę to zrobię także foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 21 Lutego 2008 Share Napisano 21 Lutego 2008 Kartę pamięci do aparatu. Miejsce na 50 minut filmu ..hmmm zależy jakiej rozdzielczości filmy krecisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 21 Lutego 2008 Share Napisano 21 Lutego 2008 angler-73, widzę że Gusmana na bolka zakupiłeś Wymień mu ster na trochę węższy i dłuższy a niezły kilerek na bolki z niego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 22 Lutego 2008 Share Napisano 22 Lutego 2008 angler-73, widzę że Gusmana na bolka zakupiłeś Wymień mu ster na trochę węższy i dłuższy a niezły kilerek na bolki z niego wyjdzie Dokładnie tak samo radził mi kolega. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 22 Lutego 2008 Share Napisano 22 Lutego 2008 Mógłby ktoś przybliżyc takie "podrasowywanie" woblerów. Bo znając zycie i moje złote rączki to jak sie za to zabiore to pudełko z woblerów mi sie wyczyści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
angler-73 Napisano 22 Lutego 2008 Share Napisano 22 Lutego 2008 Dzięki za rade i jak mam go usunąć bo z montażem nowego nie będzie problemu,materiał na ster mam i klej tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 22 Lutego 2008 Share Napisano 22 Lutego 2008 Dzisiaj zakupiłem (a właściwie wysłałem zamówienie) Czekam na przesyłkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 22 Lutego 2008 Share Napisano 22 Lutego 2008 Na nocne zasiadki kombinezon CORMORAN ASTRO THERMO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 22 Lutego 2008 Share Napisano 22 Lutego 2008 Od dziś mam mojego Spro Blue Arc'a 730 !!! Dokupiłem też w Decathlon Wrocław 2 szpule po 250 metrów żyłki 0,40 na podkład, jest tak kiepska, że szok, jej wytrzymałosć to uwaga.... 8kg, a jej cena to całe 3,49 zł !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 22 Lutego 2008 Share Napisano 22 Lutego 2008 a jej cena to całe 3,49 zł !!! O kurcze Sprzęcik fajny i na pewno będzie wart ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 22 Lutego 2008 Share Napisano 22 Lutego 2008 a jej cena to całe 3,49 zł !!! na pewno będzie wart ceny szczególnie żyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 22 Lutego 2008 Share Napisano 22 Lutego 2008 jak mam go usunąć myślę że nie powinno być z tym problemu, w Gusmanach stery nie są za mocno wklejone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 22 Lutego 2008 Share Napisano 22 Lutego 2008 patbaj napisał/a:a jej cena to całe 3,49 zł !!! na pewno będzie wart ceny szczególnie żyłka żyłka to podkład pod 150m 0,16 trabucco T-force spin, na okonie, klenie itp., więc nie ma szans, aby taka ryba - ba nawet dużaaaa wyciągnęla 150m 0,16-tki, a że oprócz spro 730, który jest "uwiązany" do kija dragon mystery 10-35g, mam kołowrót shimano, który dobrze wyważa mój inny kij, ale mieści 0,16 bardzo duzo to dałem podkład z 0,40 za 3,45 zł i na pewno jako podklad żyłka ta jest warta swojej ceny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 22 Lutego 2008 Share Napisano 22 Lutego 2008 Sprzęcik fajny ja miałem dylemat między daiwą, okumą, a spro, ale z waszych opinii wynikło, że spro to pewniak- i powiem szczerze że po próbie na sucho jest rewelacyjny!!! tym bardziej, że we Wrocku widziałem go za ok 280 zł, a ja wylicytowałem go za 199!!!, mam nadzieję, że na jesień uda mi się zakupić red arca w najmniejszym rozmiarze, do okoniówki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
angler-73 Napisano 22 Lutego 2008 Share Napisano 22 Lutego 2008 Mam dylemat gdyż oprócz Artecha i Woblerka nikt inny z tego forum sie nie wypowiedział na temat Gusmana,a dylemat polega na tym że na WŚ i Forum Spiningowe-Spinning zadałem to same pytanie i oczymałem prawie lanie ze chce cos w tym wobku zmienić Zostawiam go takiego jakiego nabyłem i zobacze w boju.Mam nadzieje że koledzy sie nie obrażą wkońcu maja prawo do swojej opini i dzięki im za nią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 22 Lutego 2008 Share Napisano 22 Lutego 2008 angler-73, spoko, ja swojemu dorobiłem ster jak wypadł mi oryginalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 22 Lutego 2008 Share Napisano 22 Lutego 2008 No to lepiej sam spróbuj w maju, a jak nie będzie Ci pasowało to zrób tak jak mówilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boguś Napisano 24 Lutego 2008 Share Napisano 24 Lutego 2008 Jestem od kilku dni właścicielem wypasionego sprzętu morskiego : - kij Cormoran 3m, 90-150g, Black Star PM, - kręcioł Seacor 7Pi 5500 do tego plecionka Power Pro i Dragon Rainbow + kilka nowych pilkerów i gum. 16.03. I próba - może się uda wcześniej 8-9.03. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi