maniek Napisano 26 Marca 2008 Share Napisano 26 Marca 2008 Ale pamiętaj o zdrowiu, Dzięki za troskę ale pamiętam a poniżej jak wygląda forma Fotka1 A tak się zalewa Fotka2 A taka galanteria wychodzi w gramaturze 90g-70g-50-40g Fotka3 Fotka4 A tak wygląda z boku Fotka5 A zapomniałem ,serdeczne podziękowania w pomocy zakupu formy składam naszemu userowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 26 Marca 2008 Share Napisano 26 Marca 2008 700pln rocznie na ciężarki , Matko kochana to Ty maniek zamiast zanęty je rzucasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość greg37 Napisano 26 Marca 2008 Share Napisano 26 Marca 2008 Do mnie dotarły dziś: Mikado Fishfinder Feeder 3,66m 40-160g koszyczki trójkątne 60-100g żyłka Sufix Feeder Mono i rzepy do kijów Dragona. W ostatnim tygodniu: kilkanaście wobków Glooga podbierak Cormorana żyłki do spina Siglon V Premium i Trabucco T-Force Super Strong kilka gum i główek. Do końca tygodnia zakup kołowrotka do feedera (chyba coś z Okumy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 26 Marca 2008 Share Napisano 26 Marca 2008 to Ty maniek zamiast zanęty je rzucaszKeri policz sam szt 7pln a jak sezon ostry to "leciutko" 100szt znika ,http://www.fishing-mart.com.pl/pl/products.php?groups=3&assortment=57&producer=799&kind=4031 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 26 Marca 2008 Share Napisano 26 Marca 2008 maniek, to jeszcze teraz musisz wejść w kooperację z jakąś składnicą złomu, gdzie mają stare akumulatory, bo przerób u Ciebie duży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 26 Marca 2008 Share Napisano 26 Marca 2008 maniek, to jeszcze teraz musisz wejść w kooperację z jakąś składnicą złomuProblem właśnie w tym że brak tego surowca na rynku ,mówią że chińczyki wykupili bo budują schrony atomowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aseel Napisano 26 Marca 2008 Share Napisano 26 Marca 2008 E tam brak, jaki brak idź do warsztatów samochodowych jak wymieniają akumulatory to odkupisz po 30 zł za sztukę i masz pod dostatkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 26 Marca 2008 Share Napisano 26 Marca 2008 No super - forma fajna. Rzeczywiście - trochę to kosztuje Teraz mi uświadomiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 26 Marca 2008 Share Napisano 26 Marca 2008 Słyszałem jakiś miesiąc temu, że ołów poszedł 100% w górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 26 Marca 2008 Share Napisano 26 Marca 2008 Ja na szczęście mam za darmo - kolegi tata kopie koparką i często wykopuje ołowiane rurki w których biegną kable - jak mi braknie to mówię i dostaję 2kg rurkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 26 Marca 2008 Share Napisano 26 Marca 2008 Chyba źle zrobiłeś, że to powiedizałeś Teraz jak ktoś nie będzie miał to będzie do Ciebie z prośbą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 26 Marca 2008 Share Napisano 26 Marca 2008 Przecież ja kłamałem... nie bierzcie tego na poważnie - no bo ten no... A tak na serio to z góry mówię, że nie ma takiej opcji - wyobraź sobie wysyłkę A jak kumpel zobaczy, że za często biorę to i ja skąd go będę brał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CHOMIK1980 Napisano 26 Marca 2008 Share Napisano 26 Marca 2008 A ja kupuję w poniedziałek w LIDLU [bo ma być dostawa] 50szt. świetlików za 20zł.Powinno starczyć na cały sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Holik Napisano 26 Marca 2008 Share Napisano 26 Marca 2008 Maniek. Nie jestem pewien czy to nie ta sama forma do odlewania co mojego kuzyna A jeśli tak to ciężarki wychodzą super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
element52 Napisano 27 Marca 2008 Share Napisano 27 Marca 2008 2 nowe obrotówki sobie zakupiłem http://img526.imageshack.us/my.php?image=330766252ap3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 27 Marca 2008 Share Napisano 27 Marca 2008 Nono... obrotki super! Tylko nigdy nie byłem przekonany do kotwic na kółkach łącznikowych ( pewnie nie ja jeden ) - może wstawisz foto jak wygląda korpus błystki ( odchyl skrzydełko, by nie zasłaniało korpusu ). Jak wstawisz foto, to może powiem jak możesz założyć kotwicę w błystce pomijając drogę z kółkiem łącznikowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 27 Marca 2008 Share Napisano 27 Marca 2008 Shimano Alivio BX Feeder 3,96m C.W 110g ------------------------------------------------------------------------------------------------------- trochę koszyków 30g, 20g, i 10g, rureczki, żyłka Mikado Dino 0.22, i większe agrafki Sato ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Namiot Quechua 1 second simple i Śpiwór Quechua S5 Light ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sztyca do podpórki (złożona 1,10m) Nasadka do podpórki 3op. świetlików 2kg. Gutkiewicz lin-karaś 4kg zanęty leszczowej - piernik (sklep Lechol) Przyponówka Balzer Siglon 0.18 0.5l białych robaków Jutro jazda na Bajkał aż do niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 27 Marca 2008 Share Napisano 27 Marca 2008 Zakupiłem Sony Ericsson K800i Nie, to nie pomyłka, nie pomylilem tematów wreszcie na moich wedkarskich fotkach bedzie coś widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 27 Marca 2008 Share Napisano 27 Marca 2008 Tylko nigdy nie byłem przekonany do kotwic na kółkach łącznikowych ( pewnie nie ja jeden ) A ja wręcz przeciwnie, uważam że rzadziej rybki spadają przy kotwiczkach na kółku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ds-fan Napisano 28 Marca 2008 Share Napisano 28 Marca 2008 Ja dzisiaj byłem w "karpiowym"i zrobiłem drobne zakupy;zakupiłem wydałem 80zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
angler-73 Napisano 28 Marca 2008 Share Napisano 28 Marca 2008 Próbowałeś kiedyś dodać do zanęty olej rybny łowiąc inne gatunki oprucz karpi np. na DS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ds-fan Napisano 28 Marca 2008 Share Napisano 28 Marca 2008 nie dodawałem,ale ponoć efekty są niezłe bo zanęta jepij pracuje i tworzą sie takie "oka"w wodzie wabiące ponoć ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 28 Marca 2008 Share Napisano 28 Marca 2008 A olej, który się uwalnia nie zwraca się ku powierzchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 28 Marca 2008 Share Napisano 28 Marca 2008 A wracając do tematu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawm84 Napisano 28 Marca 2008 Share Napisano 28 Marca 2008 Ja dzisiaj zaopatrzylem sie w woblerki - zuki panow Darka Mleczki i Jaroslawa Gusmana i zylke Colmic Race 150m "osiemnastka"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi