sandacz Napisano 11 Kwietnia 2008 Share Napisano 11 Kwietnia 2008 Dzis mega zakupy: WW i paczka bialych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Holik Napisano 11 Kwietnia 2008 Share Napisano 11 Kwietnia 2008 Ja dziś żyłeczka Pro match 0,18 - 150m, na przypony 0,10 - 30m , haczyki nr.10 i opakowanie pinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stu6-60 Napisano 11 Kwietnia 2008 Share Napisano 11 Kwietnia 2008 A to "prezencik" od "iryskow' z pracy .Rybki maja "kieszonke" na schowanie glowki. To troche dziwne ,ze "cos' dostalem bo zawsze daja tylko "kaske",ale znaja moja pasje i czesto pytaja o wedkarskie "sukcesy".Gdy chwale rybnosc irlandzkich lowisk sa zazenowani ale i zadowoleni . Pozdro-Radek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 15 Kwietnia 2008 Share Napisano 15 Kwietnia 2008 Właśnie doszła paczka Zakupiłem takie cudeńka. Mi się bardzo podobają, zobaczymy co na to okonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel1234-93 Napisano 15 Kwietnia 2008 Share Napisano 15 Kwietnia 2008 Hmm co ja zakupiłe niewiele chociaż na taki skromny budzet jakim ja dysponuje to nawet nawet : MIKADO GOLDEN LION FEEDER - 3,90 my new feeder ROBINSON - Pro Feeder - 0,245mm - 7,65 kg ROBINSON PRIMERA - 0,20mm - 5,65kg - 150m i kołowrotek Dragon Viper RD335i NIESTETY ALBO STETY WSZYSTKO Z ALLEGRO I JESTEM BARDZO ZADOWOLONY BO KUPOWALEM U SPRAWDZONEGO SPRZEDAWCY DUŻO TANIEJ A ZECZY WCZESNIEJ MACALEM W SKLEPIE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 16 Kwietnia 2008 Share Napisano 16 Kwietnia 2008 A wlasnie to kupowanie z internetu jak człowiek nie pomaca to cieżko sie zdecydować WCZESNIEJ MACALEM W SKLEPIE!!!edmund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość primo Napisano 16 Kwietnia 2008 Share Napisano 16 Kwietnia 2008 Kupilem taki ponton http://www.mojahonda.pl/honda-marine/pontony-skladane/pontony-seria-ae/pontony-t40-ae Z wyborem pontonu nie bylo problemu, natomiast jest problem z wyborem silnika, moze ktos pomoze ? jaka min moc silnika dla tego pontonu ? Moge go zarejestrowac bez silnika , a pozniej silnik dokupic i zamontowac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 16 Kwietnia 2008 Share Napisano 16 Kwietnia 2008 natomiast jest problem z wyborem silnika, moze ktos pomoze ? jaka min moc silnika dla tego pontonuNie bardzo rozumiem ,przecież producent podaje max moc silnika w zestawieniu.No tak sorki teraz zobaczyłem że ci chodzi o minimum,musisz dobrać do warunków jaki ciężar pontonu ile osób i gdzie będziesz pływał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 16 Kwietnia 2008 Share Napisano 16 Kwietnia 2008 a ja otrzymłem dziś moja zapasową szpule do spro (mam już 3 szt, na jednej 0,16, na drugiej 0,22 fluo i na trzeciej będzie plecionka 0,19) zobaczymy jak SPRO Blue Arc730 wytrzyma łowienie na dwoch różnych kijach - będzie to swojego rodzaju test, a moja catana pójdzie chyba na ławkę rezerwowych. Zobaczymy po sezonie czy ten model jest wytrzymały... , z racji niemożliwości dokupienia szpuli do 730 kupiłem model do 930, różni się tylko wyglądem górnej krawędzi i opisem na szpuli, zobaczymy jak będzie z układaniem zylki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 16 Kwietnia 2008 Share Napisano 16 Kwietnia 2008 Dzisiaj zakupy fest - szkoda tylko, że odbiór dopiero w poniedziałek. 2 płaszcze wojskowe, peleryny no - pałatki razem z dodatkowym omasztowaniem (4 pln za sztukę - nowe! ) - w sam raz jako mini namiocik na stanowisko 3 drewniane skrzynie po amunicji jako siedziska i pudło na drobniejszy niż wędki sprzęt - 2,50 za sztukę lekko używane 2 plecaki wojskowe typu kostka nówka sztuka nie śmigane po 5 pln sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 16 Kwietnia 2008 Share Napisano 16 Kwietnia 2008 3 drewniane skrzynie po amunicji jako siedziska i pudło na drobniejszy niż wędki sprzęt Już widzę jak to targasz na łowisko Chyba że z Pudzianem będziesz łowiła Mam dwie takie skrzynie na butelki z winem W jednej są puste flaszki i nawet takiej nie podniosą sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 16 Kwietnia 2008 Share Napisano 16 Kwietnia 2008 e spoko samochodem się dowiezie i akurat te są takie że sama je podnosze bez wielkiego halo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja Napisano 16 Kwietnia 2008 Share Napisano 16 Kwietnia 2008 i cena bardzo korzystna żeby tylko nie skonczyło się to bólem kręgosłupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 16 Kwietnia 2008 Share Napisano 16 Kwietnia 2008 skrzynie będą na kółkach i z dyszlem do ciągnięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja Napisano 16 Kwietnia 2008 Share Napisano 16 Kwietnia 2008 Jak odbierzesz to wrzuc fotke, bo ja obecnie nie mam siedziska to może akurat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 16 Kwietnia 2008 Share Napisano 16 Kwietnia 2008 Tylko jakby co będziesz musiał sam przyjechać po to i trzeba się spieszyć jakby co, bo nie wiadomo jak szybko się rozejdą - a nowa dostawa dopiero jak ogłoszą nowy przetarg, o ile w ogóle będą Ale spoko, sfocę i wrzucę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość primo Napisano 16 Kwietnia 2008 Share Napisano 16 Kwietnia 2008 3 drewniane skrzynie po amunicji jako siedziska maja oparcia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 16 Kwietnia 2008 Share Napisano 16 Kwietnia 2008 młoda jestem, nie muszę się opierać zresztą... życie jest zbyt krótkie na opieranie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 16 Kwietnia 2008 Share Napisano 16 Kwietnia 2008 3 szczupakowe kopytka 12cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość greg37 Napisano 16 Kwietnia 2008 Share Napisano 16 Kwietnia 2008 Homegeon, te dwa na dole to masz takie same, jak ja . Też kupowałeś na Tęczowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 16 Kwietnia 2008 Share Napisano 16 Kwietnia 2008 hehe tak big game na maj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 16 Kwietnia 2008 Share Napisano 16 Kwietnia 2008 big game na maj 12 cm to ma byc big game?? rozumiem Kopyto 6" ale te 12 cm to chyba na okonia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 17 Kwietnia 2008 Share Napisano 17 Kwietnia 2008 skrzynie będą na kółkach i z dyszlem do ciągnięcia To jeszcze poduche przywiązać i nawet z górki można się puścić ps. Jak tą skrzynkę sama podnosisz to mamy jednak inne . Mojej nawet nie obejmę od jednego uchwytu do drugiego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 17 Kwietnia 2008 Share Napisano 17 Kwietnia 2008 To jeszcze poduche przywiązać i nawet z górki można się puścić tam zaraz puścić... lepiej nie bo kłopoty mogą być po takiej jeździe Tak myslałam, że inne - my mamy takie ja wiem... 50 x 50 x 50 cm, to nie są te wielkie po granatach, tylko po mniejszych nabojach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 17 Kwietnia 2008 Share Napisano 17 Kwietnia 2008 Dzisiaj zakupiłem taką oto broń miotającą , jeżeli wytrzyma tyle co poprzednia to nie będzie źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi