chomik Napisano 18 Lipca 2008 Share Napisano 18 Lipca 2008 Dzisiaj przyszła moja paczuszka a w niej: -team dragon silver edition spinning 2.13m.cw.5-21gr. -kołowrotek dragon manta z przeceny -3 pudełka na przynęty i drobiazgi -2xplecionka sufix gyro -3xżyłka dragon camou -10 obrotówek -dzwoneczki Jak dobrze że z pewnego internetowego sklepu można brać na raty i nie wymagają zaświadczeń,chociaż piszą że niby tak Jutro test spina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 18 Lipca 2008 Share Napisano 18 Lipca 2008 -3xżyłka dragon camou Żyłeczka była super, ale coś w niej zmienili i jest do niczego... Na początku nazywała się nawet inaczej i potem zmienili jej nazwę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 21 Lipca 2008 Share Napisano 21 Lipca 2008 2x Główki Sasame 7/0 - 15g 2x Główki Mustad 6/0 - 20g Kamatsu DEEP CRANK DC 80F + nowe kotwice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
korczak Napisano 21 Lipca 2008 Share Napisano 21 Lipca 2008 Homegeon, pachnie mi tu przygotowaniem na sumowate:) Pozdrawiam i witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 21 Lipca 2008 Share Napisano 21 Lipca 2008 trafiłeś w samo sedno hehe teraz tylko czekać na jakiś wyjazd i próbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamionki Napisano 21 Lipca 2008 Share Napisano 21 Lipca 2008 A ja dzis kupilem Kolowrotek:Cormoran Match Master Rodeo 2x zylka colmic,jedna do match-owki,druga do feedera 2 opakowania haczykow colmic nr 10 i 12 4 splawiki typu waggler przyponowke colmic-a 5 koszyczkow zanetowych+5 rurek antysplataniowych Fotel To chyba bylo by tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 24 Lipca 2008 Share Napisano 24 Lipca 2008 Dzisiaj kupiłem kołowrotek Shimano Catana 2500 RA i wędzisko ABU GARCIA DIAMOND CREST SPIN 240/32 GR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CHOMIK1980 Napisano 25 Lipca 2008 Share Napisano 25 Lipca 2008 a ja dzisiaj kupiłem mieszkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 25 Lipca 2008 Share Napisano 25 Lipca 2008 Dzisiaj kupiłem kołowrotek Shimano Catana 2500 RA i wędzisko ABU GARCIA DIAMOND CREST SPIN 240/32 GR wypróbujemy za tydzień a ja dzisiaj kupiłem mieszkanie to kiedy parapetówa ? a ja kupiłem 3 łomżaki bezsterowce-boleniowce wreszcie dorwałem orginałki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 25 Lipca 2008 Share Napisano 25 Lipca 2008 a ja dzisiaj kupiłem mieszkanie To chyba najważniejszy zakup w życiu> Moje najszczersze gratulacje, nie ma to jak na swoim. Ja w swoim mieszkam już dwa lata i nadal wykańczam Skarbonka bez dna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 25 Lipca 2008 Share Napisano 25 Lipca 2008 a ja dzisiaj kupiłem mieszkanie W tym temacie piszemy tylko o wędkarskich nabytkach: A wiec, jak w temacie. Co nowego nabyliscie w ostatnim czasie do naszego ukochanego hobby? Kije , kolowrotki, zylki, przynety itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 25 Lipca 2008 Share Napisano 25 Lipca 2008 wobler129, nie przesadzaj Lepiej napisać, że się kupiło dwie główki 2g i 3 krętliki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 25 Lipca 2008 Share Napisano 25 Lipca 2008 W tym temacie piszemy tylko o wędkarskich nabytkach: mieszkanie możemy uznawać za wielką wędkarską skrzynke w której trzymamy nasz wędkarski dobytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 25 Lipca 2008 Share Napisano 25 Lipca 2008 kupiłem 3 łomżaki bezsterowce-boleniowce wreszcie dorwałem orginałki gdzie dorwałeś ? mów szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 25 Lipca 2008 Share Napisano 25 Lipca 2008 na allegro koleszka wystawia ten co produkuje dzwoniłem mówi ze on je robi i ze orginałki 50 sztuk juz poszło nie wiem czy dorwiesz;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 25 Lipca 2008 Share Napisano 25 Lipca 2008 koleszka wystawia ten co produkuje A czy ten "koleszka"( ) nazywa się Tomasz Siudakiewicz?? Bo jeżeli nie to wątpię aby miał oryginały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 25 Lipca 2008 Share Napisano 25 Lipca 2008 artech Tomasz Siudakiewicz wyrabia siudaki, a łomzynskie bezsterwoce to calkiem inne woblery tez o tym nie wiedzielam ale Roman Gawlas mi o tym powiedział, siudaki są z pianki, łomzaki z lipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 25 Lipca 2008 Share Napisano 25 Lipca 2008 wobler129, nie przesadzaj Lepiej napisać, że się kupiło dwie główki 2g i 3 krętliki Kiedyś Tomik [chyba] upominał o to samo. Już parę razy tak było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 25 Lipca 2008 Share Napisano 25 Lipca 2008 na allegro koleszka wystawia daj mi link do gościa na priv.A pierwsze Łomżyniaki bezsterowe na mój stan wiedzy były z ręki T. Siudakiewicza. siudaki są z pianki, łomzaki z lipy siudaki dzisiaj są z pianki kiedyś były lipowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 26 Lipca 2008 Share Napisano 26 Lipca 2008 pinkę 2x białe Traper Leszcz 2,5kg kuku rureczkę antyspl. i na leszczuchy można jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 26 Lipca 2008 Share Napisano 26 Lipca 2008 pinkę2x białe Traper Leszcz 2,5kg 0,5l pinki, białe i traper leszcz 2,5kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 26 Lipca 2008 Share Napisano 26 Lipca 2008 właśnie się dowiedziałem, że na leszczach mam być do czwartku, więc będę musiał się już w poniedziałek zaopatrzyć w więcej 0,5l pinki, białe i traper leszcz 2,5kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maximo Napisano 26 Lipca 2008 Share Napisano 26 Lipca 2008 A ja kupilem dzis dwie weteczki: - Daiwa infinity Q 2,90 5-40g ( nie moglem sie oprzec cena to w przeliczeniu jakies 220 zeta ze wzgledu na brak futeralu:-) - Daiwa powermesh 2,40 10-35g ( ok.100 zeta i jak wyzej brak oryginalnego futeralu ) Do pelni szczescia kupilem tez za grosze dwa futeraly zeby wedki mi dlugo i dobrze sluzyly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sandacz Napisano 27 Lipca 2008 Share Napisano 27 Lipca 2008 Żeby u nas takie ceny były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sandacz Napisano 28 Lipca 2008 Share Napisano 28 Lipca 2008 Dzis troche zanet, nie moglem znalzec tego co chcialem wiec zmuszony bylem kupic: -traper GS Select, Lorpio Extra lin-karas, dagon XLL karp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi