camel77 Napisano 18 Sierpnia 2008 Share Napisano 18 Sierpnia 2008 No a ja dzis kupilem 3 obrotowki, 4 przypony wolframowe, i 14 twisterkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eVok Napisano 18 Sierpnia 2008 Share Napisano 18 Sierpnia 2008 dziś zakupiłem spina Robinson Diplomat Top Spin 2.70, 5-18g. jutro zobacze czy to dobry zakup i jak współpracuje z Librą SA 3000 i plecionką Dyna Cable 0,13 i dopieco co przyszło 5 woblerków Rapali i 4 Salmo,Rapale tonące 5cm a Salmo pływające też 5cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 19 Sierpnia 2008 Share Napisano 19 Sierpnia 2008 York Quest Match 380/25 oraz York Fino Tele 590/20 Dzisiaj szybki teścik nastąpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waluś Napisano 21 Sierpnia 2008 Share Napisano 21 Sierpnia 2008 Dzisiaj pojechałem do Poznania na Obornicką do sklepu wedkarskiego przynęta który się reklamuje w radiu Poznań jest tam bradzo dużo sprzętu a najwięcej woblerów zakupiłem tam jedynie proce i 2 ołowie 80gram i 2 90gram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nhandu Napisano 22 Sierpnia 2008 Share Napisano 22 Sierpnia 2008 Słyszałem o tym sklepie niestety jeszcze w nim nie byłem czy naprawde jest taki dobry i świetnie wyposażony i jak z cenami??? Wczoraj dostałem z allegro nowy kijek Dragon Mystery Turbo Spinn 2,70 10-35 cw w niedziele go wypróbuje jest szybki jak cholera, nielubie kupować czegoś czym najpierw nie pomacham lub nie pokręce ale tym razem ryzyko się opłaciło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lawdzoj82 Napisano 22 Sierpnia 2008 Share Napisano 22 Sierpnia 2008 Dzisiaj trochę arsenału na okonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 23 Sierpnia 2008 Share Napisano 23 Sierpnia 2008 z nastawieniem na sandacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jarek 307h Napisano 23 Sierpnia 2008 Share Napisano 23 Sierpnia 2008 witam fotek nie mam ale kupiłem sobie 11 kopytek kongera chyba 10 cm fajną chyba cykadke albo blaszkę nie wiem co to płaskie jak blacha wypukłe oczka 3d i łuski odstające jak w klasycznych 24 i 40 no i jeszcze dostałem od pana ze sklepu za współ prace szczypce 25 i przypona wolfram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 24 Sierpnia 2008 Share Napisano 24 Sierpnia 2008 z nastawieniem na sandaczaTen pękaty też . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 24 Sierpnia 2008 Share Napisano 24 Sierpnia 2008 pękaty to przy okazji aczkolwiek wolałbym żeby go wąsaty powąchał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 24 Sierpnia 2008 Share Napisano 24 Sierpnia 2008 aczkolwiek wolałbym żeby go wąsaty powąchałA jak ostatnio ,"wąchały"rybki przy tej wysokiej wodzie coś.[wiesz o kiedy pytam] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 24 Sierpnia 2008 Share Napisano 24 Sierpnia 2008 woda wtedy już trochę spadła, ale jej kolor dawał dużo do życzenia. Nawet głupiego wyjścia do smużaczka nie miałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aseel Napisano 24 Sierpnia 2008 Share Napisano 24 Sierpnia 2008 a to mój zakup fakt już 2 razy był na rybkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czechu_Dg Napisano 25 Sierpnia 2008 Share Napisano 25 Sierpnia 2008 A ja zakupiłem namiocik,2kołowrotki Robinson HORN RD 35 i Okuma ZORAX ZX 120 oraz kija York Fino Pilk 300/250 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 25 Sierpnia 2008 Share Napisano 25 Sierpnia 2008 Salmo Thrill, woblerek Kenarta o podobnym profilu ale lżejszy, blaszka Ulara i haki karpiowe z przyponami. Poza tym rurki anty, dip wanilla, kilka ripperów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konktenbit Napisano 26 Sierpnia 2008 Share Napisano 26 Sierpnia 2008 Po pojawieniu się wątku o książkach kilka osób poleciło " Sztuka łowienia ryb w rzece" Jacek S. Jóźwiak. Kupiłem na Allegro. Faktycznie, książka fajna. Jeśli kotoś już posiada kilka pozycji wędkarskich to i tak polecam. Ryby są opisane porami roku bez opisów biologii ryb i kilkudziesięciostronicowego opisu środowiska, w którym żyją. Samo sedno. Na końcu ekstra porady na temat wędkowania z pontonu na dużej rzece i kożystania z echosondy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sochon Napisano 26 Sierpnia 2008 Share Napisano 26 Sierpnia 2008 cztero i pięciocentymetrowych twisterów oraz kopyt z główkami za 130pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 26 Sierpnia 2008 Share Napisano 26 Sierpnia 2008 Uniosłeś sam tyle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gregorek Napisano 26 Sierpnia 2008 Share Napisano 26 Sierpnia 2008 Daiwa Opus Bull 6000 Porównanie wielkości. Do tej pory myślałem że kołowrotki wielkości 4000 są duże . Jeszcze tylko kijek i linki. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 26 Sierpnia 2008 Share Napisano 26 Sierpnia 2008 Porównanie wielkości A mówiłem wielkość może porazić,jeśli nie jest stopniowa u mnie tak było najpierw 2000 potem 4000 ,teraz 6000 lub 10000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 26 Sierpnia 2008 Share Napisano 26 Sierpnia 2008 Daiwa Opus Bull 6000 Porównanie wielkości. No konkret Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 26 Sierpnia 2008 Share Napisano 26 Sierpnia 2008 Do tej pory myślałem że kołowrotki wielkości 4000 są duże . Porównaj sobie jeszcze kiedyś (podczas konserwacji) wielkość powierzchni podkładek hamulca tego byczka, z tą odtylcową 4000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 26 Sierpnia 2008 Share Napisano 26 Sierpnia 2008 Do tej pory myślałem że kołowrotki wielkości 4000 są duże . ja podobnie, teraz każdy kołowrotek wydaje się mały i lekki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sandacz Napisano 27 Sierpnia 2008 Share Napisano 27 Sierpnia 2008 Dzisiaj drobne zakupy spinningowe: 10 obrotowek i 10 przyponow wolframowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 27 Sierpnia 2008 Share Napisano 27 Sierpnia 2008 Dzisiaj przyszedł do mnie pocztą żuczek z myślą o kleniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi