Tomek1988 Napisano 23 Grudnia 2008 Share Napisano 23 Grudnia 2008 Dzisiaj kupiłem kilkadziesiąt paproszków i trochę jigów na zimowego okonia będzie jak znalazł chyba, że starorzecze Wisły zamarznie Pod choinkę jak dobrze pójdzie to Mikołaj przyniesie kijka Team Dragona mozna wiedziec jaki model ? ja mysle o 2,75/3-12g a co do ostatniego zakupu to był kij shimano nexave match 390FA 5-20g calkiem przyzwoita maczowka no i kosztowala mnie dosc niewiele testow jescze niebylo i raczej do marca nie bedzie.. Niestety pod choinkę nie zakupię sobie kijka bo miałem inne ważniejsze wydatki A kijek jaki chciałem kupić to Team Dragon Silver Edition cw 10-28 taki kijek pod bolka Żeby nie robić offa to dzisiaj ok 100 paproszków i 20 jigów do nich oraz żyłka 0,14 Mistrall Champion tak kupiłem na próbę ciekawe czy da rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek150 Napisano 23 Grudnia 2008 Share Napisano 23 Grudnia 2008 Ja wczoraj w drodze po karpia kupilem takie pierdolki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 23 Grudnia 2008 Share Napisano 23 Grudnia 2008 no to pamiętaj że masz jeszcze tylko 7 dni w tym roku aby to przetestować ... okres ochronny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba91 Napisano 23 Grudnia 2008 Share Napisano 23 Grudnia 2008 WItek- te seledynowe rippery ktore tam masz sa bardzo fajne (przynajmniej u mnie) bardzo lubia je szczupaki i czasem sandacz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepe17 Napisano 23 Grudnia 2008 Share Napisano 23 Grudnia 2008 ja z okazji urodzin dostalem kij robinson diaflex classic 245 c.w.8-32g i kręcioł Spro RedArc 10400 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jarek 307h Napisano 24 Grudnia 2008 Share Napisano 24 Grudnia 2008 dzisiaj gumek za 150zlotych żyłki 4 szpule kevlon stilon 0,18 i spinning york mamba jig do 17 gram wklajanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 25 Grudnia 2008 Share Napisano 25 Grudnia 2008 Shimano Aspire 2.40 10-30 BX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 25 Grudnia 2008 Share Napisano 25 Grudnia 2008 telefon lg ku990 aparat 5mpix bedzie widać rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 25 Grudnia 2008 Share Napisano 25 Grudnia 2008 Robal, widzę, że nie tylko mnie ciągnie do nowych telefonów . ja sobie sprawiłem nową nokie 3 tygodnie temu, oczywiście tez ze wskazaniem na fotki rybek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 1 Stycznia 2009 Share Napisano 1 Stycznia 2009 a ja mam wedkę Robinson Xenon Perch 240cm, 2-10gram. oraz kołowrotek Mikado Tempation 1006 kupiłem też 3 wobki Salmo i żyłkę Dragon okoń 0,16 całość ok 200 zł! próba będzie na okoniach lub pstrągach jeszcze nie wiem, choć pstrąg spory pewnie poradziłby sobie z tym kijkiem i żyłką 0,16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 Ja od mikołaja dostałem rózgą i gdzie to prawiedliwość. Do zobaczenia nad wodą Edmund. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 Dzisiaj doszła do mnie pierwsza paczuszka z przynętami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K.L.I.N Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 Ja pod choinke dostałem rózgę Konger Carbomaxx feeder , kołwrotek Balzera,I dzisiaj z okazji urodin taty kupiłem mu kalosze lemigo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 Dzisiaj doszła do mnie pierwsza paczuszka z przynętami Albo ta gazetka taka mała albo te wobki to "byki" Dziś nowy aparat foto i niech ktoś powie że wędkarze nie "wspierają"dochód narodowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 tylko 19 cm/52g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 A ja od mikołaja dostałem nową czapę.. moze zobaczycie wkrótce na fotkach ps. ...baaardzo ciepła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 od mikołaja to ja dostałem w zakresie wedkarstwa ... bielizne termoaktywną, rękawiczki neoprenowe, obuwie lemigo tramp 910, kilka przynęt, czapkę z daszkiem Graff (super jakosć, Graff rządzi!). Reszta prezentów to juz sporty typowo zimowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 4 Stycznia 2009 Share Napisano 4 Stycznia 2009 bielizne termoaktywnąJakiej firmy jeśli można wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 5 Stycznia 2009 Share Napisano 5 Stycznia 2009 Kolejna paczuszka 2x Salmo Perch 12cm 1x Salmo Perch 8cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 5 Stycznia 2009 Share Napisano 5 Stycznia 2009 akiej firmy jeśli można wiedzieć? grene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 5 Stycznia 2009 Share Napisano 5 Stycznia 2009 Kolejna paczuszka a ja czekam na swoją - dziś po ostrej walce wylicytowałem za 45,50 Woblery pływające dł 5 cm, 6 szt http://www.allegro.pl/item519537514_woblery_plywajace_dl_5_cm_6_szt.html gdyby nie ja to bylyby za 30 zł dla mojego współwalczacego, ale tak mi się spodobały, że nie odpuściłem, mam nadzieję, że niejaki ART-07 - nick z allego to nikt z naszego forum, bo byłoby mi trochę smutno, ale tylko trochę, bo taki jest kapitalizm! Mam nadzieję że będą łowne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 5 Stycznia 2009 Share Napisano 5 Stycznia 2009 Homegeon - wybiera się do Szwecji wiem, że lubisz łowić na duże przynęty, czekam na efekty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 5 Stycznia 2009 Share Napisano 5 Stycznia 2009 takie są plany(dosyć realne), ale różnie może wyjść ale jestem dobrej myśli. Tak jest, lubię łowić na duże przynęty, wychodzę z założenia że będą bardziej selektywne widze, ze wszyscy kupujemy u tego samego sprzedawcy były by jeszcze salmo pike ale szkoda było mi już kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 5 Stycznia 2009 Share Napisano 5 Stycznia 2009 Tak jest, lubię łowić na duże przynęty, wychodzę z założenia że będą bardziej selektywne bo jak nie weźmie to ją zabijesz przy zarzucaniu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Migdał Napisano 5 Stycznia 2009 Share Napisano 5 Stycznia 2009 część z nich wymaga wymiany kółek i kotwic.Wobler na dole ma lekko wyszczerbiony ster Wiesz, nie o wszystkim zawsze się pisze zobaczyć na obrazku to jedno a na żywo to drugie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi