Skocz do zawartości
Dragon

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Dzisiaj kupiłem kilkadziesiąt paproszków i trochę jigów na zimowego okonia będzie jak znalazł chyba, że starorzecze Wisły zamarznie :roll: Pod choinkę jak dobrze pójdzie to Mikołaj przyniesie kijka Team Dragona :wink:

mozna wiedziec jaki model ? ja mysle o 2,75/3-12g

a co do ostatniego zakupu to był kij shimano nexave match 390FA 5-20g calkiem przyzwoita maczowka no i kosztowala mnie dosc niewiele :P testow jescze niebylo i raczej do marca nie bedzie..

Niestety pod choinkę nie zakupię sobie kijka bo miałem inne ważniejsze wydatki :cry: A kijek jaki chciałem kupić to Team Dragon Silver Edition cw 10-28 taki kijek pod bolka :wink:

Żeby nie robić offa to dzisiaj ok 100 paproszków i 20 jigów do nich oraz żyłka 0,14 Mistrall Champion tak kupiłem na próbę ciekawe czy da rade :wink:

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

WItek- te seledynowe rippery ktore tam masz sa bardzo fajne (przynajmniej u mnie) bardzo lubia je szczupaki i czasem sandacz :D:D

Gość jarek 307h
Napisano

dzisiaj gumek za 150zlotych żyłki 4 szpule kevlon stilon 0,18 i spinning york mamba jig do 17 gram wklajanka

Napisano

Robal, widzę, że nie tylko mnie ciągnie do nowych telefonów :lol: . ja sobie sprawiłem nową nokie 3 tygodnie temu, oczywiście tez ze wskazaniem na fotki rybek :mrgreen:

Napisano

a ja mam wedkę Robinson Xenon Perch 240cm, 2-10gram.

oraz kołowrotek Mikado Tempation 1006

kupiłem też 3 wobki Salmo i żyłkę Dragon okoń 0,16

całość ok 200 zł!

e7e0724d14c26456m.jpg

10f00e4bd4175aa2m.jpg

próba będzie na okoniach lub pstrągach jeszcze nie wiem, choć pstrąg spory pewnie poradziłby sobie z tym kijkiem i żyłką 0,16 :)

Napisano
Dzisiaj doszła do mnie pierwsza paczuszka z przynętami
Albo ta gazetka taka mała albo te wobki to "byki" :wink::mrgreen:

Dziś nowy aparat foto i niech ktoś powie że wędkarze nie "wspierają"dochód narodowy.

Napisano
od mikołaja

to ja dostałem w zakresie wedkarstwa ... bielizne termoaktywną, rękawiczki neoprenowe, obuwie lemigo tramp 910, kilka przynęt, czapkę z daszkiem Graff (super jakosć, Graff rządzi!).

Reszta prezentów to juz sporty typowo zimowe... :)

Napisano
Kolejna paczuszka

a ja czekam na swoją - dziś po ostrej walce wylicytowałem za 45,50

Woblery pływające dł 5 cm, 6 szt

http://www.allegro.pl/item519537514_woblery_plywajace_dl_5_cm_6_szt.html

gdyby nie ja to bylyby za 30 zł dla mojego współwalczacego, ale tak mi się spodobały, że nie odpuściłem, mam nadzieję, że niejaki ART-07 - nick z allego to nikt z naszego forum, bo byłoby mi trochę smutno, ale tylko trochę, bo taki jest kapitalizm!

Mam nadzieję że będą łowne!

Napisano

takie są plany(dosyć realne), ale różnie może wyjść :) ale jestem dobrej myśli.

Tak jest, lubię łowić na duże przynęty, wychodzę z założenia że będą bardziej selektywne :grin:

widze, ze wszyscy kupujemy u tego samego sprzedawcy :D

były by jeszcze salmo pike ale szkoda było mi już kasy :)

Napisano
Tak jest, lubię łowić na duże przynęty, wychodzę z założenia że będą bardziej selektywne

bo jak nie weźmie to ją zabijesz przy zarzucaniu!!! :evil::twisted::mrgreen:

Napisano
część z nich wymaga wymiany kółek i kotwic.

Wobler na dole ma lekko wyszczerbiony ster

Wiesz, nie o wszystkim zawsze się pisze ;) zobaczyć na obrazku to jedno a na żywo to drugie