G!zmo Napisano 29 Listopada 2011 Share Napisano 29 Listopada 2011 Ja ostatnio kupiłem sobie kijek Konger World Champion IRI Skipper 2,60m (10-30g). P.S Stary kijek się popsuł a muszę mieć jakieś zastępstwo a po nowym roku będzie kijek z pracownii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
G!zmo Napisano 2 Grudnia 2011 Share Napisano 2 Grudnia 2011 Dzisiaj przyszło kilka wahadełek i cykadki P.S Sorki za jakość ale robiona telefonem bo nie mogę znaleźć kabla do aparatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziara Napisano 2 Grudnia 2011 Share Napisano 2 Grudnia 2011 Wczoraj szukałem po sklepach plecionek. Niestety nie znalazłem w sklepach więc kupiłem przez allegro Dragon Plecionka Guide Pro HI-VIZ 0,12mm/150m. Czekam na paczke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macko Napisano 2 Grudnia 2011 Share Napisano 2 Grudnia 2011 6 osobowy sevylor 360 z komorami stab i fajne ma dodatki, z silnikiem minkota 30 lbs tak będzie wyglądał po modach: a do tego dwa aku od VW polo 1,6, 8V, aku oznaczony 65 Ah i rezerwowy aku do daewo Tico, coś koło 55 Ah Wiosna będzie moja, oby szczupaki na widok pontonu chciały chapać grota a nie gapić się w komory stabilizujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gobio Gobio Napisano 2 Grudnia 2011 Share Napisano 2 Grudnia 2011 niezły krążownik!! tez mam zamiar uderzyć w jakieś pływadło więc do zobaczenia na wodzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Triple Napisano 3 Grudnia 2011 Share Napisano 3 Grudnia 2011 Trafiła się niezła promocja, więc czemu nie skoro i tak szukałem drugiej wędki do spławika Shimano Catana BX TE 390FA + Spro Red Arc 10400 + szpula Match Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wernicjusz Napisano 3 Grudnia 2011 Share Napisano 3 Grudnia 2011 Trafiła się niezła promocja, więc czemu nie skoro i tak szukałem drugiej wędki do spławika A podzielisz sie informacją gdzie i za ile Cię ta okazja wyniosła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Triple Napisano 3 Grudnia 2011 Share Napisano 3 Grudnia 2011 297zł / wysyłka free. Kupiłem przez alledrogo od "TakaRyba2". To była ostatnia sztuka zdaje się (ktoś przede mną kupił dokładnie taki sam badyl) w takiej cenie, ale możesz napisać i zapytać jak jesteś zainteresowany. To bliźniaczy sklep takaryba.com Poszukaj w necie dobrze, bo widziałem też gdzieś za 290zł zdaje się, ale nie jestem pewien. Powiem Ci, że jakościowo wędka jest ok. Nie mogę powiedzieć złego słowa. Jutro jak będzie okazja to ją przetestuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
G!zmo Napisano 5 Grudnia 2011 Share Napisano 5 Grudnia 2011 wernicjusz, jak jesteś zainteresowany tą wędką to mogę pomyśleć nad sprzedażą mojej tylko nie teleskopu a składanej 3 częściowej. Kupiłem czapkę zimową Rapala czerwoną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michał82 Napisano 6 Grudnia 2011 Share Napisano 6 Grudnia 2011 Dzisiaj zrobiłem se prezent mikołajkowy i zakupiłem kołowrotek DAIWA PROCASTER X 2050 http://allegro.pl/pewny-model-hamulec-walki-daiwa-procaster-x-2050-i1960710479.html. Jak myslicie zda egzamin na spinie dla przynęt do 20gr? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziara Napisano 6 Grudnia 2011 Share Napisano 6 Grudnia 2011 Może nie podołać spręzyna w kabłąku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michał82 Napisano 6 Grudnia 2011 Share Napisano 6 Grudnia 2011 Kurcze, a tak masywnie wygląda. Jeszcze sprzedawca mówił że "nie do zajechania". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gobio Gobio Napisano 6 Grudnia 2011 Share Napisano 6 Grudnia 2011 Może nie podołać spręzyna w kabłąku mam podobne doświadczenia..pisałem o tym na forum ogólnie kręciołek ok ale lepiej od razu zaopatrz się w zapasową sprężynę i miej ją przy sobie na rybach żeby później sobie w brodę czy w inne części ciała nie pluć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petryk_05 Napisano 6 Grudnia 2011 Share Napisano 6 Grudnia 2011 Kołowrotek sumowy Rhino Black Cat 680 FDX + plecionka Black Cat Catline XH 0,65mm 80kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziara Napisano 7 Grudnia 2011 Share Napisano 7 Grudnia 2011 Dziś przyszła paczka z plecionką. Na pierwszy rzut oka wygląda zachęcająco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziara Napisano 7 Grudnia 2011 Share Napisano 7 Grudnia 2011 No i kupiłem dzisiaj wszystko co niezbędne do kręcenia kogutów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arni Napisano 7 Grudnia 2011 Share Napisano 7 Grudnia 2011 Zakupiłem wędki karpiowe trabucco cyclone 3.60 3 lbs 3 skladowa. Zobaczymy jak się sprawdza w przyszłym sezonie. Musze jeszcze poszukać fajnych kołowrotków do nich tylko nie mam pojęcia jakie będą pasować do tych wędeczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 7 Grudnia 2011 Share Napisano 7 Grudnia 2011 Ja ostatnio kupiłem od jednego gościa kołowrotek Shimano Biomaster 2500 Mgs. maszynka w bardzo dobrym stanie- użyty kilka razy do połowu żywca. Odkupiłem go za 250zł!!! Do tego uzupełniłem moje pudełka o kilka kolejnych woblerków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawoo Napisano 18 Grudnia 2011 Share Napisano 18 Grudnia 2011 Shimano Vengeance Seabass 2.10 20-60gr Spiderwire Code Red 0.17 270m Berkley Whiplash Crystal 0.12 270m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaZST Napisano 20 Grudnia 2011 Share Napisano 20 Grudnia 2011 na poprawe humoru dzisiaj pare gum dragona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavlo Napisano 20 Grudnia 2011 Share Napisano 20 Grudnia 2011 kijek na początek nowej przygody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziara Napisano 23 Grudnia 2011 Share Napisano 23 Grudnia 2011 No i dzisiaj był wyczekany Gwiazdor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kebes75 Napisano 23 Grudnia 2011 Share Napisano 23 Grudnia 2011 No i dzisiaj był wyczekany Gwiazdor mam taki 2000 fajny kręcioł-solidna maszyna posłuży długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seferiel Napisano 23 Grudnia 2011 Share Napisano 23 Grudnia 2011 Mi dziś ozdoby choinkowe przyszły:) : Uploaded with ImageShack.us 32 blachy, z przesyłką wyszło mi coś około 3,2zł za blachę. Na allegro były aukcje po 4 szt, 8 aukcji wylicytowałem. W zestawie blachy: Dragon ESOX 15g DAM EFFZETT 5 12g Wirówka Wirek Round 5 15g Polsping Alga 3 30g DAM EFFZETT 5 12g Konger Delta MS82 Dragon VELTICA 2 Polsping Wydra 28g Wirówka Jaxon 4 Wirówka Gamakatsu Expert 4g Wirek 18g Jaxon 22g Wirówka Wirek Round 4 10g Wirówka Jaxon 4 Jaxon 16g Cupido Coregon Cottus 15g DAM EFFZETT 5 12g Konger ESKA G 18g Jaxon Wirowka 4 Konger GNOM 3 S 24g Jaxon 24g Jaxon 14g Polsping Gnom 2 24g Wirówka Wirek Round 4 10g Jaxon 22g Konger Salpa S Jaxon 24g Jaxon 16g Dragon Alga 1 16g Wirówka Dragon Cobra 3 Wirówka Wirek Round 5 15g Dragon Wydra 2 20g Blachy super, 5 się dubluje, może jeszcze w Święta przetestuję tylko że... licytowane 2 tygodnie temu, po tygodniu bez odzewu ze strony sprzedającego tel z mojej strony i info: " jutro wyślę bo tak wyszło a i tak Pan juz w tym roku nie połowi"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arni Napisano 24 Grudnia 2011 Share Napisano 24 Grudnia 2011 Wczoraj przyszła paczka pod choinkę 2 szt wędka Jaxon inspiral feeder 3.30 cw 30-80g. Zobaczymy jak sie sprawdza na stawach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi