Ras al Ghul Napisano 19 Października 2020 Share Napisano 19 Października 2020 od Stani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 19 Października 2020 Share Napisano 19 Października 2020 Od Stani...M 👊 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 19 Grudnia 2020 Share Napisano 19 Grudnia 2020 Człowiek na starość 😜 robi się leniwy i idzie na łatwiznę , co prawda nie mam problemu z zawiązaniem zestawu do drop shota ale znalazłem coś takiego , trochę drogo ( 30 zł ) za 3 szt. może ktoś używa tego patentu ? jak będę miał czas to wypróbuję ten wynalazek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 23 Grudnia 2020 Share Napisano 23 Grudnia 2020 A teraz zupełnie z innej beczki jak mawiali Monty python 😜 , z karpiarstwem skończyłem dobre 15 lat temu ( dwie wędki Robinson Long John ) chyba jedne z pierwszych dwu składowych kijów karpiowych w budżetowej cenie , mam i używam dalej , na żywca czy z gruntu , swingery mam jeszcze made in Czechosłowacja ( tak ! było takie państwo 😉 ) kiedyś kupiłem tripoda ale za cholerę nie mogę go znaleźć., Podejrzewam że jak sprzedawałem auto to poszedł i stojak , ale do rzeczy , z myślą o wędkowaniu z pomostów ( ciężko wbić podpórkę ) sprawiłem sobie po raz kolejny tri poda , o dziwo nawet fajnie zrobiony , stabilny , jedyny mankament trochę trzeba się na skręcać ale używany będzie okazjonalnie tak że nie problem , a teraz najważniejsze, urzekła mnie jego cena nie całe 130 zł. 😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtyna51 Napisano 25 Grudnia 2020 Share Napisano 25 Grudnia 2020 Wasyl napisz coś więcej na temat tego tri poda,jak jakościowo go oceniasz?co to za firma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 25 Grudnia 2020 Share Napisano 25 Grudnia 2020 49 minut temu, wojtyna51 napisał: Wasyl napisz coś więcej na temat tego tri poda,jak jakościowo go oceniasz?co to za firma? Zobacz w Raven fishing , ( tam kupiłem ) tripod firmy Traxis , o dziwo stabilny, dobrze spasowany bez problemu składa się intuicyjnie , jeszcze raz podkreśle STABILNY , oglądałem parę innych modeli w cenie 200 zł ale to była porażka , cienkie gołe aluminiowe rurki , po złożeniu bał bym się położyć dwie karpiówki bo wszystko by się rypło , zobaczymy jak sprawdzi się nad wodą ale wizualnie jest ok , ps podnieśli cenę teraz nie całe 180 zł ale myślę że i tak warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtyna51 Napisano 26 Grudnia 2020 Share Napisano 26 Grudnia 2020 Ja właśnie szukam czegoś na przyszły sezon i to prawda do 200 zł ciężko o coś rozsądnego,oglądałem kilka stacjonarnie i jakościowo bryndza,poza tym lekkie jak piórka.Obadam temat tego co masz,dzięki za informację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 5 Stycznia 2021 Share Napisano 5 Stycznia 2021 Pojawiła się kolejna koleżanka w stadzie , z charakterystycznym pazurkiem do niej oczywiście kręciołek który już leci od "majfriendów" Cel główny to sandacz - boleń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 18 Stycznia 2021 Share Napisano 18 Stycznia 2021 Zamówiłem coś takiego: Wstyd się przyznać, że węzeł łączący plecionkę z fluorocarbonem udaje mi się za 2-3 razem. Mam nadzieję, że ta wiązarka wszystko uprości - tak było z wiązarką do haczyków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 19 Stycznia 2021 Share Napisano 19 Stycznia 2021 21 godzin temu, Marienty napisał: Wstyd się przyznać.... Wstyd się przyznać że kupiłem coś takiego Założenie na ten rok jest takie że na tego uja muszę coś złapać 1 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 23 Stycznia 2021 Share Napisano 23 Stycznia 2021 Będzie pół na pół. Pół dla mnie i pół dla kleni. Biorą na parówki, salceson, mielonkę, cheddar to i na to powinienem mieć brania. 😅 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 24 Stycznia 2021 Share Napisano 24 Stycznia 2021 W dniu 19.01.2021 o 15:36, ESSOX napisał: Wstyd się przyznać że kupiłem coś takiego Założenie na ten rok jest takie że na tego uja muszę coś złapać Jak bedziesz uprawiać Street Fishing to może jakać Ci weźmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ras al Ghul Napisano 24 Stycznia 2021 Share Napisano 24 Stycznia 2021 Kotwiczki z Chin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 2 Lutego 2021 Share Napisano 2 Lutego 2021 Przyszło trochę drobnicy z Ali. Między innymi mormyszki pod mikrojigowanie . a z Decatlonu "tylny napęd " 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 2 Lutego 2021 Share Napisano 2 Lutego 2021 39 minut temu, ESSOX napisał: Przyszło trochę drobnicy z Ali. Między innymi mormyszki pod mikrojigowanie . a z Decatlonu "tylny napęd " Skoro kupiłeś " tylny napęd " czy to oznacza że masz bejly bota ( pisownia fonetyczna ) ? pochwal się pływadełkiem , bo też mi chodzi po głowie 😜 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 3 Lutego 2021 Share Napisano 3 Lutego 2021 Z racji tego że do wody na razie nie wejdę , a pływadełko to całkiem spora "walizka" i nie bardzo mam gdzie schować to jeszcze nie kupiłem. Ale tamat jest dobrze przemyślany i na 100% będzie to Float z Decathlonu, czekam tylko aż się wiosna na dobre rozgości i na wodę https://www.decathlon.pl/p/p-ywade-ko-float-tube-fltb-5/_/R-p-303249?mc=8513030&snrai_campaign=vpIYYQbvlwDO 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 20 Lutego 2021 Share Napisano 20 Lutego 2021 Kolejne jerki 10 cm i 45 gramów i "plumkacze" jeszcze na nie nigdy nie łowiłem 10 cm waga 13 gramów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 24 Lutego 2021 Share Napisano 24 Lutego 2021 Wracam do wędkarskiego życia 😀 , czas szykować się na wiosnę , moja przygoda z Drop shotem zacząłem z kijem 2,7 m potem i teraz wędkuje kijami 2,1 - 2,0 - 1,8 . Dlaczego nie potestować czegoś pośredniego 🤔 wybór padł na Berkley emotion Drop shot 2,44 m. 5-20 gr. ćw ( jak dla mnie ciężko ) z myślą żeby naprawdę ciężarek 20 gr. posłać na środek Odry ( może sandacz na dropsa ? ) pierwsze wrażenie dobre , sztywny kij z czułą ( białą dobrze widoczną ) szczytówką , jedna sprawa mi się nie podoba , połączenie , górna część nie dochodzi do dolnej części , dzisiaj dzwoniłem do sklepu i powiedzieli że tak ma być ( 🤔) zobaczymy w praniu , jak nowy kij to będzie nowy młynek i plecionka ale to za chwilę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 24 Lutego 2021 Share Napisano 24 Lutego 2021 5 minut temu, wasyl1968 napisał: jedna sprawa mi się nie podoba , połączenie , górna część nie dochodzi do dolnej W sklepie wiedzą co mówią. Tak ma być. Jak dojdzie do momentu, że ten zapas na spigocie skasujesz do zera, to wtedy możesz zacząć się martwić:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 24 Lutego 2021 Share Napisano 24 Lutego 2021 Jednak człowiek uczy się całe życie , a już chciałem flexom przycinać żeby mi się wizualnie pasowało 😜 do widzenia nad wodą pozdrawiam Wasyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 26 Lutego 2021 Share Napisano 26 Lutego 2021 Kolejne zabawki przychodzą Żona już coś o eksmisji wspominała 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carloss83 Napisano 27 Lutego 2021 Share Napisano 27 Lutego 2021 Takie oto suveniry zawitały do mnie. Ale to nie koniec 😋 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 27 Lutego 2021 Share Napisano 27 Lutego 2021 Witam kolegę , Wiela dałeś za tego varivasa ? ile splotów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carloss83 Napisano 27 Lutego 2021 Share Napisano 27 Lutego 2021 Splotów 4, a cena 170 PLN. Ale polecam. Warta swojej ceny. Wogóle nie przegrubiona, cichuteńska. Na prawdę super. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SRAREK Napisano 28 Lutego 2021 Share Napisano 28 Lutego 2021 Dorwałem 2 stradica 😗😃 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi