Homegeon Napisano 31 Października 2007 Share Napisano 31 Października 2007 pare gumek i główki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 31 Października 2007 Share Napisano 31 Października 2007 madi, chyba wszyscy mamy ten problem; "czekam na reakcję mojej połowy" Homegeon, fajne gumeczki. Tylko dla czego już uzbrojone, później na łowisku będziesz każdą przezbrajał? Po co niszczyć gumy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 31 Października 2007 Share Napisano 31 Października 2007 zazwyczaj nie przezbrajam gumek :)często mam po 2szt tej samej przynęty i jeśli akurat potrzebuje to uzbrajam ją w główkę która jest potrzebna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 31 Października 2007 Share Napisano 31 Października 2007 keri spoko było zaczęłam od najgrubszych zakupów = blachy.... co usłyszałam matka zwariowałaś, ileś ty dzisiaj wydała Yhy poszłam z grubej rury zawyżyłam totalnie cenę, potem się zdekonspirowałam i poszło jak po maśle Haha nie ma to jak kobiece umiejętności perswazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 31 Października 2007 Share Napisano 31 Października 2007 mój nowy zakub to " BEEA- LIGHT" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 1 Listopada 2007 Share Napisano 1 Listopada 2007 Homegeon jeśli chcesz łowić sandacze to moim zdaniem źle uzbrojone gumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 1 Listopada 2007 Share Napisano 1 Listopada 2007 niestety nie nowe i nie wędkarskie, ale sprawiłem sobie jeździdło... Homegeon jeśli chcesz łowić sandacze to moim zdaniem źle uzbrojone gumy moim zdaniem porawnie, co w nich macieju jest nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 1 Listopada 2007 Share Napisano 1 Listopada 2007 Mimo, iż ostatnio kupiłam sobie nowy sweterek (właściwie znalazłam sponsora) to dziś poszalałam - 4 duże gumy Aż spadłem z krzesła ..................oj będzie sie działo ................. Na razie to tyle, czekam na reakcję mojej połowy jak wróci z pracy po powrocie z pracy .......................Nie za małe kupiłaś ..................ostatnio na siłownie trochę chodziłem ............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 1 Listopada 2007 Share Napisano 1 Listopada 2007 Homegeon jeśli chcesz łowić sandacze to moim zdaniem źle uzbrojone gumy te kupiłem z myślą o szczupakach, do sandaczy używam nieco cięższych główek. Jeżeli chodzi Ci o hak to jest w sam raz na sandacza, choć czasami jeszcze bardziej go chowam w gumie zaś znajomy z którym jeżdżę na ryby zupełnie wystawia hak że sam sie dziwie jak one sie zahaczają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 1 Listopada 2007 Share Napisano 1 Listopada 2007 mój nowy zakub to " BEEA- LIGHT" Czy możesz wyjaśnić mi co to jest i do czegó służy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 1 Listopada 2007 Share Napisano 1 Listopada 2007 zaś znajomy z którym jeżdżę na ryby zupełnie wystawia hak że sam sie dziwie jak one sie zahaczają I znajomy robi dobrze. Jak najszersze łuki kolankowe! Sprawdź a zobaczysz, że lepiej się zahaczają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczor Napisano 1 Listopada 2007 Share Napisano 1 Listopada 2007 Witam mój nowy zakub to " BEEA- LIGHT" Iluletnie i ile dałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 2 Listopada 2007 Share Napisano 2 Listopada 2007 kaczor, Iluletnie i ile dałeś? świecą 10 lat, i są to typowe knypki do swingerów zamiast świetlików, cena za 1szt. to 20pln. i świecą na niebiesko to tyle co mogę na ich temat powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 2 Listopada 2007 Share Napisano 2 Listopada 2007 świecą na niebiesko A są inne kolory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 2 Listopada 2007 Share Napisano 2 Listopada 2007 świecą 10 lat, i są to typowe knypki do swingerów zamiast świetlików, A na jakiej zasadzie świecą i jak się je przechowuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 2 Listopada 2007 Share Napisano 2 Listopada 2007 A są inne kolory? z tego co wiem to są i nazywają się świetlikami trytowymi A na jakiej zasadzie świecą i jak się je przechowuje? Jarosławie nie jestem chemikiem, ale ten link może przybliży Tobie zasadę działania gegoż ustrojstwa http://pl.wikipedia.org/wiki/Tryt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 2 Listopada 2007 Share Napisano 2 Listopada 2007 ten link może przybliży Tobie zasadę działania gegoż ustrojstwa Kapara mi opadła, co rzadko się zdarza Ale ten świat gna A co by było gdybym połknął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 2 Listopada 2007 Share Napisano 2 Listopada 2007 A są inne kolory?Są ,widziałem jeszcze żółto-pomaraniczowy,ale bardziej blady.cena za 1szt. to 20pln.To jak za darmoche ja wiem o wielo większej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 2 Listopada 2007 Share Napisano 2 Listopada 2007 Jarek. Jem tylko barakudy.Yes,Yes Yes nie martw się , Tobie to nie grozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 2 Listopada 2007 Share Napisano 2 Listopada 2007 To jak za darmoche ja wiem o wielo większej cenie. tak i to prawda z tego co się oriętuję to 4-ki kosztują ze jakieś 150pln, ale proszę nie sugerować się moją wypowiedzią, ponieważ napisałem "z tego co wiem" i niekiedy nie warto brać coś pod uwagę, jak jakiś ksiądz lub Mikołaj powie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 2 Listopada 2007 Share Napisano 2 Listopada 2007 andi64 ja tam wolę zwykłe, bo kupię i przepiję je gdzieś i potem tydzień szlochania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 2 Listopada 2007 Share Napisano 2 Listopada 2007 andi64 ja tam wolę zwykłe, bo kupię i przepiję je gdzieś i potem tydzień szlochania wobler129, w końcu mamy demokrację, a co z tym się wiąże każdy ma prawo do wybrania swojej drogi życiowej no nie obyś w tym wieku nie doznał takich doznań, hmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 2 Listopada 2007 Share Napisano 2 Listopada 2007 obyś nie doznał takich doznań pachnie mi tutaj masłem maślanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 3 Listopada 2007 Share Napisano 3 Listopada 2007 splawiki shark balsa 9g na zywca i shark english model 6g - waggler, przypony 50 cm z hakami 6 Mistrall, 3 haczyki zywcowe 4/0 bodajże, 2 glowki jigowe 13g 5/0, 3x stalki 10kg po 30cm, zaneta dragon classic karp 0,75 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 5 Listopada 2007 Share Napisano 5 Listopada 2007 No to dziś zrobiłem konkretne zakupy Wędka Konger Spin Aviator 2,7 m 8-30 g, kołowrotek Shimano Catana 2500 FA, trochę kopytek, ripperów, twisterów i główek Gamakatsu o różnej garamaturze i wielkości haka. W końcu skompletowałem sprzęt do spiningu. W najbliższym wolnym czasie testy nad wodą. Już się na to cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi