Lord Konrad I Napisano 10 Października 2008 Share Napisano 10 Października 2008 gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
policja997997 Napisano 10 Października 2008 Share Napisano 10 Października 2008 A ja dzisiaj nabyłem Konger Bleck Tiger 23 gr cw 270cm Jak narazie wrazenia pozytywne zobaczymy co dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 10 Października 2008 Share Napisano 10 Października 2008 Tylko nie kupuję ani WŚ ani WW Może czas zacząć kupować? Policz kasę jaką wydasz na gazety i przelicz na sprzęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 10 Października 2008 Share Napisano 10 Października 2008 Tylko nie kupuję ani WŚ ani WW Może czas zacząć kupować? Policz kasę jaką wydasz na gazety i przelicz na sprzęt. Keri ale ta radość... Chyba nigdy nic takiego nie wygrałem Rzeczywiście masz rację - odpuszczę sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 10 Października 2008 Share Napisano 10 Października 2008 keri, powiem Ci, że zamówiłem sobie prenumeratę roczną, jeszcze w starej cenie 6zł za numer. I jestem zadowolony, bo treść jest interesująca, oraz co ważniejsze jako jedyna z gazet ma w bardzo przystepny sposób przedstawione tematy dotyczące wyczynu redagowane przez T. Zalewskiego, oraz A. Niemca. A żeby było w temacie: łączniki guma-żyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czoczo Napisano 10 Października 2008 Share Napisano 10 Października 2008 kupiłem PP 10lb - pierwsza moja plecionka a jutro z ranka testy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sandacz Napisano 10 Października 2008 Share Napisano 10 Października 2008 Ja rowniez nie kupuje WW ani WS nalogowo, a jak juz to zrobie to napewno nie dla konkursow pozatym by wsylac cos do WW nie trzeba go kupic bo nie sa wymagane zadne kupony czy cos takiego. Ale szczescia troche mam, bo dwie wyslane dwie wydrukowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaross Napisano 10 Października 2008 Share Napisano 10 Października 2008 Doszła dzisiaj PP juz nawinałem i wszystko czeka do jutra rana na rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paco Napisano 11 Października 2008 Share Napisano 11 Października 2008 Witajcie dzisiaj wyprawa po sklepach bez rewelacji. blaszka "abulure" 10g budowa jak bransolety do zegarka. kolejna blaszka cast champ 37g pilkerek 60g atomsilda plecioneczka rapala 0.152mm 300m 8.6kg splawik BLUE FOX Patriot. no i do tego stalka i sruciny... za to macalem calkiem fajniusie wedeczki moze namowie zone na jakis prezent gwiazdkowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 11 Października 2008 Share Napisano 11 Października 2008 plecioneczka rapala 0.152mm 300m 8.6kg Ciekaw jestem jak się sprawdzi Ile za nią zapłaciłeś w przeliczeniu na PLN? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paco Napisano 11 Października 2008 Share Napisano 11 Października 2008 plecioneczka rapala 0.152mm 300m 8.6kg Ciekaw jestem jak się sprawdzi Ile za nią zapłaciłeś w przeliczeniu na PLN? generalnie ciezko przeliczyc na PL ale ok 120zl powiem ci ze nie sa to jakies wielkie koszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_glogow Napisano 12 Października 2008 Share Napisano 12 Października 2008 Rapala produkuje coś innego niż woblery nie wiedziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 12 Października 2008 Share Napisano 12 Października 2008 Rapala produkuje coś innego niż woblery oj. sporo więcej niż woblery http://www.rapalaworld.com/# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jarek 307h Napisano 13 Października 2008 Share Napisano 13 Października 2008 witamj a 2 godziny temu kupiełam takie oto 2 cacka jutro po żyłki albo plecionki jade bo nie wiem czy sufix czy inny model ale kurde na alegro drogi u siebie równe 500 złotych płaciłem http://www.allegro.pl/item456698546_shimano_big_baitrunner_lc_wysylka_kurierem_24h.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 13 Października 2008 Share Napisano 13 Października 2008 Książkę "Wędkarstwo gruntowe cz. I" - Kolendowicz, Zalewski z drugiej ręki. wobler129, jeszcze raz dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 13 Października 2008 Share Napisano 13 Października 2008 Cała przyjemność po mojej stronie Ja czaję się na kolejnego multika - Daiwę. I chyba będę jej nowym posiadaczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paco Napisano 14 Października 2008 Share Napisano 14 Października 2008 Witam wczoraj 2 smigielka i wahadlowka ciekaw jestem jak na ta rybke by szczupak bral? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jarek 307h Napisano 14 Października 2008 Share Napisano 14 Października 2008 witam ja to tych moich miśków plecionki sufixa torbe tandem baitsa rakiete do necenia 2 swingery clinic do odkarzania ran i cięzarki rurki przypony włosowe i pierdy acha no i 10 kil;o kuku 5 konopi i 7 kulek i peletu zanętowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 14 Października 2008 Share Napisano 14 Października 2008 Dzisiejsze drobne zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 Książkę "Wędkarstwo gruntowe cz. II" - Kolendowicz, Zalewski z allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 Książkę "Wędkarstwo gruntowe cz. II" - Kolendowicz, Zalewski z allegro Jaki koszt z wysyłką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 wobler129, 40 zł Ale to i tak taniej niż w księgarni Zaoszczędzona kasa pójdzie na inne zakupy sprzętu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paco Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 Ksiażke Wędkarstwo morskie Kolendowicz Jacek, Owcarz Władysław zaraz ide po pletke rapali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 zaraz ide po pletke rapali Znowu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paco Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 hehe no znowu ale troche inna teraz pewnie czerwona w kolorze i do 18kg a tak na marginesie to takich nie widzialem na allegro chcesz katalog shimano i elbe na 2008r? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi