Supersobi Napisano 25 Października 2008 Share Napisano 25 Października 2008 apropos wytworów Tomka Krzyszczaka - wobki boleniowe robi fatalne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paco Napisano 25 Października 2008 Share Napisano 25 Października 2008 zobaczymy jak sie wiec sprawia koguciki.... jak cos poleca w otchlan fiordu.....:D jak sie sprawdza to bede robil takie po 50-60g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 25 Października 2008 Share Napisano 25 Października 2008 apropos wytworów Tomka Krzyszczaka Krzyszczyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 25 Października 2008 Share Napisano 25 Października 2008 apropos wytworów Tomka Krzyszczaka Krzyszczyka czujnyś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 25 Października 2008 Share Napisano 25 Października 2008 Ja mam jedno zdanie na temat Jego wyrobów... Sprzedaje tylko dzięki "popularności" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 30 Października 2008 Share Napisano 30 Października 2008 Mały zakup na jesiennego okonia, to moje początki łowienia na woblery więc nie mam doświadczenia ale te woblerki powinny zdać egzamin w końcu okoń nie jest aż taki wybredny Glapka: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=457862865 Hornet: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=467205255 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_glogow Napisano 30 Października 2008 Share Napisano 30 Października 2008 w końcu okoń nie jest aż taki wybredny Tu mogę się kłócić w nieskończoność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ivan Napisano 30 Października 2008 Share Napisano 30 Października 2008 Ja kupiłem ostatnio Konger World Champion Tango 2.70 1-10gr + Shimano Catana 2500 Ra + Żyłka Mikado T-rex 0.12mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 30 Października 2008 Share Napisano 30 Października 2008 Ivan, Napisz jak przetestujesz tego kongera nad wodą bo też myślę nad takim kijkiem bo mikado lexus to wklejanka i bardzo się wygina przy większym kleniu ale przynajmniej żaden nie spada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ivan Napisano 31 Października 2008 Share Napisano 31 Października 2008 Ten Konger to też wklejanka. Ogólnie jestem zadowolony chociaz cena dosyc wysoka bo 280zł a blank IM7. Teraz za taka kasę można kupić coś lepszego. Wędka ma sztywny dolnik fajnie sie gnie na okonie super. Testowałem tylko 30 min bo czasu nie było, łowiłem kopytkami na 1.5gr główkach i fajnie wszystko czuć, nawet jak ogonek w wodzie pracuje. Do bocznego troku myśle ze tez bedzie ale nie próbowalem jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paco Napisano 31 Października 2008 Share Napisano 31 Października 2008 Dzisiaj lekkie uzupelnienie pudelka z przynetami Williamson Gyro Jig 65 i 20g, btw to 20 gram moze by bylo niezle na szczupleg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 31 Października 2008 Share Napisano 31 Października 2008 ja bardzo lekkie, dwie główki gamakatsu 4/0 i dwa predatory 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 4 Listopada 2008 Share Napisano 4 Listopada 2008 parę Kogutów w gramaturach 22g ,28g i 34g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 5 Listopada 2008 Share Napisano 5 Listopada 2008 parę Kogutów w gramaturach 22g ,28g i 34g Gramatury jak najbardziej słuszne ,nie co bym miał wątpliwości do kolorystyki ,ale sam jeszcze eksperymentuje w tym względzie.Dziś dotarła pierwsza paczka z materiałami do prod.kogutów zamówiona u P.Gawlika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paco Napisano 7 Listopada 2008 Share Napisano 7 Listopada 2008 Dzisiaj zamowilem: kolowrotek OKUMA SPECTAR ST-65 wedzisko SHIMANO BEAST MASTER AX SURF 425 BX-G Plecionka FIRELINE FLAME GREEN 270m/0.39 ciezarek surfcastingowy 100g 2x splawik DAM markell 35g i 25g jutro cos na przypon strzalowy. juz nie moge sie doczekac...na przesylke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Holik Napisano 7 Listopada 2008 Share Napisano 7 Listopada 2008 Ja dziś skromnie . Wolfram, 2 kotwiczki 2 spławiki 2 i 4 g na żywca i białe jakby żywców zabrakło . I jutro 5:30 meldujemy sie z bratem nad wodą w pogoni za szczupłymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 7 Listopada 2008 Share Napisano 7 Listopada 2008 Holik, z białymi? W takim razie czekamy na komplecik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michcio Napisano 9 Listopada 2008 Share Napisano 9 Listopada 2008 no ostatnio duuużo kupiłem, w ramach przygotowań do Szwecji Shimano Stardic 4000 FG Dragon Millenium Kogut 25-60g 190cm Husky Jerk 12cm / 13g Down Deep Husky Jerk 12cm/ 15g Shad Rap Deep Runner 9cm / 15g Shad Rap Deep Runner 9cm / 15g Shad Rap Deep Runner 9cm / 15g woblery za jedyne 82 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sochon Napisano 9 Listopada 2008 Share Napisano 9 Listopada 2008 Jaxon Crystalis Tele Carp 360/120 do niego spławik stalke i kotwiczkę, jutro muszę jesio żywca skołować i będzie git. Wiecie może jaka rybka będzie najlepsza na szczupłego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 10 Listopada 2008 Share Napisano 10 Listopada 2008 Michcio, przynęty na okonia już masz teraz kupuj na szczupaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 10 Listopada 2008 Share Napisano 10 Listopada 2008 przynęty na okonia już masz teraz kupuj na szczupaka Artech ty szyderco nie załamuj chłopaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 11 Listopada 2008 Share Napisano 11 Listopada 2008 maniek, artech wydaje teraz kasę na pieluchy więc inna kasa mu nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michcio Napisano 11 Listopada 2008 Share Napisano 11 Listopada 2008 Artech kurde masz rację ale poważnie uśmiałem się hehehe, cóz zatem trzeba iść po największy kaliber. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paco Napisano 13 Listopada 2008 Share Napisano 13 Listopada 2008 Oto dziś u mnie wielki dzień nastał.....dotarła paczka ze sklepu a w niej... 3 woblerki całkiem w gratisie :okok: 2 spławiki makrelowe 25 i 35g Plecionka fireline ognista zieleń, 270m/0.39/27.7kg! Żyłka surfcastingowa 0.37-0.57 Ciężarek surfcastingowy 90g o zmiennej charakterystyce Przypony surfcastingowe i rękawiczka do rzucania by paluszków nie pocieło...znaczy wskazującego 3 ciężarki z wąsikami surfcast, 100g i 125g Shimano AX surf 425 BX-G max cw 250g lecz preferowane 140-200 z slide grip i na koniec długo oczekiwana zabawka niedostępna na polskim rynku OKUMA SPECTOR ST-65SA cudo :radocha: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Holik Napisano 13 Listopada 2008 Share Napisano 13 Listopada 2008 No to sie nazywają zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi