Wojciech Napisano 29 Czerwca 2010 Share Napisano 29 Czerwca 2010 Czyli dalej ostro ciągnie? A jak z ludźmi, dużo? dzisiaj wybieram się w okolice mostu to dam znać , a może ktoś jeszcze ma dzisiaj w planach ryby w tej okolicy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 29 Czerwca 2010 Share Napisano 29 Czerwca 2010 Pomyślę nad zagadnieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Napisano 29 Czerwca 2010 Share Napisano 29 Czerwca 2010 Pomyślę nad zagadnieniem To myśl i pisz bo jadę ze spinem, ale żebyś mógł przetestować nowego feedera mogę się przebranżowić i posiedzieć przy gruntówce ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 29 Czerwca 2010 Share Napisano 29 Czerwca 2010 Nie mam do niego kręcioła bo dopiero idzie pocztą. Nie obiecuję czy będę ale postaram się. O której jakby co i gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Napisano 29 Czerwca 2010 Share Napisano 29 Czerwca 2010 Jakoś po 17 powinienem być pod mostem na poznańskiej od strony podjuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz13087 Napisano 29 Czerwca 2010 Share Napisano 29 Czerwca 2010 Panowie a jak wyglada cegielinka? bo mam zamiar jechac w sobote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 29 Czerwca 2010 Share Napisano 29 Czerwca 2010 Ładnie wygląda, zgrabili, wsadzili do worków skoszoną trawę i jest całkiem przyjemnie. Tylko trochę butelek po browarze się wala po nabrzeżu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal o. Napisano 30 Czerwca 2010 Share Napisano 30 Czerwca 2010 Jakoś po 17 powinienem być pod mostem na poznańskiej od strony podjuch A to prawdopodobnie sie widzielismy;) Ja siedzialem z gruntowkami i kolezanka;) Na bialego pare krąpi i jeden rozpior, na peczek rosowek niestety nic:( Wybieram sie tam jeszcze w czwartek z jakims zywcem/trupkiem/watrobka/rosowkami celem pochwycenia jakiegos wąsacza Co do cegielinki - w niedziele totalna bryndza, ludzie zaczeli sie zwijac do domow o 7. Lupem padlo pare krąpikow i rozpiorow, bran praktycznie brak na jakakolwiek przynete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk1234 Napisano 30 Czerwca 2010 Share Napisano 30 Czerwca 2010 To prawdopodobnie tez sie widzielismy, bo z Wojciechem na pomoście chwile pogadalismy Byłem mniej więcej od 19:15 do 20:30 łowiąc z opadu małego sandaczyka ~ 40 cm na białego rippera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Napisano 30 Czerwca 2010 Share Napisano 30 Czerwca 2010 Jakoś po 17 powinienem być pod mostem na poznańskiej od strony podjuch A to prawdopodobnie sie widzielismy;) Ja siedzialem z gruntowkami i kolezanka;) A widzieliśmy to ja was pod wieczór obchodziłem ze spinem raz z lewej raz z prawej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz13087 Napisano 30 Czerwca 2010 Share Napisano 30 Czerwca 2010 Deuuu ty jestes ze slonka ,ja od nie dawna tez ,chcialem sie zapytac o ten stawek co jest za torami w strone bukowego , podobno jest tam ryba duza , bylem tam z pieć razy i nic , jakis koles siedzial i sie cieszyl że szczupaczka zlapal ( taki ze 20 cm ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 30 Czerwca 2010 Share Napisano 30 Czerwca 2010 aaa, wiem o który Ci chodzi. Zaraz Ci PW wyślę na jego temat żeby nie robić offtopa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość feeder Napisano 30 Czerwca 2010 Share Napisano 30 Czerwca 2010 panowie a na dziewokliczu co słychać ?? mam zamiar tam na nocke uderzyć z soboty na niedziele łopaty biorą już ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 30 Czerwca 2010 Share Napisano 30 Czerwca 2010 Zaopatrz się lepiej w coś na komary, zjadają żywcem. Po tej powodzi tyle lęgowisk że aż czarno się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dersonik Napisano 3 Lipca 2010 Share Napisano 3 Lipca 2010 lescz juz bierze na cegle? byl ktos polowic na koszyk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mario03 Napisano 3 Lipca 2010 Share Napisano 3 Lipca 2010 kolego nocka na cegle zaliczona wynik 2 male leszczyki,ale jeszcze w dzien w nocy bardzo duzo ziela i kszakow plynelo nie dalo sie polowic za to bolenie dawaly koncert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość feeder Napisano 3 Lipca 2010 Share Napisano 3 Lipca 2010 dzisiaj jade na cegle zapolować na sandacza myślę że w nocy coś będzie pstrykać zdam jutro relację z wypadu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotreksalek Napisano 3 Lipca 2010 Share Napisano 3 Lipca 2010 6 godzin na mostku koło mostu kolejowego i Autostrady Poznańskiej na Podjuchach. 23 rybki, w tym 2 rozpióry, oba ok. 35 cm, 6 krąpi, reszta leszcze. Wszystko poniżej 30 cm wylądowało w wodzie. Bez podsypywania, nęcenia tygodniami itp... Kanapka de luxe: rosówka+kukurydza+kilka białych. Niestety koło południa skończyły się robale i trzeba było jechać do domu... Zabawa była przednia, wszyscy wkoło mieli podobne wyniki. Największe leszczyki brały na pęczek rosówek. Rekordów nie było, największy miał trochę ponad kilo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość feeder Napisano 4 Lipca 2010 Share Napisano 4 Lipca 2010 byłem na dziewokliczu, cegielince i parnicy ... od 20 do 12 w nocy tylko dwa pstryknięcia ... totalna lipa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotreksalek Napisano 4 Lipca 2010 Share Napisano 4 Lipca 2010 hmmm... to by się znowu zgadzało z kalendarzem... sobota i niedziela rano full wypas a wieczorem totalna lipa... Cały kalendarz tutaj Jakby wstawienie tego linka było sprzeczne z regulaminem, można skasować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seadoo19 Napisano 4 Lipca 2010 Share Napisano 4 Lipca 2010 Ktos pod wieczor leci na rybki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artone Napisano 4 Lipca 2010 Share Napisano 4 Lipca 2010 Ciepły kanał okolice „kwadratu” - totalna cisza. Przez całe wczorajsze popołudnia oraz noc ani jednego brania – nie tylko u mnie tzn u nas Najciekawsze jest to, że nad ranem nie było w ogolę widać spławiających się ryb. Ciekawe jakie będą wyniki na dzisiejszych spławikowych zawodach które mają tam miejsce. Okolice Marwic – wszystko tak porośnięte krzakami i trzciną, że nie ma szansy dostania się do wody więc nie pozostało nic innego jak wrócić w dużo wcześniejsze rejony gdzie efekty naprawdę były wyśmienite. Ogólnie kilka bardzo sporych leszczy, średnich płoteczek oraz jazi. Nie wspomnę o tych bez piór oraz innego rodzaju ustrojstwach. Ogólnie osobą wybierającym się na ciepły kanał na dany moment odradzam ze względu na to, że woda na dany moment jest tam zbyt za gorąco a wiadomo, że co za dużo to nie zdrowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 4 Lipca 2010 Share Napisano 4 Lipca 2010 Fakt może i nie wyspaliśmy się ale karkówka i zabawa była przednia. Szczególnie od rana po zmianie miejsca. Leszcze spasione i nad wyraz waleczne. Zabawa z krąpiami i jaziami to już inna bajka. Dawno tak dobrze się nie bawiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artone Napisano 4 Lipca 2010 Share Napisano 4 Lipca 2010 Fakt może i nie wyspaliśmy się ale karkówka i zabawa była przednia. Szczególnie od rana po zmianie miejsca. Leszcze spasione i nad wyraz waleczne. Zabawa z krąpiami i jaziami to już inna bajka. Dawno tak dobrze się nie bawiłem Połową sukcesu w długiej wyprawie to doborowe towarzystwo oraz dobry humor a tego nam raczej nie brakowało Mam nadzieje, że niebawem uda nam się zaplanować kolejny wypad pt czochranie lemura Jakby ktoś był chętny to zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 4 Lipca 2010 Share Napisano 4 Lipca 2010 Oczywiście tylko poważne oferty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi