Homegeon Napisano 8 Lipca 2007 Share Napisano 8 Lipca 2007 zdawaj nam tu codziennie relacje jako "Dzień z życia palacza" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmk81 Napisano 8 Lipca 2007 Autor Share Napisano 8 Lipca 2007 "Dzień z życia palacza... ...na odwyku" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 10 Lipca 2007 Share Napisano 10 Lipca 2007 No Kuba coś milczysz ,a ja kciuki trzymam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmk81 Napisano 10 Lipca 2007 Autor Share Napisano 10 Lipca 2007 No Kuba coś milczysz ,a ja kciuki trzymam Ja paliłem?? Nie pamiętam maniek, jak ja bym chciał trzymać kciuki za Ciebie, w sumie będę trzymał za to żebym później trzymał jeszcze mocniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 10 Lipca 2007 Share Napisano 10 Lipca 2007 Ja paliłem?? Nie pamiętamZazdroszcze samozaparcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmk81 Napisano 10 Lipca 2007 Autor Share Napisano 10 Lipca 2007 Zazdroszcze samozaparcia maniek, serducho mnie nawalało a poza tym te nowe ceny fajek mnie rozwaliły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
element52 Napisano 10 Lipca 2007 Share Napisano 10 Lipca 2007 A ja mam 15 lat i nie pale Jak bym miał kupowac papierosy (powiedzmy 1 paczka dziennie) to bym sobie wolał sprzętu wedkarskiego nakupic I tak bym lepiej na tym wyszedł niz 1 paczka papierosów dziennie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmk81 Napisano 10 Lipca 2007 Autor Share Napisano 10 Lipca 2007 A ja mam 15 lat i nie pale I tak trzymaj. Ten nałóg jest wstrętny Na początku wszystko fajnie szpan jak nie wiem ale dopiero po czasie wychodzą skutki palenia, a co najgorsze ciężko to pieroństwo rzucić. Trzymaj się bez petów bo to najlepsza droga, ja na szczęście uciekam od tego problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roland Napisano 11 Lipca 2007 Share Napisano 11 Lipca 2007 jmk81, pisałeś, żę interesujesz się NLP. Spróbuj poradzić sobie z fajami wykorzystując programowanie. Zakotwicz nałóg z jakimś złym wspomniem itd... Ja nie pale od około 40h . Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmk81 Napisano 11 Lipca 2007 Autor Share Napisano 11 Lipca 2007 A ja już 6 dni również życzę powodzenia i trzymam kciuki. Maniek rzucaj palenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 11 Lipca 2007 Share Napisano 11 Lipca 2007 Ja nie pale od około 40hOooo , prosze ,kuba czy ty rzucasz czary to prosze o zestaw na starego palacza. Maniek rzucaj palenieAle jak ,już wszystko próbowałem ,no prawie ,rzecz jasna u starej szamanki nie byłem i acha u czarownicy ,ponoć się w polsce pierwsza ujawnila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmk81 Napisano 11 Lipca 2007 Autor Share Napisano 11 Lipca 2007 acha u czarownicy ,ponoć się w polsce pierwsza ujawnila Bo spadne z krzesła!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 11 Lipca 2007 Share Napisano 11 Lipca 2007 No co prasa donosi to powtarzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmk81 Napisano 11 Lipca 2007 Autor Share Napisano 11 Lipca 2007 z tego co się orientuję to ceny fajek mają wzrosnąć do 9zł średnio... Statystycznie rzecz ujmując to większość co rzuciła palenie rzuciła je od razu definitywnie a nie ograniczając palenie. Ja szpikuje się Nic***tte do ssania. Pali w język jak nie wiem ale zdecydowanie mam wtedy mniejsze ciągoty do fajek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 12 Lipca 2007 Share Napisano 12 Lipca 2007 Ja nie pale od około 40h Extra i tak trzymaj Oooo , prosze ,kuba czy ty rzucasz czary to prosze o zestaw na starego palacza. jmk81 napisał/a: Maniek rzucaj palenie Ale jak ,już wszystko próbowałem ,no prawie ,rzecz jasna u starej szamanki nie byłem i acha u czarownicy ,ponoć się w polsce pierwsza ujawnila. Dobre Szamanki nie trzeba, czarownicy tym bardziej (chyba, że czarodziejkę) Kuba wypierze Ci mózg za pomocą NLP i będzie oki Ja szpikuje się Nic***tte do ssania. Po ile to chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmk81 Napisano 12 Lipca 2007 Autor Share Napisano 12 Lipca 2007 Kuba wypierze Ci mózg za pomocą NLP i będzie oki Nie nie, podstawą jest aby każdy świadomie chciał rzucić a na podświadomością można popracować. jmk81 napisał/a: Ja szpikuje się Nic***tte do ssania. Po ile to chodzi? Na pewno dzienna dawka jest tańsza od paczki fajek a dokładnie to nie pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turbo Napisano 14 Lipca 2007 Share Napisano 14 Lipca 2007 Ja dzisiaj zaczynam trzeci dzien bez fajki i dobrze sie czuję . Mam nadzieje ze wytrzymam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmk81 Napisano 14 Lipca 2007 Autor Share Napisano 14 Lipca 2007 Ja dzisiaj zaczynam trzeci dzien bez fajki Bardzo mnie to cieszy a ja dziś 8 dzień bez tego syfu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmk81 Napisano 14 Lipca 2007 Autor Share Napisano 14 Lipca 2007 Madi a jak u Ciebie z paleniem?? co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
utopia Napisano 14 Lipca 2007 Share Napisano 14 Lipca 2007 Nie nie, podstawą jest aby każdy świadomie chciał rzucić a na podświadomością można popracować. właśnie to samo chciałem napisac... zanjomui kupowali dziadkowi plastry nikotynowe by go odzwyczaic a on uciekał na piwko i kopcił paczke na posiedzeniu w knajpie najpierw trzeba chcieć samemu a chcieć to móc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasta sowa Napisano 15 Lipca 2007 Share Napisano 15 Lipca 2007 chce , ale nie moge hehehe nie no zart, pale , mam nadzieje ze kiedys przestane ... narazie za duzo stresu na codzien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmk81 Napisano 15 Lipca 2007 Autor Share Napisano 15 Lipca 2007 narazie za duzo stresu na codzien Stres to pewnie ma każdy. Dziś mi się śniło że paliłem i od razu się obudziłem. Widać podświadomość idzie w dobrą stronę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 15 Lipca 2007 Share Napisano 15 Lipca 2007 Madi a jak u Ciebie z paleniem?? co Bez rewelacji... to znaczy ograniczyłam ilość. Wiem powinnam od razu, jednak wolę właśnie w ten sposób, żeby w nadmiarze emocji nie roznieść chałupy Bądź co bądź moja droga zmierza do celu Rasta sowa napisał/a: narazie za duzo stresu na codzien Stres to pewnie ma każdy. Dokładnie każdy ma jakiegoś stresa, tylko jedni mają większego inni takiego "codziennego" Dziś mi się śniło że paliłem i od razu się obudziłem. Widać podświadomość idzie w dobrą stronę. :mrgreen: Dobre Ja za bardzo nie pospałam (dzieciak znowu chory, akcja nocna była bardzo hardcorowa), ale jak trochę przysnęłam to śniły mi się wielkie rosówy, które łapałam do litrowego słoika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turbo Napisano 18 Lipca 2007 Share Napisano 18 Lipca 2007 A ja dalej nie jaram jest super jedzenie smakuje inaczej powietrze inaczej pachnie mmmmmmmmmmm aż chce sie żyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 18 Lipca 2007 Share Napisano 18 Lipca 2007 jest super jedzenie smakuje inaczej powietrze inaczej pachnie mmmmmmmmmmm a o innych rzeczach nie wspomnisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.