dziara Napisano 20 Sierpnia 2011 Share Napisano 20 Sierpnia 2011 myśle że to jest rozpiór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziara Napisano 20 Sierpnia 2011 Share Napisano 20 Sierpnia 2011 http://pl.wikipedia.org/wiki/Rozpi%C3%B3r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tomik 1970 Napisano 20 Sierpnia 2011 Share Napisano 20 Sierpnia 2011 myśle że to jest rozpiór To pierwsze zdjęcie to faktycznie Rozpiór ale druga fotka przedstawia Jelca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sander Napisano 23 Sierpnia 2011 Share Napisano 23 Sierpnia 2011 Upewnijcie mnie jeśli możecie. Rybka ze zdjęcia to jaź? Pytam bo ten egzemplarz złowiłem na rzece i różni się sporo od tych, które zazwyczaj łowię na wodzie stojącej. Te ze zbiornika są smuklejsze i mają bledsze barwy. Ten ze zdjęcia był natomiast bardziej wygrzbiecony (bardziej niż oddaje to zdjęcie). Te ze zbiornika przy tej samej długości są o wiele lżejsze. Rybka ze zdjęcia miała 30cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forrest Napisano 23 Sierpnia 2011 Share Napisano 23 Sierpnia 2011 Jaź. Większość, które złowiłem na rzece, jest właśnie w takich proporcjach jak piszesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
virus Napisano 23 Sierpnia 2011 Share Napisano 23 Sierpnia 2011 Witam Moim zdaniem jest to jaź na 100% Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziara Napisano 24 Sierpnia 2011 Share Napisano 24 Sierpnia 2011 Ta rybka to Jaz!! 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stunte Napisano 31 Sierpnia 2011 Share Napisano 31 Sierpnia 2011 witam... zacząłem łowić ryby w te wakacje. Nie umiem nazwać tego co złowię. zazwyczaj łowię małe rybki (sąsiad stwierdził że ukleje) Wczoraj złowiłem tę rybę: największa jaką złowiłem na rzece . drugą złowiłem dziś. Po raz pierwszy złowiłem te ryby i nie mam pojęcia co to jest, a chciałbym wiedzieć co to jest Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oleq_30 Napisano 31 Sierpnia 2011 Share Napisano 31 Sierpnia 2011 zdjęcie na dole to kiełb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wernicjusz Napisano 31 Sierpnia 2011 Share Napisano 31 Sierpnia 2011 To są hmm... nie wiem czy się wszyscy ze mną zgodzą ale to chyba są RYBY A tak na przyszłość : http://pl.wikipedia.org/wiki/Ryby_Polski . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tomik 1970 Napisano 31 Sierpnia 2011 Share Napisano 31 Sierpnia 2011 To górne zdjęcie to mały Kleń - niewymiarowy zresztą A to dolne to faktycznie Kiełb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gandieres Napisano 31 Sierpnia 2011 Share Napisano 31 Sierpnia 2011 Wyżej klenik niżej kiełbik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal997 Napisano 1 Września 2011 Share Napisano 1 Września 2011 To są hmm... nie wiem czy się wszyscy ze mną zgodzą ale to chyba są RYBY A tak na przyszłość : http://pl.wikipedia.org/wiki/Ryby_Polski . Na przyszłość to polecam nie wypowiadanie się ,jeżeli nie ma się nic mądrego do powiedzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wernicjusz Napisano 1 Września 2011 Share Napisano 1 Września 2011 Na przyszłość to polecam nie wypowiadanie się ,jeżeli nie ma się nic mądrego do powiedzenia Kwintesencji Twojej wypowiedzi nie sposób ogarnąć. Ja przynajmniej starałem się pomóc koledze w sposób rzeczowy. Natomiast Twoje pieniactwo nie prowadzi do niczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamionki Napisano 2 Września 2011 Share Napisano 2 Września 2011 Pierwsze zdjęcie-klenik. Drugie zdjęcie-kiełb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzis Napisano 19 Października 2011 Share Napisano 19 Października 2011 Witam pisze bo z kolega mielismy ostatnio mala wtprawe na ryby. Nic nadzwyczajnego, ale co dziwnego zlapal on rybe ale nie za pysk ale za brzuch. (rybka- prawdopodobnie przezyla, bo odplynela z werwa) Niestety oboje sie zgubilismy co to za ryba...nizej zamieszczam zdjecie. Prosze o pomoc i zaspokojenie Naszej ciekawosci. Pozdrawiam http://imageshack.us/photo/my-images/189/zdjcie0536l.jpg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel920 Napisano 19 Października 2011 Share Napisano 19 Października 2011 Moim zdaniem jest to Kiełb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzis Napisano 19 Października 2011 Share Napisano 19 Października 2011 Taka mielismy pierwsza mysl, ale nie ma wasikow i ma bardzo niewielki pyszczek..(cos jak ploc)...a kielb ma bardziej szerszy....ale moge sie mylic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Borowik Napisano 19 Października 2011 Share Napisano 19 Października 2011 to strzebla potokowa tak mi sie wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sandman Napisano 19 Października 2011 Share Napisano 19 Października 2011 Strzebla... Bynajmniej bardzo podobna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziara Napisano 19 Października 2011 Share Napisano 19 Października 2011 100 procent szczebla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tomik 1970 Napisano 19 Października 2011 Share Napisano 19 Października 2011 Strzebla Potokowa na 100 % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldek42 Napisano 19 Października 2011 Share Napisano 19 Października 2011 100 procent szczebla. Chyba jednak na 100% nie szczebla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziara Napisano 19 Października 2011 Share Napisano 19 Października 2011 Skoro nie szczebla to ? Malutki potokowiec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 19 Października 2011 Share Napisano 19 Października 2011 strzebla strzebla ale nie "szczebla" hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi