bumtarara Napisano 19 Października 2011 Share Napisano 19 Października 2011 strzelba ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldek42 Napisano 19 Października 2011 Share Napisano 19 Października 2011 armata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jareksm2 Napisano 19 Października 2011 Share Napisano 19 Października 2011 strzelba ! armata - o jaka wielka pod każdym kołem............ a tak na serio tez obstawiam za strzelbą, tfu - strzeblą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ptako Napisano 19 Października 2011 Share Napisano 19 Października 2011 To małe coś skutecznie zablokowało budowę wschodniej obwodnicy Warszawy. Ps. Rybka pod ochroną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Placek Napisano 19 Października 2011 Share Napisano 19 Października 2011 wydaje mi sie ze to Morświn:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parish Napisano 20 Października 2011 Share Napisano 20 Października 2011 Wyżej klenik, niżej Kiełb Panowie: http://pl.wikipedia.org/wiki/Kie%C5%82b_kr%C3%B3tkow%C4%85sy Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
G!zmo Napisano 22 Października 2011 Share Napisano 22 Października 2011 To na dole to na 100% jest Kiełb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shaman1111 Napisano 22 Października 2011 Share Napisano 22 Października 2011 Bezprecedensowo i bezapelacyjnie pierwsza ryba to klenik, druga kiełb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snoek3 Napisano 23 Października 2011 Share Napisano 23 Października 2011 KIEŁB!!!!!!! łowie to od dziecka ... to kiełb a nie strzebla ... widocznie strzebli nie widzieliście . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziara Napisano 23 Października 2011 Share Napisano 23 Października 2011 to jest tarpon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abc Napisano 23 Października 2011 Share Napisano 23 Października 2011 snoek3, spójrz na link kadzis to może zmienisz zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snoek3 Napisano 30 Października 2011 Share Napisano 30 Października 2011 abc, ale przecież to dwie różne ryby ludzie nikt nie bedzie wmawiał gosciowi który złowił kiełbia ze to strzebla skończyłem !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tomik 1970 Napisano 30 Października 2011 Share Napisano 30 Października 2011 ludzie nikt nie bedzie wmawiał gosciowi który złowił kiełbia ze to strzebla skończyłem !!! chyba nie doczytałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 31 Października 2011 Share Napisano 31 Października 2011 Pomylić kiełbia ze strzeblą :/ masakra przecież to nawet podobne do siebie nie jest Keep learn Panowie bo wstyd pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 31 Października 2011 Share Napisano 31 Października 2011 Fajnie jak ludzie się spierają, obrzucają błotem..... a mówią o dwóch różnych zdjęciach Ci którzy mówią że to kiełb, mówią o tym A ci co twierdzą że to strzebla mają na monitorach to zdjęcie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Placek Napisano 15 Lutego 2012 Share Napisano 15 Lutego 2012 Witam,panowie tak przeglądałem ostatnio fotki i znalazłem takie oto zdjęcie http://img856.imageshack.us/img856/5408/raaaaa.jpg złowiłem rybke w lato,na stawie miejskim PZW w moim mieście,tak sie zastanawiam co to jest,kleń po modyfikacjach?wziął na małą obrotówke.Jak myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freut Napisano 16 Lutego 2012 Share Napisano 16 Lutego 2012 Placek, to jest Orfa, taka złota odmiana jazia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ralph_Fridge Napisano 16 Lutego 2012 Share Napisano 16 Lutego 2012 To jest po prostu złota rybka. Życzenie, buziak i do wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Placek Napisano 16 Lutego 2012 Share Napisano 16 Lutego 2012 Placek, to jest Orfa, taka złota odmiana jazia To jest jakaś specjalna modyfikacja genetyczna przeznaczona do oczek wodnych itd,czy to gatunek inwazyjny żyjący w jakimś naturalnym biotopie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freut Napisano 16 Lutego 2012 Share Napisano 16 Lutego 2012 chyba mutacja tak jak karp koi, ale pewien nie jestem. Wątpie żeby coś takiego przeżyło w naturze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbee Napisano 16 Lutego 2012 Share Napisano 16 Lutego 2012 Orfa jest przeznaczona do oczek wodnych, złota orfa (Leuciscus idus var. orfus) http://pl.wikipedia.org/wiki/Złota_orfa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Finczyk Napisano 16 Lutego 2012 Share Napisano 16 Lutego 2012 Czy to pstrąg? http://img577.imageshack.us/img577/4601/dsc00850edited.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzis Napisano 16 Lutego 2012 Share Napisano 16 Lutego 2012 Jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tondrom Napisano 16 Lutego 2012 Share Napisano 16 Lutego 2012 Pstrąg , trzymajac go tak na wędce chciałeś aby sie wydłużył ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Finczyk Napisano 17 Lutego 2012 Share Napisano 17 Lutego 2012 Pstrąg , trzymajac go tak na wędce chciałeś aby sie wydłużył ? Tak oczywiście chciałem, aby wydłużył sie do 1,5 m Po drugie, jak tak go przetrzymałem przez sekundę, to wielka krzywda mu sie stała . Tylko dziwnym trafem, jak go uwolniłem, to nawet sekundy nie odpoczywał tylko od razu odpłynął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi