Skocz do zawartości
Dragon

Jak dziś było na rybach ?

tomik

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

carlos gratulacje ładnego szczupaka, ale zrób na drugi raz fotkę nad wodą... o wiele bardziej estetyczna będzie.. i zgodna z regulaminem. Pozdrawiam

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 9,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

Supersobi, zostawiłem to zdjęcie, mimo niezgodności z regulaminem, ponieważ sami się o nie prosiliśmy. Jedno usunąłem bo, jak już pisałem, było nie do zniesienia. Ryba ładna i godna pokazania, niestety sfotografowana w taki sposób wiele traci.

Napisano

Jak proszę o kiełbasę w mięsnym - to w domyśle ze świnki lub krówki, a nie ze szczura, jak ktoś prosi o zdjęcie - to w domyśle o zdjęcie zgodne z regulaminem forum. Albo przestrzegamy regulaminu zdjęciowego, albo nie, nie ma opcji pośredniej.

Napisano
mnie kumple ciagli dzis do Pilchowic ale nie domaga mi troche kregoslop, teraz siedza i jestem na bierzaco, nic ciekawego sie nie dzieje.
napisz jak im poszło na tych pilchowicach słyszałem żesandał dobrze gryzie.
Napisano

I tak całkiem nieźle. Ja dzisiaj zakończyłem swoje sezon w tym roku 3h spiningowania i tylko rozpior sie za grzbiet podczepil ;p

Napisano

Prosiliście o zdjęcie więc je dodałem nie widzę problemu jeśli wam przeszkadza to bardzo proszę o usunięcie również tego drugiego ja się nie pogniewam. Nie zwykłem fotografować ryb ani się jakoś specjalnie chwalić dlatego nie zabieram aparatu nad wodę a robienie zdjęć w ciemności nawet takiego szczupaka nie ma większego sensu jeśli bardzo chcecie to mogę również zrobić czarne tło albo przekleić siebie na zdjęcie nad jeziorem (photoshopem można zdziałać cuda) tylko po co to komu?

Napisano

W niedziele byłem na Wiśle w Sandomierzu i było całkiem spoko :wink:

Złapałem dwa ładne leszcze 50 i 45cm, i trochę drobnicy...

Do tego trzy równie spore leszcze się zerwały :neutral: , najwyższa pora zainwestować w jakąś dobrą przyponówkę :razz::razz:

Napisano

W końcu dzisiaj się udało, po trzech wypadach nad Wisłę wracałem o kiju na szczęście dzisiaj na woblerka uwiesił się szczupaczek 40-stak cóż że mały ważne chwilka zabawy była :grin: Pistolecik pływa dalej i rośnie na następny rok :mrgreen:

Napisano

Pogoda nawet dopisała i pojawił się "Pierwszogrudniowy Zębacz"

d7dfe90590a3f255.jpg

Wyciągnąłem na rybki kolege, pouczyłem (jego 3ci raz na rybach - poprzednie 2 był też ze mną :mrgreen: ), i wykręcił sobie życióweczkę... pierwszy szczupak... pierwsze 81cm :mrgreen:

e59c41a3aef503f2.jpg

No, to by było na tyle co do wczoraj.

Gość greg37
Napisano

Supersobi,

gratulacje!!!

PS. Gdzie je złowiliście?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.