ketonal Napisano 2 Lipca 2008 Napisano 2 Lipca 2008 No to faktycznie lipa Znam ośrodek jak już wspomniałem oddalony o 1km. od sandacza mieści się on w miejscowości Ligota Wielka z tym, że sanitariaty są w opłakanym stanie Dokładniej mówiąc znajduje się tam jedno wielkie pomieszczenie z WC i małą łazienką na samym końcu. Dla chętnych do mieszkania przeznaczonych jest 7 domków letniskowych trzy osobowych. Byłem tam w trakcie majowego weekendu cena jaką wówczas płaciłem za dobę to 20zł niestety nie ma w pobliżu możliwości wynajęcia łodzi Pomimo spartańskich warunków wiele osób chętnie odwiedza to miejsce. Jeśli z braku innych możliwości będziecie zainteresowani to podam numer do właściciela i wyśle jakieś zdjęcia ośrodka.
tomek1 Napisano 2 Lipca 2008 Napisano 2 Lipca 2008 roman gawlas, niczym się nie przejmuj. I tak wielkie brawa, że ciągniesz ten temat Bierz domki. Jak będą z łazienkami to dobrze jak nie to trudno- damy sobie radę.
pio Napisano 2 Lipca 2008 Napisano 2 Lipca 2008 a mi sie dopiero dzisiaj wyklarowała sytuacja.. jak mogę sie dopisać to będzie super.. tzn ja plus kobitka więc dwie osoby. jak będzie pokój w domku to fajnie a jak nie to pole namiotowe..
tomek1 Napisano 2 Lipca 2008 Napisano 2 Lipca 2008 a mi sie dopiero dzisiaj wyklarowała sytuacja.. jak mogę sie dopisać to będzie super.. tzn ja plus kobitka więc dwie osoby
roman gawlas Napisano 2 Lipca 2008 Napisano 2 Lipca 2008 a mi sie dopiero dzisiaj wyklarowała sytuacja. Cieszę się Piotr że się zdecydowałeś, super tomek1 ja też tak myślę nie mamy za wiele wyboru, z moich obliczeń wynika że będziemy potrzebować 5 domków i dwie sierotki zostają na 6 domek a może jeszcze jakaś para się podłączy do nas a organizacyjnie dobierzemy się na miejscu kto z kim w domku. Koniecznie dzisiaj musimy podjąć decyzję, ale już widzę że chyba wszyscy będą zgodni co do tych domków. Jeszcze jedno w tym ośrodku nie prowadzą sprzedaży licencji wędkarskich, tak że to już sami musimy opłacić w sklepie wędkarskim w Otmuchowie lub poczta, to jedno a drugie ile łodzi zarezerwować bo też mogą być problemy jeśli nie zarezerwujemy, myślę że 3-4 powinno styknąć po dwie osoby na krypę
tomek1 Napisano 2 Lipca 2008 Napisano 2 Lipca 2008 a drugie ile łodzi zarezerwować bo też mogą być problemy jeśli nie zarezerwujemy Chodzi o rezerwację łodzi w ośrodku Marina? Bo ceny mają słone
roman gawlas Napisano 2 Lipca 2008 Napisano 2 Lipca 2008 Chodzi o rezerwację łodzi w ośrodku Marina? Bo ceny mają słone tomku1 tak porażające ale może uda się wypożyczyć bez silnika, lub zrezygnować i szukać na własną rękę tylko to jest długi wekend i wszystko może być zarezerwowane, lub jeszcze inna opcja wziąć jedną lub dwie i łowić na zmianę, ale to już ostateczność. A teraz niech no ktoś podliczy jaką kasę trzeba szykować przyjmując to co piszą na swojej stronce 50% z całego pobytu to by wyszło chyba coś około 90zl od pary ale ja nie mam głowy do liczenia więc zróbcie to proszę.
Lary Napisano 2 Lipca 2008 Napisano 2 Lipca 2008 Rezerwuj Roman te domki. 90 zaliczki od pary. ot krótko i na temat
Kagiva Napisano 2 Lipca 2008 Napisano 2 Lipca 2008 Piszcie nas też obowiązkowo. W pary dobierzemy się na miejscu (bez podtekstów) Noclegów Romek jak możesz załatw 3. Co do sprzętu pływającego - może ktoś ma jakiś pontonik lub tratwę Pozdrowienia Trini rób listę
Lary Napisano 2 Lipca 2008 Napisano 2 Lipca 2008 Co do sprzętu pływającego - może ktoś ma jakiś pontonik lub tratwę W pary dobierzemy się na miejscu (bez podtekstów) Oczywiście, że bez podtekstów. Ja mam łódkę ale obawiam się, że na tak duży zbiornik będzie za mała to samo dotyczy pontonów (względy bezpieczeństwa).
Gregorek Napisano 2 Lipca 2008 Napisano 2 Lipca 2008 Mysle ze dluzej zwlekac juz nie mozemy, bo bedziemy musieli wszyscy pod namiotami mieszkac. Roman zapodaj prosze numer konta, na które mozna wplacac zaliczke. No i czy ta zaliczka ma byc po 90 PLN? Ja biore pneumatyka z siln. elektrycznym. Moge przyjac na poklad dwoch szczuplych lub jednego wiekszego. Lary jesli mowisz o tym pontonie na którym plywaliscie z Alexem na Poraju, to nawet sie nie zastanawiaj- biez go! Za piwko zacholuje cie w kazde rybne miejsce które wskażesz , i do baru tez. To chyba tyle. Pzdr
tomek1 Napisano 3 Lipca 2008 Napisano 3 Lipca 2008 może uda się wypożyczyć bez silnika, lub zrezygnować i szukać na własną rękę Lub łowić z brzegu
P Napisano 3 Lipca 2008 Autor Napisano 3 Lipca 2008 Wolnymi miejscami w jednym z domq nie przejmujcie sie Na pewno ktos sie zjawi "w ostatniej chwili" Moze bede to ja i jeszcze ktos z kim gadalem ale nie wpisuje sie w tym temacie Pozdr
roman gawlas Napisano 3 Lipca 2008 Napisano 3 Lipca 2008 I już pozamiatane odmowa rezerwacji w ostatniej desce ratunku Marina, wczorajsza rozmowa z pracownicą tego ośrodka została anulowana bo nie bya uzgodniona z szefową która wcześniej już zaplanowała coś tam na ten wekend, nawet pole namiotowe ma też zajęte, D na całej długości nie mam pojęcia co z tym fantem zrobić, może jeszcze Magda coś wymyśli od swojego szefa, ja jestem przygnębiony takim obrotem sprawy. jeszcze spróbuję pojechać do Otmuchowa i na miejscu coś negocjować lub chociaż wybrać najkorzystniejszą ofertę z tego co jeszcze jest możliwe, może jutro lub w sobotę spróbuję się tam wybrać ale nie mogę obiecać na 100% bo mam trochę ganiania ze swoimi sprawami jak się wyrobię to pojadę.
P Napisano 3 Lipca 2008 Autor Napisano 3 Lipca 2008 Rok temu tez tak bylo I dalo rade cos wykombinowac Niestety zeszloroczna nauczka niczego nie nauczyla Moze za rok bedzie lepiej
Gregorek Napisano 3 Lipca 2008 Napisano 3 Lipca 2008 roman gawlas, niczym się nie przejmuj. I tak wielkie brawa, że ciągniesz ten temat jak słusznie zauważył tomek1 Szacunek dla Ciebie Roman Zawsze zostaje opcja namiotu i dzikiego biwaku. Gre
Gregorek Napisano 3 Lipca 2008 Napisano 3 Lipca 2008 Jednego roku, jak mialem polowe tych lat, które teraz mam, pojechalismy z wujkiem i jego rodzina na wypoczynek z wypożyczoną przyczepą campingową i było super. Haka w samochodzie mam... Gre
Kagiva Napisano 3 Lipca 2008 Napisano 3 Lipca 2008 Haka w samochodzie mam... Ja też mam haka ale z tego co widzę to troszkę par wybiera się z maluchami. One muszą mieć zagwarantowane normalne warunki - to priorytet. Może jakaś agoturystyka ? Poszukam tel. do gościa w Ściborzu - byłem tam dwa lata temu. Taki dworek a ludzie bardzo sympatyczni - do jeziora otmuchowskiego z buta ok 400 m Niestety klapa mają wszystko zajęte. Może ośrodek FREGATA?? Jestem po wstępnej rozmowie z kierownictwem fregaty jutro mam dać odpowiedź i dokładnie się określić ile osób ma być. W ofercie pozostały tylko domki 2-osobowe koszt to 85 PLN/dobę. Proszę o szybi odzew mam klientowi dać znać do godz 16.
trini Napisano 3 Lipca 2008 Napisano 3 Lipca 2008 o jasny gwint, chwilę nie zaglądałam i lipka się robi... Zaraz zadzwonię do Madi, jej szefowie mają jakieś domki...
trini Napisano 3 Lipca 2008 Napisano 3 Lipca 2008 Kagiva, spróbuję się skontaktować z Madi, póki co nie chce mnie połączyć sieć... Ale jak nic do jutra się nie wykombinuje, to bierzemy ten Ścibórz, bo nic innego nie zostaje no.
trini Napisano 3 Lipca 2008 Napisano 3 Lipca 2008 Kurna pokłóciłam się z jakims kolesiem z Nowej Rudy, jak szukałam Madi, ale ni hu hu nie mogę jej znaleźć... Nie mam pojęcia jak ona ma na nazwisko no Szlag no, że też musiała iść do roboty...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.