Skocz do zawartości
tokarex pontony

Wybór miejsca na III Zlot Społeczności haczyk.pl

P

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ale wtopa,

zrobiłem przelew. numer rachunku do przelewu spisałem ze strony internetowej. Nazwy ośrodka ani adresu nie przepisałem sobie. Robiąc przelew jako nazwę ośrodka wpisałem OW Kotwica. Mam nadz. że nie wyniknie z tego jakiś problem.

Wysłałem im już e-maila z korektą.

Gre

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 636
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Jeszcze jedno data zlotu to 15-17sierpień czyli od piątku do niedzieli natomiast większość w tym ja :mrgreen: napisało że od 14(to czwartek) może czegoś niedoczytałem :roll: Ja będę 15 pod wieczór, a poz tym to mój 1000post :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Kurde chyba data to 14-17?

3 doby :razz:

Ja rezerwację zrobię dopiero wieczorem(nie chcę się ociągać ale wcześniej nie mam możliwości)

Napisano
Jeszcze jedno data zlotu to 15-17sierpień czyli od piątku do niedzieli natomiast większość w tym ja :mrgreen: napisało że od 14(to czwartek) może czegoś niedoczytałem :roll: Ja będę 15 pod wieczór, a poz tym to mój 1000post :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Kurde chyba data to 14-17?

3 doby :razz:

Ja rezerwację zrobię dopiero wieczorem(nie chcę się ociągać ale wcześniej nie mam możliwości)

Data to 15ty. Ale większosć przyjeżdża 14ego, żeby jak najwięcej pobyć razem :)

Tak jak rok temu :)

Napisano

naniesione poprawki:

1. tomek1 z żoną i córą (dwa miejsca noclegowe)- przyjazd 14 po południu-wyjazd 17 po południu. Pierwszy domek

2. Trini i Mozambikanin (dwa miejsca noclegowe)- przyjazd 14 po południu-wyjazd 17 po południu. Drugi domek rezerwacja dokonana

3. Lary z żoną i córą (dwa miejsca noclegowe)Przyjazd najprawdopodobniej 15go póżnym popołudniem Trzeci domek -zaliczka wpłacona

4. Tomik z Magdą. (dwa miejsca) Przyjazd 14 popołudnie - wieczór, wyjazd w południe 17' Czwarty domek -zaliczka wpłacona

5. Roman Gawlas Piąty domek

6. Madi Piąty domek

7. Kagiva z żoną i synkiem (dwa miejsca noclegowe) przyjazd 14ego szósty domek zaliczka wpłacona

8. Gregorek z żoną i synkiem (2 miejsca noclegowe) przyjazd 14 lub 15 wyjazd 17 siódmy domek zaliczka wpłacona

9. Ja z dziewczyną - przyjazd 14 po południu(wieczorem) a wyjazd 17 ósmy domek

10. Pio z kobitką - przyjazd wieczorem 14 lub rano 15 wyjazd 17 dziewiąty domek

11. Andi - pole namiotowe

Miejsc w domkach brak, pozostaje do dyspozycji pole namiotowe.

Adres internetowy ośrodka: http://www.owfregata.pl/

Napisano

Lary słońce, rezerwacje domków mamy od 14ego.

Załatw z włascicielem, że Ty jesteś jedną noc mniej. Bo inaczej Cie skasuje za dobę więcej.

Napisano
Lary słońce, rezerwacje domków mamy od 14ego.
W rezerwacji napisałem, że od 15go do 17go więc chyba zrozumie :mrgreen:
Napisano

Rezerwacja poszła, teraz tylko czekam na jakąś wieść od Magdy bo trzeba zrobić przelew,

zarezerwowałem od 15-17 bo tak przyjadę przed południem a raczej około 9-10 rano. Jeśli Magda się nie odezwie to czekam na kogoś chętnego do dzielenia ze mną lokum :lol: na zlocie, jestem niespotykanie grzecznym człowiekiem tak że czasem można ze mną wytrzymać :lol::lol::lol:

Lary moje gratulacje za pierwszy 1000 i liczę na więcej, na kolejne tysiące w Twoim wydaniu :wink::grin::grin:

Napisano
W rezerwacji napisałem, że od 15go do 17go więc chyba zrozumie

no to ok :) ja też już poprawiłam w spisie zlotowym.

Magda ma dalej wyłączony telefon. :roll:

1. tomek1 z żoną i córą (dwa miejsca noclegowe)- przyjazd 14 po południu-wyjazd 17 po południu. Pierwszy domek

2. Trini i Mozambikanin (dwa miejsca noclegowe)- przyjazd 14 koło południa -wyjazd 17 po południu. Drugi domek rezerwacja dokonana

3. Lary z żoną i córą (dwa miejsca noclegowe)Przyjazd najprawdopodobniej 15go póżnym popołudniem Trzeci domek -zaliczka wpłacona

4. Tomik z Magdą. (dwa miejsca) Przyjazd 14 popołudnie - wieczór, wyjazd w południe 17' Czwarty domek -zaliczka wpłacona

5. Roman Gawlas przyjazd 15 rano-wyjazd 17 po południu. Piąty domek rezerwacja dokonana

6. Madi Piąty domek rezerwacja dokonana UWAGA - jeśli Madi się nie odezwie, wtedy to miejsce jest wolne.

7. Kagiva z żoną i synkiem (dwa miejsca noclegowe) przyjazd 14ego szósty domek zaliczka wpłacona

8. Gregorek z żoną i synkiem (2 miejsca noclegowe) przyjazd 14 lub 15 wyjazd 17 siódmy domek zaliczka wpłacona

10. Pio z kobitką - przyjazd wieczorem 14 lub rano 15 wyjazd 17 dziewiąty domek

Napisano

wplaciłem stówe i wysłałęm maila ale jeszcze nie dostałem żadnej odpowiedzi mailowej.. pozdrawiam

Napisano

+ poprawki :)

dalej próbuję dodzwonić się do Madi, niestety - telefon wyłączony.

1. Tomek1 z Olą i córą (dwa miejsca noclegowe)- przyjazd 14 po południu-wyjazd 17 po południu. Pierwszy domek rezerwacja dokonana

2. Trini i Mozambikanin (dwa miejsca noclegowe)- przyjazd 14 koło południa -wyjazd 17 po południu. Drugi domek rezerwacja dokonana

5. Roman Gawlas przyjazd 15 rano-wyjazd 17 po południu. Piąty domek rezerwacja dokonana

6. Madi Piąty domek rezerwacja dokonana UWAGA - jeśli Madi się nie odezwie, wtedy to miejsce jest wolne.

7. Kagiva z Klaudią i synkiem (dwa miejsca noclegowe) przyjazd 14ego szósty domek zaliczka wpłacona

10. Pio z kobitką - przyjazd wieczorem 14 lub rano 15 wyjazd 17 dziewiąty domek zaliczka wpłacona

Napisano

jutro wprowadzę poprawki, bo siedzę na drugim lapku i nie chce mi się mojego podłączać :)

Ja jutro biegnę do banku i wpłacam swoją zaliczkę :)

Napisano

Romek gdybyś powiedział, że jesteś niegrzeczny nocami może by sie jakaś wędkarzyca trafiła !

Trini całusy za listę :oops:

A do banku z rana przed dziewiątą śmigaj :grin:

Tomik jak możesz to przywieź mi koszulkę na zlot.

Na zlocie z mojej strony mamy lapka i dostęp do neta.

Napisano

Rezerwacja i przelew zrobione :cool:

Teraz się przyjrzałem, że ośrodek wygląda całkiem fajnie :razz: Plaża, boiska itd. :mrgreen:

Napisano
Trini całusy za listę

:mrgreen:

A do banku z rana przed dziewiątą śmigaj

jasne :D Jak ja dopiero wstałam :P

Na zlocie z mojej strony mamy lapka i dostęp do neta.

Relacje na żywo mogą być :D Ale wątpię, żebyśmy na to czas mieli :P

1. Tomek1 z Olą i córą (dwa miejsca noclegowe)- przyjazd 14 po południu-wyjazd 17 po południu. Pierwszy domek zaliczka wpłacona

7. Kagiva z Klaudią i synkiem (dwa miejsca noclegowe) przyjazd 14ego szósty domek zaliczka wpłacona

9. Ja z dziewczyną - przyjazd 14 po południu(wieczorem) a wyjazd 17 ósmy domek zaliczka wpłacona

10. Pio z kobitką - przyjazd wieczorem 14 lub rano 15 wyjazd 17 dziewiąty domek zaliczka wpłacona

Napisano

ja dzwonilem dzisiaj zeby potwierdzic przyjecie rezerwacji ale pani powiedziala ze zajmuje sie tym szef a jego nie ma w chwili obecnej.. potwierdzila ze jest zarezerwowanych 9 domków na spotkanie wedkarzy z tym ze nie sa one przydzielone jeszcze do konkretnych osób.. i tyle udało mi sie dowiedziec..

pzodrawiam

Napisano

e tam podzielimy się na miejscu, niech oni już tam nie mieszają nam lepiej...

Mam nadzieje, że te domki są obok siebie.

Napisano

Z rana rozmawiałem z szefem ośrodka też z zamiarem potwierdzenia rezerwacji ale dosyć miły po głosie pan powiedział mi to że mają jakieś problemy z netem i na razie nie odpowiadają na żadne rezerwacje. Pytałem również o termin wpłat za rezerwację z uwagi na Magdę więc powiedział abyśmy nie przekroczyli terminu do 20 lipca a będzie dobrze, strasznie mnie interesowało wypożyczenie łodzi ale dostałem kubeł zimnej wody na głowę bo z tej strony nie ma żadnej wypożyczalni, ale na pocieszenie mnie i chyba nie tylko wypożyczy nam swoje prywatne dwie łajby musi nam to wystarczyć lub trzeba jeździć na drugą stronę jeziora m/i do Sandacza, będziemy łowić na zmiany i pozabierajcie swoje pływadła jakie macie.Godzina zero coraz bliżej już się cieszę :lol::lol::lol::lol:

Napisano
Godzina zero coraz bliżej już się cieszę

i ja, i ja :mrgreen:

Wpłaciłam zaliczkę, więc na ten moment wyglądamy tak:

1. Tomek1 z Olą i córą (dwa miejsca noclegowe)- przyjazd 14 po południu-wyjazd 17 po południu. Pierwszy domek -zaliczka wpłacona

2. Trini i Mozambikanin (dwa miejsca noclegowe)- przyjazd 14 koło południa -wyjazd 17 po południu. Drugi domek -zaliczka wpłacona

9. Ja z dziewczyną - przyjazd 14 po południu(wieczorem) a wyjazd 17 ósmy domek -zaliczka wpłacona

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.