Skocz do zawartości
Dragon

Wybór miejsca na III Zlot Społeczności haczyk.pl

P

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 636
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Trini no co ty

no żesz...

wydało się :mrgreen:

ale szczerze mówiąc głupio się czułam kilka razy paluchami wstukując: Ja z dziewczyną... ;)

Napisano
ale szczerze mówiąc głupio się czułam kilka razy paluchami wstukując: Ja z dziewczyną...
Nie ma czego się wstydzić myślę, że wszyscy są wyrozumiali. :twisted::mrgreen:
Napisano
Nie ma czego się wstydzić myślę, że wszyscy są wyrozumiali.

to dopsz, bo już myślałam, że będę się musiała ukrywać :D

Do Madi próbowałam się dodzwonić cały weekend, ale się nie udało. :roll:

Napisano
Do Madi próbowałam się dodzwonić cały weekend, ale się nie udało.
Kurcze to niedobrze. Przecież na tyle telefonów to powinna oddzwonić. :roll:
Napisano
Kurcze to niedobrze. Przecież na tyle telefonów to powinna oddzwonić.

Ma wyłączony.

I brak poczty.

Abonent czasowo niedostępny i basta.

Jak ją dorwę, to jej nogi z tyłka powyrywam. Chyba, że znowu biedna wylądowała w szpitalu, to wtedy odpuszczę.

Ale jeśli zdrowa... To ręka noga, mózg na ścianie. ;)

Napisano

Kochani wybaczcie, że dopiero się odzywam :oops:

Niestety tak wyszło, że nie wyszło, mam teraz chwilowy dostęp do internetu, więc i tak na jakiś czas z sieci zniknę, komórkę już będę mieć przy czterech literach.

Oj długo by opowiadać.

Co do noclegu postaram się do tego 20 dać znać co i jak, mam teraz niezły młyn i z czasem i z kasą, być może i zmiana pracy; ogólnie napalona jestem na zlot i stanę na głowie by się z Wami wszystkimi spotkać :wink:

Jeszcze raz przepraszam za zamieszanie.

Napisano

Nie ma za co :razz:

Jest szansa że będziesz i to ważne :smile:

PS.

Bardziej sie martw o to... :razz:

Napisano

PS.

Bardziej sie martw o to... :razz:

Eee no może się trini zlituje, a jak nie to i tak się obronię - sztuki walki sie trenowało :mrgreen::lol:

Napisano

A tu już wszyscy co się stało z Madi

No nareszcie sie pojawiłaś bo Roman niewie co ma zrobić z rezerwacją.

Napisano
A tu już wszyscy co się stało z Madi

No wiedzą, wiedzą.....

No nareszcie sie pojawiłaś bo Roman niewie co ma zrobić z rezerwacją.

Matko jedyna, ja normalnie się tak stęskniłam, że szok. Mam nadzieję tylko, że jakoś z tego wybrniemy, bo na prawdę narobiłam kłopotu, ale nie specjalnie. Dam znać co i jak do tego 20-tego, jak nie trudno przekimam gdzieś na trawniku obok namiotu Andiego :lol:

Napisano

Do dwudziestego musimy się z zaliczkami uwinąć.

Jak zdążyłaś zauważyć w mękach pańskich się rodziły te miejsca noclegowe.

Proszę jeśli możesz o jakąś wiążącą decyzję.

Napisano
jak nie trudno przekimam gdzieś na trawniku obok namiotu Andiego :lol:

Magdo oj jak ja się cieszę że się odezwałaś i jesteś cała i zdrowa- resztę załatwimy daj tylko potwierdzenie że będziesz a o resztę się nie martw na miejscu się dogadamy co i jak.

Kurde ulżyło mi a już zaczynałem czarnowidztwo-tfu.

Napisano
Kurde ulżyło mi a już zaczynałem czarnowidztwo-tfu.
Wiara czyni cuda :smile: Najważniejsze, że dałaś znak życia. Pozdrawiam.
Napisano

Ufff...

Kobieto, przez Ciebie mam 5 nowych siwych włosów!

Cieszę się, że się odezwałaś i nic Ci nie jest,bo już mi się po nocach śniłaś, że coś jest nie tak.

Lepiej by było, żebyś się uwinęła z decyzją gdzieś do osiemnastego, żeby zaliczka miała czas dojść, innego wyjścia nie widzę...

A o miejsce do spania się nie martw w razie W, bo namiot bierzemy z Łukaszem, bo 3 dni przed zlotem wyjeżdżamy z domu, żeby się trochę powłóczyć po Polsce, Niemcach i Czechach, a podczas włóczęgi też gdzieś musimy spać ;)

Napisano
Do dwudziestego musimy się z zaliczkami uwinąć.

I tu jest ten ból, ponieważ sama nie wiem czy dam radę, dlatego też do tego 20-tego dam znać. Nie wiem jak szybko mi się sytuacja wyklaruje :mad:

Jak zdążyłaś zauważyć w mękach pańskich się rodziły te miejsca noclegowe.

Proszę jeśli możesz o jakąś wiążącą decyzję.

Wiem doskonale, ten temat pomimo zaległości przetrzebiłam cały. Dlatego też wiążącą decyzją jest to o czym pisałam ciutkę wyżej, aby też nikogo nie zawieźć i nie zrobić w przysłowiowe "jajo". Nic nie poradzę, że życie mi taki scenariusz napisało.

Magdo oj jak ja się cieszę że się odezwałaś i jesteś cała i zdrowa- resztę załatwimy daj tylko potwierdzenie że będziesz a o resztę się nie martw na miejscu się dogadamy co i jak.

Panie Romanie również się cieszę, stęskniłam się okropnie. Jestem cała i zdrowa. Będę na pewno, jednak nie mogę dać słowa na tę zaliczkę, bynajmniej na razie, przez te kilka dni. Jakby nie wyszło to i tak się zjawię, ewentualnie z namiotem.

Najważniejsze, że dałaś znak życia. Pozdrawiam.

Dałam, dziękuję wszystkim tu oto zebranym za troskę. Jesteście świetni :mrgreen::wink: Teraz przez kilka dni zostanie mi jedynie kontakt przez fona, mam problemy techniczne i z kompem i z netem :mad:

Ufff...

Kobieto, przez Ciebie mam 5 nowych siwych włosów!

Am sory resory :wink::lol:

już mi się po nocach śniłaś

A co na to małżon :?::twisted:

Lepiej by było, żebyś się uwinęła z decyzją gdzieś do osiemnastego, żeby zaliczka miała czas dojść, innego wyjścia nie widzę...

No wiem doskonale, jednak sprawa wygląda tak, że to nie ode mnie zależy. Postaram się sprężyć, zobaczę co z tego wyjdzie i się odezwę.

Napisano
Kobieto, przez Ciebie mam 5 nowych siwych włosów
Przy dzisiejszych szamponach koloryzujących...... a poza tym pod tym pięknym kapelusikiem nie będzie ich widać :grin:
Napisano

Tomik ale liczę na to że na zlot zabierzesz perełkę lubelska?

Bo Ci muszę powiedzieć że niby w tym Wrocławiu w Auchan na obrzeżach miasta można ją kupić ale to nie to :smile:

Tej "Wroclawskiej" brakuje charakteru :grin::grin:

Napisano
Tej "Wroclawskiej" brakuje charakteru
Powiem nawet więcej jakaś dla mnie cieniutka ta Perła :wink: podchodzi mi pod czeskiego Bazanta :mrgreen: -no myśle ze teraz czeka mnie ban :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Napisano

No Mańku :mrgreen:

Módl się żeby tomik tego nie zobaczył :mrgreen::mrgreen:

A tak swoją drogą to bardzo smaczne piwko :razz:

rozkłada Piasta na łopatki :twisted:

Napisano

tak Tomik powinien zabrac skrzyneczke Perełki.. :mrgreen: napił by sie człowiek zimnej najlepiej pod eskulapem na murku nie Rudy?? :mrgreen:

ps: sorry za odejście od tematu:))

Napisano

I do pełniu szczęścia jeszcze Maniek na murku pijący prawdziwą lubelską perłę i mówiący że nie jest taka cieniutka :mrgreen::lol:

Napisano
I do pełniu szczęścia jeszcze Maniek na murku pijący prawdziwą lubelską perłę

No właśnie :roll: się nam kolega wyłamał ze zlotu :roll: Z tego co kojarzę to są wolne miejsca w domkach, więc kolego Mańku.... :mrgreen:

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.