Skocz do zawartości
tokarex pontony

Wybór miejsca na III Zlot Społeczności haczyk.pl

P

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 636
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

Kagiva w razie nagłej potrzeby będzie go można spokojnie pod ponton podpiąć. Pływałem już z czterokonnym silnikiem i było spoko.

Relaksuj się Lary z wędką w dłoni :mrgreen:

Pzdr

Napisano
Witam coś cisza w temacie

Krzysztof1 przeważnie przed wielką burzą zawsze jest cisza, może i tu sprawdzi się to przysłowie- a burza serc i umysłów na pewno będzie :grin::grin::grin::lol: :wink:albo już jest :?::lol:

Napisano

Zdecydowanie cisza przed burzą serc i umysłów. Podobnie jak w zeszłym roku czeka Nas festiwal wędkarskich umiejętności, wypoczynek w serdecznej atmosferze, nowe przyjaźnie- być może na całe życie :smile:

Martwi mnie tylko to, że nie dostałem żadnego potwierdzenia rezerwacji od administracji naszego ośrodka. Telefonicznie twierdzą, że wszystko jest ok, ale na piśmie nie mam nic. Może komuś z Was się uda?

Pzdr

Gre

Napisano

no ja też nie mam.. zrobię sobie poprostu wydruk z przelewu wykonanego w ramach zaliczki.. wydrukuje sobie do tego maila którego im wysłałem i tyle.. musi być dobrze :mrgreen:

Napisano

Czy ktoś z was ma jakieś namiary na jakąś miejscówkę w rejonie tego ośrodka, bo jeżeli siądę na cztery dni to nie uśmiecha mi się za każdą pierdołą zapylać do auta, a patrząc na mapkę to wydaje mi się że od tego ośrodka jest troszeczkę ziemi do pokonania zanim się wodę zobaczy.

Napisano

Andi, ja będę rano w czwartek, to możemy poszukać :)

W sumie też byłoby fajnie, żeby była jakaś stała miejscóweczka...

Napisano
Czy ktoś z was ma jakieś namiary na jakąś miejscówkę w rejonie tego ośrodka, bo jeżeli siądę na cztery dni to nie uśmiecha mi się za każdą pierdołą zapylać do auta, a patrząc na mapkę to wydaje mi się że od tego ośrodka jest troszeczkę ziemi do pokonania zanim się wodę zobaczy.

z ośrodka do wody jest 30 metrów :wink:

Napisano
Andi, ja będę rano w czwartek, to możemy poszukać :)

W sumie też byłoby fajnie, żeby była jakaś stała miejscóweczka...

ja też postaram się być jak najwcześniej w czwartek i byłoby dobrze aby wszystkie bety mieć przy sobie, a full wypas byłby jak bym sam w nocy nie siedział :grin:

Napisano

No andi miło Cie "widzieć". Kuleczki już gotowe?

Jeśli pogoda będzie ok, to ja się piszę na nocne łowienie.

A i obozowisko jakieś można by założyć. Takie z prawdziwego zdarzenia. Tylko żeby miejsce było.

Pzdr

Napisano
a full wypas byłby jak bym sam w nocy nie siedział :grin:

No jedną noc masz gwarantowaną w pakiecie :D

A na resztę to zapraszam do nas :mrgreen:

Napisano

Kagiva jeśli pomieścisz w aucie to weź. Mnie brakuje do kompletu tylko jednego kapoka, może ktoś przywiezie jeszcze jakies pływadełko :?::?::?:

andi64 Musimy coś znaleźć.

Wyjeżdżam na 2-3 dni --->> będę bez netu.

Pzdr

Napisano

Znajdziemy coś - myślę, że się uda, po prostu musi.

Ja właśnie wróciłam z zakupów zanętowych, przy okazji dokupiłam parę pierdółek przydatnych na nocce.

Cieszę się coraz bardziej na ten wyjazd, oby tylko pogoda dopisała, bo to co się teraz u mnie dzieje, to na wędkowanie się nie nadaje... :roll:

Napisano
Jak przygotowania kochani?

Przygotowania idą jak najlepiej do wczoraj myslałem że nie pojedziemy(ale to inna historia :cry: )no ale jest ok.oprócz paru drobiazgów wszystko gotowe :cool: i tylko 7 dni :twisted:

Napisano
Przygotowania idą jak najlepiej do wczoraj myslałem że nie pojedziemy(ale to inna historia :cry: )no ale jest ok.oprócz paru drobiazgów wszystko gotowe :cool:

No bo sądząc po opisie to myślałam, że faktycznie nie pojedziecie. Wiem co się stało i bardzo współczuję nerwówki, ale grunt, to że jedziecie. Bardzo się cieszę :!:

i tylko 7 dni :twisted:

dla mnie 3 dni :mrgreen:

Napisano

Po zaczerpnięciu kilku informacji na temat tego zbiornika jestem zmuszony spasować z tegorocznego udziału w zlocie, przyczyny są takie że po prostu nie widzę się na tej wodzie,

ale życzę wszystkim uczestnikom TAAAAAKIEJ RYBY i z niecierpliwością czekam na sprawozdanie ze zlotu :grin:

Napisano

andi64

jeśli nie mieszkasz jakoś okropnie daleko od Otmuchowa, to wpadnij choć na jeden dzień. W razie czego wezmę spinning dla Ciebie. Pamiętaj, że Zlot to także spotkanie towarzyskie- było by miło znowu pogadać.

Pzdr

Napisano

Jakaś cisza przed burzą.

Pewnie wszyscy po sklepach latają i szykują się do wyjazdu :mrgreen:

Pozdrowienia dla wszystkich zlotowiczów.

Andi64 może jakiś karp sie chyci więc ..... . Ale to Twój wybór i nam tylko go szanować.

Napisano
Po zaczerpnięciu kilku informacji na temat tego zbiornika

andi64 szanuję Twoją decyzję ale może wiesz coś czego my nie wiemy i jeśli to nie tajemnica to uchyl trochę tej wiedzy :wink::lol:, wiesz jak człowiek czegoś nie wie to tworzy sobie bardzo różne scenariusze czasem dramatyczne :grin::grin:

Napisano

Dzisiaj wieczorem wyjeżdżam.

Przed zlotem pewnie już nie wejdę na haczyk, chyba, że uda mi się zahaczyć o jakąś kawiarenkę - wtedy wskoczę na chwilkę i napiszę co u mnie :)

Jako, że w czwartek będę pierwsza na miejscu, to kto nie ma jeszcze mojego telefonu, a uważa, że potrzebuje, to zapraszam na priv - do 16tej jestem jeszcze w domu. :wink:

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.