hexman Napisano 8 Września 2008 Share Napisano 8 Września 2008 Tomaszek, można bardziej po naszemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość DareczeK Napisano 8 Września 2008 Share Napisano 8 Września 2008 IE = Internet Explorer - straszne gówno, FF - Firefox- polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 8 Września 2008 Share Napisano 8 Września 2008 DareczeK, dzięki za wyjaśnienie sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
savior Napisano 8 Września 2008 Share Napisano 8 Września 2008 Używajcie IE7 a nie tego drewna FF To już wole te siwe coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 9 Września 2008 Share Napisano 9 Września 2008 A ja na tym "siwym " widzę same gołe babki Kurcze wyróżniony jestem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
savior Napisano 9 Września 2008 Share Napisano 9 Września 2008 pewnie używasz przeglądarki Safari Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 11 Grudnia 2008 Share Napisano 11 Grudnia 2008 Mam pytanie-odrazu powiem ze czytalem naFAQ i stosowalem sie d instrukcji.- Mianowicie mam problem z dodaniem punktow za pomoc, poprostu kursor nie podkresla Pomogl czy ja cos zle robie? czy tez jest inna przyczyna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 11 Grudnia 2008 Share Napisano 11 Grudnia 2008 Miro1956, nie do końca wiem o co Ci chodzi. Opisz to dokładniej. Jedno jest pewne- punkty możesz dodawać tylko jeżeli jesteś autorem danego tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 11 Grudnia 2008 Share Napisano 11 Grudnia 2008 punkty możesz dodawać tylko jeżeli jesteś autorem danego tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 11 Grudnia 2008 Share Napisano 11 Grudnia 2008 A u mnie z kolei od kilku dni po zmianie strony pokazuje się czarna pusta stronka i znika o co chodzi, na innych serwisach tego nie mam czy jest to wina przeglądarki czy serwisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 11 Grudnia 2008 Share Napisano 11 Grudnia 2008 A u mnie z kolei od kilku dni po zmianie strony pokazuje się czarna pusta stronka i znika o co chodzi, na innych serwisach tego nie mam czy jest to wina przeglądarki czy serwisu z takim czymś się jeszcze nie spotkałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 11 Grudnia 2008 Share Napisano 11 Grudnia 2008 roman gawlas, a czy używasz IE ?? Gdy używałem tej przeglądarki miałem podobnie tyle że pojawiała się szara pusta strona, dopiero kliknięcie w odświerzenie powodowało pojawienie się strony forum. Co ciekawe dotyczyło to tylko haczyka, z innymi stronami było ok. Problemy z forum haczyka miałem również przy FF 3, w tym wypadku strona otwierała się bardzo długo i też dotyczyło to wyłącznie forum haczyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 12 Grudnia 2008 Share Napisano 12 Grudnia 2008 a czy używasz IE ?? Nie, mam FF 3, ale już zmieniłem na 2 i jest ok, 3 coś szwankuje i to na kilku poziomach ogólnie coś im nie wyszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 12 Grudnia 2008 Share Napisano 12 Grudnia 2008 Aż dziwię się bo u mnie na FF 3.0 śmiga wszystko aż miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 12 Grudnia 2008 Share Napisano 12 Grudnia 2008 Też zmieniłem FF3 na FF2 . Przy trójce haczyk chodził fatalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 12 Grudnia 2008 Share Napisano 12 Grudnia 2008 A to dobrze że o tym piszecie, bo mi FF wyskakuje z info, że chciałby się zaktualizować. Pozostanę przy obecnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 29 Grudnia 2008 Share Napisano 29 Grudnia 2008 Ja mam taką propozycję: W metodach połowu powstał dział karpiarstwo, bardzo dobrze, ale w sposobie na rybe - spokojnego żeru w opisie jest Amur, Karp, Płoć, Leszcz.. Proponuję nadpisać Karpia z Linem lub inną rybką oraz przenieść z tamtąd tematy o Karpiu np. Karpiowanie w Odrze i innych rzekach itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 29 Grudnia 2008 Share Napisano 29 Grudnia 2008 Ja bym mógł się tym zająć, jak mi pozwolicie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 7 Stycznia 2009 Share Napisano 7 Stycznia 2009 Jako że temat Junior Admin jest obecnie zamknięty, pozwoliłem sobie tutaj zamieścić moje dziwne spostrzeżenie z godziny 10:20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek Napisano 7 Stycznia 2009 Share Napisano 7 Stycznia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 7 Stycznia 2009 Share Napisano 7 Stycznia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek Napisano 7 Stycznia 2009 Share Napisano 7 Stycznia 2009 Przejmuję kontrolę nad tym forum, za chwilę będę ADMINEM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 7 Stycznia 2009 Share Napisano 7 Stycznia 2009 Super właśnie takiej odpowiedzi się spodziewałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 7 Stycznia 2009 Share Napisano 7 Stycznia 2009 Testowaliśmy sobie z Cinkiem pewne nowe rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 7 Stycznia 2009 Share Napisano 7 Stycznia 2009 nono proszę proszę.. nieźle was unises wytropił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi