Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

więc tak - nie wiem czy będę mógł się stawić i z tego powodu nie chcę żeby do końca kierować się moim zdaniem, ale jeśli mają rzeczywiście paść jakieś pstrągi, to myślę że największe szanse są na to w okolicach Krosnowic.

Podtynie i okolice to piękne tereny, piękne dołki, piękne bystrza, ale z pstrągiem ciężko.

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 1,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Napisano
a jak z terminem spotkania?

Ja myślę że najrozsądniejszym terminem będzie okolica 29 lub tydzień wcześniej ale pewnie woda jeszcze będzie za wysoka, 29 to w miare bezpieczny termin. A tu wstawiam mapkę z miejscem spotkania w okolicy mostu Krosnowice, zeszłoroczne miejsce jest widoczne na pierwszej fotce bo to prawie sąsiedni teren.

post-1503-14544971999742_thumb.jpg

Napisano
czyście powymierali czyżby nici ze zlotu
Roman jakie nici ,składka opłacona i trza jechać ,bo mi kości "zardzewieją" :wink: dajesz cynk kiedy i jedziemy .
Napisano
Patbaj - gdzie i kiedy planujesz kaczawe

powyżej Złotoryji, myślę że we wtorek, ale chcę unikną deszczu, więc od pogody będzie duzo zależec.

Napisano

oj coś cicho w temacie.. to co?? ustalamy na 29.03 w okolicach Krosnowic?? czy ktos oprócz

pewnie tak będzie, stała ekipa,
będzie chętny wspólnie powędkować??
Napisano

Ja bym chętnie ale z braku pojazdu kosmicznego nie opuszczam swojej galaktyki ( nie zmotoryzowany na razie )

Napisano
oj coś cicho w temacie.. to co?? ustalamy na 29.03 w okolicach Krosnowic?? czy ktos oprócz
pewnie tak będzie, stała ekipa,
będzie chętny wspólnie powędkować??

ja jestem za proponowanym miejscem i datą (29 marzec) choć - jak zawsze - na 100% nie gwarantuję że będę

Napisano
I pewnie tak będzie, stała ekipa, z Madi wczoraj rozmawiałem i też na pewno będzie, tak że kilka osób będzie.

Będę choćby nie wiem co :twisted:

pozostaje kwestia ustalenia dokładnej lokalizacji żebym znowu się nie zgubiła oraz najważniejszego: zaplecza gastronomicznego :lol:

Napisano

No spróbuj nie być to całą gromadą wylądujemy w Rudzie :lol:

jak będzie się z kim zabrać to bardzo chętnie :mrgreen:

Mówisz i masz- umówimy się jeszcze na pw :wink:

A w niedzielę jestem umówiony z Mańkiem to poustalamy szczegóły co kto i gdzie, a i z kim :mrgreen:

Napisano

no i jak to często bywa okazuje się że 29 marca jednak nie dam rady... Większe szanse na wolny czas mam w pierwszy kwietniowy weekend, ale nie chciałbym żeby przesuwano termin spotkania tylko z uwagi na mnie. Tym bardziej że z tym wolnym czasem to u mnie i tak do samego końca nie wiadomo.

Napisano

może jeszcze ktoś z Wrocka chętny???

jestem umówiony z Mańkiem to poustalamy szczegóły co kto i gdzie, a i z kim :mrgreen:
ooo i bardzo słusznie :mrgreen:
Napisano

jak do tej pory udało mi się tylko raz na zlot dotrzeć i wszystko na to wskazuje że na 29-III też się zjawię. Teraz to tylko samochód może mi plany pokrzyżować, a ten mi ostatnio numery jakieś odstawia (meteopata cholerny :evil: )

Napisano

No spróbuj nie być to całą gromadą wylądujemy w Rudzie :lol:

Panie Romanie u mnie jest tak: przed wyjazdem zawsze jest pod górkę, jak nie samochód to znowu węgla w zimie nie można nigdzie dostać :lol:

ale ..... jak się uprę to i tak postawię na swoim i przyjeżdżam :twisted:

A w niedzielę jestem umówiony z Mańkiem to poustalamy szczegóły co kto i gdzie, a i z kim :mrgreen:

No to z niecierpliwością czekamy na szczegóły :smile:

Napisano
jak się uprę to i tak postawię na swoim i przyjeżdżam :twisted:

Cieszę się z takiej postawy, myślę że nie tylko ja Magda tak trzymaj :wink:

A ja z Mańkiem dzisiaj szukaliśmy pstrągów ale jakoś nie dane nam było cokolwiek złowić, zaczęliśmy od Strzegomki a na Kaczawie skończyliśmy wysoki stan wody pochował pstrągi do dziur i tyle, ale nie o tym temat - a w temacie to wygląda to tak spotykamy się 29.03 o godz 7,30 przy moście kolejowym jadąc od strony Kłodzka przed Krosnowicami zaraz za przejazdem kolejowym jest mostek na jakimś siurku i dosłownie kilkadziesiąt metrów i będzie widoczna polna droga w lewo i z 300m będzie widać most kolejowy tam się zbierzemy, i zadecydujemy co dalej, możliwości jest sporo od łowienia w tamtym rejonie lub rozjechać się na jakieś z góry zaplanowane miejscówki, ja zabieram grila węgiel, tacki, widelce, odnośnie jadełka to zostawiamy pod dyskusję czy ktoś zakupi coś tam i się rozliczymy bądź każdy we własnym zakresie co lubi. Jeszcze jedna ważna uwaga w tym okresie bywa różnie ze stanem wody w górskich rzeczkach i może tak być że dostanę wiadomość że woda jest wysoka i nie rokuje na jakieś łowienie to ogłaszamy to na forum i drugim terminem będzie pierwszy wekend po świętach.

To chba tyle jak coś przeoczyłem to mnie poprawcie, Dominik skrobnij na pw lub dzwoń to się umówimy.

Napisano
a w temacie to wygląda to tak spotykamy się 29.03 o godz 7,30
Przypomnę tylko że 29.03 jest zmiana czasu z zimowego na letni a podana godzina 7-30 to czas letni .